Maj

I fredes var det skola. Efter skolan hämtade vi barnen. Nellie följde med pappa och sjöbbe. så jag och nilo gick en sväng , ner till granet och lekte ett bra tag. Sen gick vi mot stranden. in på slottet och kollade på fåren. Sen gick vi hem till sara och marwin och busade. marwin var dock inte allt för pigg med lite feber. Sen kom jessica, jakob, och nemo. Mera lek och bus. Sen gick vi hemåt. jessica jakob och nemo följde med in. så fick nellie leka med jakob också en stund. Nemo var dock inte så glad. men efter många om och men så var det mussepigg på tven som fick honom tyst. sen var det lägg dax för alla.Lördagen. Vi gjorde inte allt för mycket. plockade undan lite här hemma. Senare kom Jessica , jakob och Nemo. Nellie följde med dom hem en stund. och jag och nilo busade. och blåste massor av bubblor :D sen kom dom och lämnade nellie igen .


Söndag. Vi kollade på film och morgon mös lite. sen tog dennis barnen så gick jag ut till mamma en stuns. koppla av och snackade lite. Sen vid 4 åkte vi på kalas hos barnens kusiner. Liam som fyllde 10 år :D vi var där ett bra tag . sen åkte vi och handlade. Sen blev det middag. bad och natta kidsen.


Måndag. Skola och dagis. Efter dagis gick vi ner till granet. där var Sara & marwin, Anna och Moa. Blev full fart och bus direkt. Sen kom Jessica & jakob, Sasha och Gabriel också . trevligt med massa barn och underbara mammor :D Blev Lek i flera timmar. den ena gick efter den andra. Sen hade vi följe med Jessica sara och barnen en bit.. hem och åt lite. sen var det dax för sängen och sova.


Tisdag. Skola länge idag. drygt att sitta i ett knappt 10 kvm stort rum 8 elever och en lärare  8 datorer som står och värmer och knappt ett vanligt fönster. Jag vill lova er att med så lite syre  och den värmen. det resulterar huvudvärk och väldigt trötta elever. tur det inte är så lång tid kvar i skolan nu. Sen gick jag och hämtade barnen. Nellie ville med dennis till andy och hans barn. så jag och nilo gick ner i granet och gunga och lekte. Sen gich vi en runda, för att sedan landa i stugan hos min mamma. Så kom sara och marwin ut där. väldigt trevligt. pojkarna lekte jätte fint idag och hade mycket kul båda två . massa härliga foto tog vi. och två unga glada lekfulla mammor in action :P Sen Blev kl mycket. känndes konstigt att gå hem eftersom solen precis hade tittat fram och värmde sådär härligt som den gör vissa vår kvällar :D super mys. men hem och natta barnen blev det . sen kom jossan och kollade lite serier med mig :D


kommer fler bilder imorgon i detta inlägget. hittar inte sladden just nu bara :D

2 Maj

chokade ??? ja nu ärjag igång och skriver igen iaf :P skööönt ...


Idag har varit en underbar dag :D när vi vaknade sken solen så ljuvligt. vi satt ute på balkongen i solen och fundera över vad vi skulle hitta på karslud eller stranden var vi mest inne på. Till slut tog vi på oss och gick ut iaf. Gick och handlade lite fika. sen vidare ner på stranden vid halvmånen. Fikade lite där. sen lekte vi och busade i sanden . super mysigt. :D Sen gick vi vidare ner på city gross och handla lite. Sen vidare hem. hämtade lite saker och åkte till kolonin. Dennis hämtade Anna och Moa. Och så grillade. vi . gott gott. Senlekte barnen. Nellie och moa har verkligen hittat varanndra. dom leker så fint ihopa. och nellie ser verkligen upp till moa. Så mycket att dom till och med bytade namn haha. jag sa till nellie- nellie nu får du plocka upp här lite. så sa hon jag heter inte nellie längre jag heter moa. Dom lekte med barbie huset och hoppade hopprep.dom busade över allt. Nilo fick dock inte vara med :( tyvärr har inte Anna någon liten killekompis till nilo.men anna och mamma går lika bra att busa med. Inte lätt att vara ensam kille bland alla tjejorna :P så Dennis tog med nilo ut och åkte bil så blev nilos dag räddad, det är det bästa han vet. åka pappas bil. Det var strömavbrott i hela stan men det rörde inte oss. vi var ute i det fina vädret och njöt :D  vi satt i kolonin rätt länge. Så kom jossan så gick vi hem till oss istället. där lekte flickorna vidare på nellies rum. sen nattade jag nilo. och så kom dennis hem. då följde jag och jossan anna och moa hem. sen ner mot strand och ut mot borstahusen. sen vidare till mamma i kolonin och sen hem . och nu sitter jag här och ska lägga in alla foto som blev tagna idag :D och det lär ta ett tag för de är rättmycke foto. så lite foto blir det i detta inlägg . helt underbart vår foto :D

