Lala laaaa !

Jag är kass på att uppdatera som vanligt. Tråkigt.
Men det kommer, det kommer vänta bara. Just nu håller jag som sakt på att få in lite rutiner i vår vardag. Men sen dennis kom hem i torstes så har det inte gått riktigt lika bra. Men idag var vi på rätt spår igen nilo somnade halv 8 och 10 över 8 somnade nellie. Vad gör jag då uppe nu? ja det kan man fråga sig . Det vet jag inte äns själv. kollar runder på internet tittar på kl och säger till mig själv bara 10 min till, tio min går okejbara till 11. Nu är klockan halv 2 snart. Vad gör jag uppe så länge? Kanske är det för att jag är med båda barnen 24 timmar om dygnet och  vill sen ha lite tid för mig själv. Men nu när Nellie börjat somna vid 8 hade det ju räkt med två timmar för mig själv kanske tre. Kan igentligen inte förstå hur jag pallar  gå upp med barnen när jag inte sovit speciellt mycke om nätterna. Men kommer jag bara igång på morgonen så känns det som jag sovit 8-10 timmar och inte 5. men men får väll sätta lite rutiner på mig själv också och inte bara på barnen. Matlagningen har kommit igång här ordentligt iaf , och det är himla skönt. brukar inte tycka om att laga mat till mig själv ensam utan lagar något litet till nellie (ja, så hon blir mätt då såklart.) men så brukar jag själv ta någon macka när nilo sover och nellie tittar tv. men nu har jag lagat mat till oss båda hela förra veckan och idag. och äter tillsammans, villket vi annars bara brukar göra när dennis är hemma. tyvärr. men det tar sig jag börjar komma in i det nu. och det blir bara bättre.  Nu är det bara städningen jag ska ta tag i. Men det är inte så kul när man inte trivs så bra. visst lägenheten är jätte fin. men den är för högt upp 3:dje våningen utan hiss, 6 trappor Barn på båda armarna (oftast) och skötväska mat kassar osv. det tar verkligen på krafterna och då slänger man sig på soffan med barnen istället för att börja städa undan.  och vi har verkligen vädret här inne också. När det är varmt ute då är det lika varmt inne är det klallt ute ja då är det nästan lika kallt inne.  såna saker gör att man inte trivs. Men vi letar för fullt efter en ny lägenhet. synd att alla större 3or eller 4or är så enormt dyra.
Till något helt annat. I lördes var vi i ullared. hittade lite kläder till mig och dennis och lite till nellie, nilo fanns där tyvär inget jag fasnade för . men han får  annat här hemma istället. köppte lite nya böker till nellie , till våra små sago stunder på kvällarna. för dom gammla började bli rätt uttjatade.  och nellie gillade dom massor. hon fick även massa små leksaks gubbar av dennis. Nilo fick en mjuk lek tavla som låter med djur och sånger osv. Fischer price leksaker ni vet både lek och lär och några små sånger.  den skulle man ha i spjällsängen .  men det dröjer nog ett litet tag tills han intresserar sig för den . Sen i söndes var nellie och nilo hos farmor en liten stund när vi åkte till centersyd och leta skor. men typ alla skoafärerna hade strömavbrott dennis hittade skor på stadium iaf. nu är det bara jag kvar. har ju en del som står som viktigast på inköpslistan till mig själv Telefon, Ny kamera då min nuvarande är i sönder displayen är helt knäckt.  tråkigt eftersom man vill fota barnen så mycke som möjligt medans dom fortf är små. tiden går ju så fort. ja och sen skor ska jag också köpa och en vinter jacka. Har föresten gått på en TV shop produkt som ska bleka bristningar och göra huden fastare. Ska börja med den imorgon så får vi se vad det blir av det. det var inte det billigaste precis. Vi får helt enkelt se vad den ger för effect på mig. återkommer om det när jag använt den ett tag.  nä nu blev det mycke om lite här. så jag säger godnatt nu ha en bra tisdag !


