Adrian Mikael Ohlsson

Så var han döpt, denna lilla Goding.
Vi startade dagen med dusch och fixade oss. Sedan ut till Saxtorp och fixade det sista. För att sen åka ner till lokalen i häljarp och ställa in maten. Och förbereda den. Sen rusade vi iväg till kyrkan.

Fick träffa prästen och mata Adrian innan det var dags. Prästen bernice var det härligaste prästen jag träffat. Med humor och glädje gjorde hon vad som annars brukar vara grå randigt och lite tråkigt med dop, detta gjorde hon till en kyrka full med skratt och tjohej. Barnen fick dansa och sjunga. Och vi som stod där framme behövde inte vara nervösa ett dugg. Jätte fint dop verkligen. Och sist men inte minst. Adrian charmade alla i kyrkan och var go och glad hela tiden. Denna underbara lille kille, han får vilket hjärta som helst att smälta.


Sedan åkte vi alla till församlingshemmet där det bjöds på tacogratäng och tårta och allt. Sååå mycket fina presenter fick han. Och så mycket folk som kom för att dela dagen med adrian, det var underbart. När dem flesta hade gått somnade adrian och sov under hela tiden vi ställde i ordning och städade hela lokalen.


Vilken dag. Tack så mycket Josefine, Tim och Adrian för att jag fick äran att vara med och bli gudmor till er son. Tack så mycket. Älskar er ❤

 
 
 
 
 
 
 

Har tagit fotona från facebook. Av olika gäster 😜

 


Kommentarer
Mamma Pia

Åh vilken härlig förmiddag jag fick här nu i väntan på solen! Jag har ju ingen aning om att du skrev i sin blogg igen finaste Jessica! Du skriver så fantastiskt härligt och levande! Och Adrians dop var precis som du säger ett op i särklass! ❤ och Adde skötte sig exemplariskt!

2017-01-25 @ 12:12:45


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0