30 Juli

Gud, vad tiden går fort . nu är det näst sista dagen på månaden Juli. jag har 1½ vecka kvar på jobb. Sen en vecka ledigt. fast då ska nellie inskolas på Albanoskolans språk klass. Det ska nog gå bra. hon har längtat så efter att börja där. Sen är det tillbaka till skolbänken. och nilo ska tillbaka som vanligt till dagis. får se hur det kommer gå nu när han blir ensam där utan stora syster.


jaha, vad har då annars hänt. inte speciellt mycket faktist. Har jobbat och barnen har varit på dagis eller hos mamma. Förra helgen målade jag om köket. känns som igår men nu är det 1 vecka sen. Köket är långt ifrån klart bara målningen som är helt klart. resten får man ta lite då och då. sickan har en plan. haha. lägger ut en liten bild på köket här nere.


igår åkte vi till helsingborg för att kolla på Rix FM. Och vi kom till helsingborg letade efter parkering en bra stund. Sen hittade vi en till slut långt bort från scenen vid knutan. När vi började gå. började nellie trotsa hon skulle inte ha sin keps på sig men ändå skulle hon ha den så hon skrek och hennes kläder satt fel tyckte hon så hon skrek ännu mer. så vi fick sätta oss i bilen igen och åka hem. det gick inte att gå där med en trotsig skrikig flicka som inte vill något. Jag gillar verkligen inte dom trotsiga ögonbliken. man känner sig helt makt lös.


Jag har inte tagit speciellt många foto nu när jag har jobbat. har inte alls haft kameran på tanken när man går från jobb. Och de fotona jag taggit känns som jag bara slängt in dom på datorn och tagit nya. inte hunnit kolla på dom riktigt. Dennis tog iaf med sig Nilo och Jakob till monster truck visiningen här i stan och det gillade Killarna väldigt mycke så där är några foto från visningen som jag faktist kollat på.Köket


Monster truck show

Nilo

Nilos födelsedag i bilder <3


Morgon trött nilo med första paketerna

i kolonin blev det mer paketNya Bilen från mamma och pappaMer bil paketer :DDax för tårtan :DFörsta Tårtanandre & Tredje tårtan.GästerGäster och nya cyklenmer gästerEn trött men nöjd  2 åring

hej hopp

Ny vecka nu . Helgen gick ju väldigt bra på jobb. Så himla lugnt och så fick jag sova lite på dagarna ute hos mamma. skööönt.


igår, Började jag jobba kl 8:00 på morgonen och jobbade till halv 2 Lite mer att göra så på förmiddagarna. men det går bara bra. Träffade fler från personalen som jag inte träffat innan. men alla är super trevliga :D Efter jobb stack jag och hämtade barnen på dagis så gick vi utanför och mötte upp Anna och Moa. så gick vi till granet och lekte en stund. eller mest barnen som lekte och vi satt och snackade. Sen skulle dom hem. och jag tog min trotsiga snart 4 åring under armen och fick bära henne hela vägen hem för hon vägrade gå och stack på andra hållet när jag började gå. Så hem blev det en stund sen kom jossan så gick vi ut till mamma dit kom även dennis så Grillade vi.. tarmen var också där en stund .Idag tisdag. har jag först städat och sen lämnade jag barnen och stack till jobb vid 13:00 eftermiddagarna är också så hiomla lugna. många hade besök idag så fanns inte alls mycket att göra. från början var vi 6 st i personalen ingen kunde förstå varför eftersom man aldrig brukar vara mer än 4 st åt gången. men två gick efter en timme sen gick två till så kom en ny in och sen gick en till så tillsaist var det bara jag och en annan sommar vikarie. Men vi skötte oss bra tycker jag. Fick nästan alla att gå och lägga sig. Sen kom pappa och hämtade mig vid 21:30 när jag slutade så åkte vi och handlade sedan ner i hamnen för att snacka lite med min farbror. Sen heeem. det var skönt att komma hem.Annars är det inte mycket som händer. jobbar hela veckan nu utom lördag söndag . nästa vecka jobbar jag 6 dagar alla utom torsdagen. skönt med en ledig dag. men jag trivs bra på jobb också. så underbara människor att vara kring.  Nu ska jag sova lite så jag orkar gå upp imorgon ska tvätta och städa. sen blir det jobb kl 16.


lite bilder


Nilo i granet

Nellie och Moa i granet

Finisarna Anna Och Moa

Nellie nilo och moa

Juli

Det var ett himla bra tag sen jag skrev nu . Sist när nilo fyllde två år.
Ja, Nilos födelsedag blev en lyckad dag med mumsig tårta och massa packeter. mycket gäster fast vissa inte kunde komma just den dagen. Men det var en underbar dag. super fint väder som vanligt :D Sen blev det grillning på kvällen. Bilder kommer att komma i ett senare inlägg.
Men just nu sitter jag på mitt härliga sommar jobb. jobbar nu på ett demens boende. Och någon karneval blev det inte riktigt för min del. jobbar min andra natt nu denna helgen. Lugnt och tyst är det här. och jag är precis klar med Tvätten och städningen. har nog sett 4 hela filmer på tven. och några serier. har typ 2½ timmar kvar nu Sen ska jag halv springa hem till mamma och sova några timmar sen får vi se vad söndagen har att erbjuda. Sen är det en full jobb vecka som väntar.
Jaha vad har då annars hänt i våra liv. inte alls för mycket. Vi passade Verona en dag då låg vi i poolen i 4-5 timmar. Sen på kvällen när verona åkt hem så mötte jag upp Anna och drog ner till mamma och hennes vänner som satt utanför slottet och mös.  Drack lite och sen for vi ner i stan.
Annars har det faktist inte hänt allt för mycket. vi har badat och solat och skojat för det mesta. varit ute i mammas koloni.  vi var på stranden en dag med sara och Marwin. badade och hade trevligt. men var inte där så länge. Sen har vi varit på lekplatsen. ska försöka skriva lite mer nu.
RSS 2.0