Foto jag tog på väg till ullared. jag tyckte den blev riktigt fin :) va tyckte ni ?

Har helt glömt skriva

Har börjat med Lite rutiner till Nellie. vilket har gått välldigt bra hittills. Vid kl 7 har hon fått ett bad, Sen sitter vi framför tven en liten stund. efter det går vi in och lägger oss i hennes säng och sjunger lite och sen läser vi en bok. Och god natt puss och kram sen går jag ut och hon har somnat. 3 dagar i rad har hon somnat mellan 8 halv 9. Verkligen jätte skönt så jag ska hålla fast vid dessa rutiner nu och göra samma sak varje dag. Nilo är såklart också med. Men han brukar somna runt halv 8 - 8 Sen sover han till 5 sen vill han ha mat så sover han vidare till 8. så han sover ganska bra faktist :)
Vad har vi gjort i veckan. I måndes försov vi oss från dagis så Nellie var hemma, sen gick vi ner på Citygross och handla med sara och Marwin.  på kvällen kom rebecca förbi en sväng. i tistes lämna vi nellie på dagis gick på möte och sen hämta vi nellie igen. Vi gick till roro med sara och marwin sen till donpedro och köpte pizza sen hem otill oss och kollade på One tree hill.Sen kom mamma en snabb sväng och hälsa på. I Onstes Lämnade vi nellie på dagis sen mötte vi upp Sara och marwin Gick ner på loppisen i stan as mycke folk. Så vi gick och kolla i affärer istället. Hittade underkläder till mig själv :) Hälsade på Berga och Jöns som jobbade i stan. Sen gick vi och hämtade nellie på dagis sen hem och tog det lugnt bara.  Idag torsadg , Gick och lämnade nellie på dagis sen bara hem och tog det lugnt Dennis kom hem. Sen hämta dennis nellie på dagis  sen åkte dom ut till hans mamma Sen kom sara och marwin och hälsa på :) Annars har vi inte gjort mycke mer denna veckan . Får se vad helgen har att bjuda på imorgon ska vi iaf på unga föräldrar sen ska vi handla mat. på lördag blir det kanske Loppis och kanske ullared har inte bestämmt oss än vilket det blir.  Och så skulle vi igentligen ätit midda hos pappa som fyllde år igår den 24. men vi får bjuda ut honom en annan gång, av olika anledningar.

Nilo & Marwin :)

Kom igång

Haha , igår tog jag ett litet steg framåt :P jag har ju varit så bestämmd i huvudet på att jag skulle börja träna lite på kvällarna. HAHA, säger jag bara situps är inte min starka sida absolut inte. ligger som en halv dö fisk på golvet och kommer inte upp :P men tränade lite på andra sätt. och det känns i magen idag.  nu ska man bara försöka fortsätta. villket jag är väldigt dålig på, det brukar vara en typisk sådan engångs grej. Men vi får se.
Idag har vi mest bara slöat. Sen vid 7 kanske tog jag med mig nilo och gick en runda med sara och marwin. Gick och hämta ut pengar och sen en halv lång, skön runda  ner istan där jag ALDRIG brukar vara på kvällar. Sen en runda längst stranden . massa härligt prat och trevligt sällskap. Jag och sara har kommit så närma varandra dom senaste veckorna. Det känns verkligen bra att vi hittat tillbaka till den där starka vänskapen som man aldrig skulle vilja förlora. Vi har verkligen gjort så sjukt mycke ihop på vad ska man säga kort tid , för tiden går fort men det är väll 6 år nu ungefär. ska berätta om det en annan dag .
Iaf. Nu i veckan ska jag försöka ta tag i saker och ting. och sen nästa sönda får jag se hur det har gått. jag hoppas det flyter på och att barnen är snälla mot sin lilla trötta mamma  hela veckan.
Imorgon börjar dom vanliga tiderna för nellie igen på dagis mellan 8-11 var dag :( det är rätt tvåkigt. för dt hjälper mig så sjukt mycke med en timme på morgonen. att gå upp 8 istället för 7. men men Dagis har ju sina regler så det är väll bara till att följa dom. Tråkigt att man ska behöva betala så himla mycke som vi gör när hon bara är där så lite och inte ens äter där eller något. När jag börjar skolan nästa höst. ska jag försöka få in båda barnen på ett dagis som ligger mer på vägen dit. visst bara några gator från detta dagiset. men det andra dagiset har så otroligt underbar personal. har sommarjobbat där innan och jag gillar det dagiset. så jag hoppas att man kanske kommer få in dom där. men men nog om det.
Vill veta om jag har några läsare som också är nyblivna 2 barns föräldrar . skulle vara kul atta ha kontakt med fler sånna. som man kan dela lite tankar med.
Nä nu blir det  orginal dagboken som behöver liute uppdatering, men jag är faktist välldigt bra på att uppdatera den . har inte missat en ända dag i den sen den 1 augusti då jag börja skriva i min nya. Bökerna går åt fort.