Maj

Nu är det till och med maj. och min blogg står stilla för det mesta. Någon som känner sig sugen på att fixa en ny bloggdesign till mig så hör mer än gärna av er :P är så trött på denna. Jaha och vår vädret har varit borta nu några dagar. förhoppningsvis tittar det fram igen snart.


Den 23 April hade jag 21 års fest ute i mammas koloni. dagen gick först väligt långsamt. sen skulle allt fixas och barnen skulle lämnas hos faster och då gick tiden helt plötsligt för fort. vi hade glömt att äta. så det fick vi göra snabbt och lätt. Sen koppla jag in datorn och sånt . sen kom folk. Jossan och mimmi var redan där när vi kom. fick örhänge av mimmi. Sen kom olof och Annelie. så fick jag present kort. sen kom Anna och ann-louise med blommor och vin. Årkar nog inte skriva alla så. men fick 3 flaskor vin och tre stora blommbuketer. och kort. Sen började vi lite smått med ett kort spel. men konstigt nog så hittade jag inte suget alls att festa. Så det blev inte så mycke druckit häller. vi var rättmånga till slut. men mitt humör var inte på topp tyvärr. Hoppas dock att alla andra hade trevligt. Vi skulle igentligen haft 5 kamp. men vädret var kasst så det blev en kamp med en vatten lek som anna, emma, jossanoch ann-louise körde. så¨g skit kul ut.emma och anna vann :D Sen drog dom flästa vidare. så vi som var kvar packa ihopa och gick hem till ola. där festa vi ett tag. sen gick jag med emma hem till eken. var trevligt att träffa han igen. var ju skit längsen sist. Sen vid 4 gick jag hem spik nykter.


på lördagen kom barnen hem . vi orkade inte sitta inne så vi gick ut till mamma i kolonin. annars hände det inte mycke mer den dagen .

Den 25 april var det min tjugoförste födelsedag. Gick ut till mamma vid 12 tror jag . gjorde tårtor och så. sen kom barnen och nellie hjälpte mig lite med tårtorna. sen kom gäster. hade jätte mysigt där fick 4 blommor och pengar. Sen När dom flästa hade gått så körde vi och handla sen grillade vi och hade det mysigt tills solen nästan var borta. en underba födelsedag med fint väder hela dagen :D


Sen har det varit skola och dagis för oss. vi har mest varit hemma efter det på grund av det dåliga skiftande vädret. vi har varit på center syd och handlat skor till barnen och lite kläder för pengarna jag fick när jag fyllde år. och en dag var jag i stan med jossan och handla. annars bara bus och mys hemma.


30 april. valborg. skola satt 4 timmar framför datan  för att göra ett arbete i power point till englskan.  sen hämtade vi barnen lite senare gick vi ner till tivolit. där träffade vi Anna och moa. barnen åkte karuseller och så. sen blev det milkjshake. och sen gick vi ner till strand för att kolla på bålet. men fy vad det blåste och var kallt. så sen gick vi hem. och barnen fick sova.


Idag då 1 maj lördag. har vi städat. Sen gick vi och mötte mamma och jossan.så gick vi ner på folketshös för att se ingemar i (the bristles) Barnen sprang runt och busade som bara den. vifta med ballonger och smaska lite på salta pinnar och ostbågar :P Tyvärr tog det rättså långt tid innan det startade såvi gick hem . i stället hade vi lite mys kväll och kollade på Cars. nellie och niloo satt helt stilla och bara kollade på filmen i ca 20 min sen Fick dom sova. då var dom trötta. sen kom jossan en stund.
RSS 2.0