Lille Nilo för nån dag sedan

Stackars lillenilo som får dras med två tjejer hela veckorna :P

Var finns den

Var finns den start knappen man iblan känner att man behöver. En liten energi kick och en spark i baken för att gå igång. Finns så mycket jag vill göra. men jag är helt slut. helt färdig som människa. Var hittar man inspirationen till att ta tag i saker och ting? Jag sitter verkligen fast på ett och samma ställe. barnen växer och gror men jag står bara stila och ser det ske. Nä hurre du, Din lata människa. ryck upp dig och börja med allt du tänkt dig. börja redan imorgon. Så tänker jag typ varje kväll innan jag går och lägger mig. Men på morgonen när man vaknar är allt det där som bort blåst. då tänker jag bara jag gör det en annan dag . Nu undrar ni kanske vad jag tänker att jag vill . Det är igentligen inget stort. bara  En massa som tillhör vardagen. Jag vill skaffa mig fasta rutiner. Det som är något av det viktigaste man kan ge sina barn. Äta efter en egen  och nyttig kost cirkel. Satsa allt på att vara den föräldern jag så ofta drömmer om att vara, Då tänker ni säker , men var den föräldern då hur svårt kan det vara . jag vet faktist inte vad det är jag vill förändra. Jag gör ju faktist så gott jag kan . Jag klarar av att stiga upp på morgonen då barnen vill ha frukost (Eller vad man säger då det handlar om ett spädbarn, deras måltider består ju av detsamma. ) Men jag klarar det, jag klarar av att gå igenom en hel dag ensam Med en nu så trotsig 2 åring och en 3 månaders som kanske fortf försöker finna sig till rätta i tillvaron. villket kanske inte alltid är så lätt, då där är en kille i huset tre dagar i veckan sen försvinner han några dagar och så kommer han tillbaka igen (då menar jag barnens pappa , Dennis). Det är så klart en omväxling för båda barnen.  Nellie har ju varit van nu i några månader att pappa är borta om dagarna när hon är på dagis eller ute med sin mamma och hittar på saker, sedan kommer han hem till maten. Men nu går det flera dagar tills han dyker upp igen. jajaj nog om det . Jag klarar det iaf, även om det inte är lätt alltid så fixar man det.  Men även en mamma´s bägare rinner över ibland. och det är inte alltid lätt att hålla humöret uppe. Men man fixar det. på något underligt sätt, så tar man sig igenom alla svåra och jobbiga stunder. Hade man mött en jobbig eller mottgående händelse för några år sen då hade man sprungit sin väg. eller burrat in huvudet i kudden och soovit bort dagen . men nu kämpar man istället. Gud, nej jag ska inte predika här längre. håller nog resten av alla mina tankar i huvudet ett tag framöver iaf . kanske återkommer till allt detta i något senare inlägg.  men just nu känner jag att jag bara skriver för att jag inte har en aning om vad jag ska skriva igentligen .  see yaa

har inget att skriva om .

HAR DU
Ett förhållande:
Ja, sedan 4år tillbaka med dennis <3
En bästa vän: ja, Sara Andersson
Haft ett seriöst förhållande: Det har jag nu.
Dejtat en av dina bästa kompisar: dejtat och dejtat, Hållt på med och varit tsm med (killkompisar då :P)
Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Ja, ett par gånger.
Skrikit åt en lärare:
Ja, Välldigt många gånger i mina yngre dar.
Kysst någon och sedan ångrat dig:
Ja, det har hänt.
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Många gånger när jag var yngre.
Några smycken som kostat över 1000 kr: ja, en ring jag arvt av min farmor.
Snusat: Ja, testat har jag gjort.

DAGENS
Klädsel: mysbyxor och linne
Smink: Inget.
Frisyr: uppsatt lite halvdant
Låt: Välkommen till jorden - Lotta Ahlin
Vill ha: inget just idag
Sjuka: ?
Drog: isvatten/cigg :S
Saknad: Kommer alltid att sakna min försvunna lille tisemise
Köpt: Mat.
Godis: Inget.
Attityd: Neutral
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Kollade inte mig i speglen, gör inte det ofta känns bättre så.

FÖRSTA
Bästa kompis: Amanda
Bil: Sån där röd liten plastig sak med flak :P
Kärlek: Brian
Husdjur: Katten busan och burnis
Semester: Tunisien när jag var 4 år med mormor och morfar
Jobb: inget
Köpta skiva:  Spice Girls kanske
Riktiga kärlek: Dennis
Piercing: örona
Konsert: La cream på slottet :P
Fylla : ingen aning, var dock väldigt längesen.

SENASTE
Personen som smsade dig: Mamma
Personen som du kramade: Nilo
Personen som ringde dig: Mamma
Personen som du ringde: Dennis
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Nellie och nilo
Alkoholdrycken: En öl
Bilfärd: till Helsingborg igår
Filmen du såg: Wanted.  tror jag
Gången du åt: igår nån gång 

SKULLE DU
Våga hoppa fallskärm: nej inte längre
Våga hoppa bungyjump: Nej inte det häller
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Ja, kanske inte hela kroppen men defenitivt med tatueringar :)
Kalla dig själv lycklig: Ja,
Hellre ta bilden än vara med på den: Ta bilden
Kunna gråta över en kille: Ja
Kunna gråta över en tjej: Ja
Ljuga för någon: Beror på, men helst inte.
Kunna springa 50mil: Nej verkligen inte.

VAD
Gör du just nu:
Sitter vid datorn
Ska du göra imorgon: ingen aning ta det lugnt
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Inget, Imorgon är det bättre.
Har du med dig in på bion: Cocacola och bilar :P
Är det för väder hos dig just nu: Otroligt nog Sol men också Molnigt
Vad är det första du tittar på hos det motsatta könet:
Ögonen
Skulle du göra om du vann på lotto:
Resa , shoppa och Ge till min familj.

FRÅGOR
Är du blyg inför det motsatta könet:
Ibland, beror på vilket sammanhang.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 20
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan:
Ja.
Använder du huvtröjor: Ja,
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Ja tre tatueringa till  :)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Motsatta

VAL
Solnedgång eller soluppgång:
Solnedgång.
Sommar eller vinter: Både och.
Vilken ålder har varit bäst hittills: 15
Sova på sida, mage eller rygg: Sidan.
Kramar eller kyssar: Kyssar.

ANTINGEN ELLER

Tillsammans/Singel:
Tillsammans
Blond/Brunett:
Brunett nu
Hemmakväll/Fest:
Mest hemmakväll, men fest är kul också.

SANNINGAR
Har du någonsin varit kär:
Självklart.
Tycker du om någon just nu: Ja

Välkommen till jorden

Det var den vackraste dagen i mitt liv

Den morgonen du såg på mig

Och jag kände mig

Så stolt som en människa kan bli

Den morgonen du såg på mig

Och jag på dig


Jag lyssna efter dina andetag

Så lätta som en fjärils vinges slag

Jag ska alltid minas den dan

Jag ska alltid finnas här för dig


Du är välkommen till jorden

Välkommen min vän

Lyckan följer med dig

På en väg från himmelen

Som en ängel har du landat

Här i vårat hem

Välkommen till jorden min vän

Välkommen hem


Allting känns så skört

som trädens första blad

När våren den tvekar

Och snor tillbaks

Du stannar väll

Du lovar att vara kvar

Som en del utav min morgon dag

Vår morgon dag


Jag lyssnade efter dina andetag

Så lätta som en fjärils vinges slag

Jag ska alltid minas den dan

Jag ska alltid finnas här för dig


Du är välkommen till jorden

Välkommen min vän

Lyckan följer med dig

På en väg från himmelen

Som en ängel har du landat

Här i vårat hem

Välkommen till jorden min vän

Välkommen hem

Nellies födelsedag !

Kl 10 i 8 vaknade Nilo gav honom mat och fixade lite. Sen vid 8 gick vi in till Nellie och sjöng för  henne. först ville hon absolut inte vakna  och ville nog mest att vi skulle försvinna. Sen frågade jag henne  - Nellie, vill du ha paket. och nellie for upp. - Jaaa . Satte sig upp och rykte åt sig flaskan med oboy och började dra i pappret. Tyvärr blev du ju inga jätte roliga paket på morgonen eftersom hon skulle till dagis. (ifall hon sklulle få för sig att bära med sig det till dagis. ) Så hon fick ett paraply eftersom hon blev jätte ledsen när vårt andra gick isönder på väg till dagis en morgon i regn och blåst. iaf hon fick ett köksklädes sätt med kok mösa grytlapp/vante och förkläde. och en bil så jklart. det ända hon sakt att hon ville ha när man frågat henne. gick till dagis och dr mötte vi några grattis. bilen fick hon lägga i sin låda i klädrummet. Sen gick jag och nilo hem och först ville nilo bara ha uppmärksamhet  sen fick jag honom att somna så börja jag städa undan lite. och fixade till tårtorna. Sen var det dax att gå och hämta nellie igen. hon hade haft en bra dag på dagis. Sen när vi kom hem fick hon öppla (som hon säger) två paketer till från oss.  en magnet tavla som man ritar på. och en låda med leksaks mat.  jätteglad blev hon. sen fortsatte jag städa som en galning. en unge som stökar upp medans den andra gnäller. kul att vara ensam då, när man har så mycke att göra. nej inte så värst. Sen vid 4- halv 5 kom pappa, Nellie fick en te servis och en vanlig mat servis som dom brukar ha på dagis. och tre grytor.  Sen eftersom grädden hade tagit slut och jag hadde för mycke att göra så gick pappa ner till affären och handla  grädde och kaffe och kakor. sen var det bara att vispa till grädden och då kom mamma hon var nyss hem kommen från england.  Nellie fick kläder, skor och några baby angel Bratz :) Sen fortsätta med tårtorna så kom min mormor och morfar och sammtidigt kom sara och Marwin. Av lillamormor och lilla morfar fick hon present kort och nallar. och av sara och marwin hade hon ju redan fårtt jätte söta kläder. men hon fick ändå en paket till . en bil som hon älskar.  hon hann precis öppna så kom heidi , saga och verona. av dom fick hon En fjäder sjal och en Jätte söt nalle som ska blinka i olika färger :) sen kom ingemar, my och mimmi. av dom fick hon ett par prinsessliknande skor och några svarta super mysiga skor. Sen kom Camilla och Felix av dom fick hon jätte fina kläder :)  senåt vi tårtor och pratade lite och barnen sprang och lekte  med alla nya coola saker. Sen gick alla utom mamma , heidi, saga och verona. Nellie och verona busade som bara den. som alltid :) söta är dom tillsammans.  och så snackade vi lite. sen när alla hade gått. pussade och kramade jag min lilla 2 åring godnatt. lillemansomna redan när folket var här. så det blev en flaska till vid 11 sen gick jag också och la mig. men barnen vaknade flera gånger inatt. nellie var täppt i näsanoch tjura över det så vaknade nilo när nellie skrek. så det blev inte mycke sova inatt.


 Idag vaknade vi lite sent, kvart över 8 vaknade vi. Upp med nilo tog på han och gjorde han klar. sen väckte jag nellie klädde på henne och så sen blev det snabba ryck ner till dagis med nellie. sen hem och röjde undan lite från igår. sen möte vi sara och marwin här nere sen gick vi ner till stan ateljebern,apoteket,citygross sen till lindex och handla till nellie för hennes presentkort. köpte ett par byxor en matchande tröja och strumpor. blev 6,50 kr kvar på kortet. så lönt att ge en 6,50 tillbaka på ett kort. jaja tack. Sen in på h&m och kolla sara handla till marwin och jag kollade på något fint till nilo som han kan ha efter dopet. hittade några jätte fina kläder som jag ska köpa på fredag. Sen gick vi hem . kollade på våra bästa år sen ner till dagis och hämtade nellie . när nellie kom hem provade hon dom nya byxorna. och denna lilla flicka asså . hon  kan ta av sig blöjan när hon fortf har byxorna på så man ser inte att hon inte tar någon så två helt nya par byxor är ner kissade inte kul . Sen kom marwin och sara vid 6 så kollade vi på One tree hill. asså det blir bara mer spännande för varje gång. man vet aldrig vad som kan hända i den serien . den är bara så älskvärd. Och för er som inte tittar på one tree hill redan börja med det , börja idag . ni kommer inte ångra er. Sen gick marwin och sara hem. och nu ikväll har man nattat barnen och städat undan lite igen. nu blir det sängen. för imorgon ska vi upp tidigt nellie har inget dagis imorgon så hon jag och nilo ska gå tiil gullstrand med malin och hälsa på mina gamla lärare från iv.  dom ville ju så gärna se nilo när han hade kommit. eftersom jag gick där när jag var gravid.  vad händer mer imorgon , ja det får vi se.
ha det fint

Grattis Nellie

Grattis Nellie på 2 års dagen .
nu är det två år sen du kom till världen :)
Stort GRATTIS älskling
/ Mamma, Pappa & Lillebror

För 2 år sen

Vid denna tiden för 2 år sen hade vi precis kommit in på BB i Helsingborg. Dom hade satt på mig CTG:n. och där låg jag och hade värkar.

Tänk att 04:55 imorgon bitti så var det hela 2 år sen jag för första gången fick se Lilla Nellie. Det är igentligen sjukt hur fort tiden har gått. Man har fått vara med om så mycket på så kort tid. Se henne le första gången , grepa tag i en sak , Sitta själv, lära sig krypa för att sedan börja dra sig upp mot saker och sedan ta dom där första obalanserade stegen med sina knubbiga små söta ben, Säga sina första ord, till meningar och fylla sitt första år. Få se glädjen i hennes ögon då hon är glad och se sorgen när hon är ledsen, få vara den hon kommer till när hon är ledsen och har skadat sig. Få trösta henne. Att se henne lära sig nya saker hela tiden, Få vara med Första dagen på dagis och se hur hon uppskattar det med tiden. det är helt enkelt underbart. och nu står vi här idag med en liten Flicka som både är älskad och omtyckt av många, hela 2 år om några timmar. Så många minnen som bläddras fram i huvudet då man tänker tillbaka på allt som varit. Att känna sitt barn bäst av alla är en ära, att veta vad hon tycker om och inte. Det går helt enkelt inte beskriva hur mycke som hänt på två ynka små år. det är enormt  vad mycke som kan hända. Tänker på hur hon utväklats det senaste året. Hon pratar sjunger och är glad. och ibland är hon arg, ledsen & Bestämd, men i alla lägen så är hon ändå något av det underbaraste som finns. Hon gillar motorer , eller nej, hon ÄLSKAR motorer. hon blir så lycklig närhon ser en cykel, moder bil osv. Hon älskar folk men kan även vara lite blyg på sista tiden. hon har visat att hon kan bli Generad om hon råkar göra bort sig eller trillar när hon försöker vara cool :P hihi det är så underbart, varje liten del av henne är så fruktansvärt underbara. Jag kan sitta här i åratal och berätta om hur fantastisk min lilla flicka är. Men det är väll så att vara förälder. man vill beskriva sitt barn på alla dessa vis men ändå räcker orden inte till. Dom är ALLT och så mycke mer. Life is Life  - ta vara på varenda liten stund med era barn, för något jag har erfarenhet av är att tiden går förbaskat fort.
Här kommer lite bilder på nellie genom hennes två första år :) Enjoy :D

2 Dagar gammal
1 månad
6 månader
1 år
1½ år
Nu

Det tog ett tag och lägga upp bilderna, så vid denna tiden för 2 år sen. Hade jag nog precis börjat med lustgasen. det var inte gott men det hjälpte mig att bli lite mer avslappnad. Nu ska jag sova s jag orkar med morgon dagen .  Stora, lilla nellie ligger faktist i min säng , så ska krypa ner och krama om henne :)

Så slö

Är så svag i hela kroppen mina armar pallar inte mer. jag har försökt att tvinga mig själv att hålla ut så att jag kan gå med nilo på armen som vi brukar , där han somnar som alldra bäst. Men jag klarar det inte. 15 min sen måste jag lägga ner honom  armarna känns tyngd lösa efter att jag burit honom .  nästan 7 kg på armen hela dagarna kanske inte är så hälsosamt. eller så hinner dom inte vila. asch jag bara bablar. Nellie har haft en förhoppningsvis sista trotsen nu innan hon fyller 2år imorgon. (för denna gången alltså.) Trotsen komm,er och går som den själv vill ju men jag hoppas det blir bättre och lättare att hantera den snart. för det tar otroligt mycke på krafterna. Min energi källa håller på att torka ut. Känner mig så otroligt svag .
Idag har vi inte gjort speciellt mycke. Var ute och handla för sista pengarna, mat och till nellans kalas imorgon.  Annars har vi bara varit hemma och tagit det så lungt som vi kunnat. Ha det fint  

 

Underbar dag & Dop

Först kom rebecca en snabb runda vid 11 och gav nellie en liten present eftersom hon fyller 2 på Måndag. Hon fick ett paket med lera :) Sen vid halv 12 stack vi till Ottarp, där lille Marwin skulle döpas.  stod och pratade lite med folket innan vi gick in . Dopet var fint, som det alltid är med dop. Efter dopet. var vi tvugna att åka och handla ersättning till Nilo sen hem och byta skor och ta vagenen. sen åkte vi till En lokal där dom hade mat och fika efter dopet. Riktigt trevligt var det där. Varken jag eller dennis brukar gilla att vara på sånt efter , en längre stund. men idag var det faktist välligt roligt ocht trevligt. vi var inte dom första som gick iaf . Sen åkte vi ut till dennis mamma och hälsade på :) trevligt där också. Sen hem . så kom sara och marwin och hälsa på , Nellie fick paket igen. Ett par leggings och en tröjkläning :) Sen när dom hade gått så  natta jag nellie. det var allt för idag . nu ska jag sova .

Bad hair day :P hehe

fredag

Nu har vi nyss varit på Ungaföräldra gruppen ( Unga mammor gruppen skulle man kunna kalla den, inga pappor där.) Iaf Det blev inte så många denna gången Sara & marwin Och Jessica & Jakob. Passade på att väga och mäta Nilo nu också. han väger hela 6800 gram och är 62,5 lång.  stora lill killen växer så det knakar. Förövrigt snacka vi bara lite om allt möjligt och fikade lite. Jag hoppas verkligen dom fortsätter med gruppen över vintern också så man har något att göra. när det är kallt och det inte finns så mycket att göra.

idag blir det nog bara en lugn hemma kväll. imorgon bli det dop för marwin :) fint med dop.
nu vill nilo mysa och kanske sova lite skriver kanske mer sen

Helgen

humm, helgen kommer nog mest bestå av lite fixerier inför nellies födelsedag på måndag. Städa, tvätta och sånt dära. Förhoppningvis går jag snart låss på lägenheten och slänger ut allt onödigt som vi inte använder. Är så sjukt trött på att det blir så stökigt så fort. visst sånt man får ta när man har barn. men det kunde varit snäppet bättre än vad det är. Men vi har så himla mycke saker som vi igentligen inte ens tittar på som är inslängt i en gaderob osv. så nu ska jag ta tag i det förhoppningsvis nu i helgen redan. Massa saker ska ner i källaren och nellies rum ska piffas till. Rensade ju ut nellies kläder förra helgen, och fy va lite kläder det blev kvar. måste verkligen investera en ny gaderob till henne hehe. är ju rätt dyrt med kläder även till såna små. men en del ska vi nog kunna köpa nu i slutet av månaden . sen blir det ju vinter kläder, mössa, vantar, halsduk osv till båda barnen också.
Detta blir nog mer ett inlägg som en påminnelse till mig själv,  vad jag ska ta tag i .

Måste ju skriva att nu är min älskade mamma i England på kurs, hon åkte i morse. och det är inte fråns nu när hon är så långt ifrån en som man verkligen förstår hur mycke hon betyder för en. och hur mycke man ändå saknar henne. Känns så kusligt på något sätt, att ha mamma så långt borta. Men hon kommer hem på måndag kväll igen så, saknaden är kort varig för den är hon här igen . men tanken slår ju en ändå, Tänk om det händer henne något och jag inte kan vara där. men hemska tanke . allt är bra med henne och hon kommer ha så roligt där. Snackade med henne i telefon för en stund sen och hon blev Glaaaad. Snackade inte så länge för det blir ju dyrt utomlands. Men hon hann berätta att hon hade shoppat loss till Nellie :) till och med julklappar hehe :P lite tidigt kanske men det  är bra att vara ute i god tid. 

Ursäkta mig, men jag är sååå GLAD idag, Äntligeeeeen ! 

Får ju skriva lite om dagen också. Vaknade 5 över 8 i morse, gjorde i ordning nilo byteblöja och gav mat och sådär sen smög jag in till nellie men morgon vällingen . och bar ut henne i soffan, där jag hade satt på barnprogram. Byte blöja på henne också och tog på lite kläder. sen 10 i 9 gick vi och lämnade nellan på dagis.  Nilo somnade  direkt när vi kom hem igen så då började jag pyssla med inbjudningskorten till nilos dop. När jag var färdig kände jag mig så stolt för det blev jätte fint. tills jag upptäker att jag har skrevit fel på allihopa. Sååå tråkigt. blir att börja om nästa veckanär nellie är på dagis och nilo sover . Vid 2 gick vi och hämtade nellie på dagis igen. är så härligt när man hämtar henne där. för först står man och kollar på henne i dörröppningen när hon leker tills hon plötsligt får syn på en och har världens största smile och springer och kramar oss och pussar på lillebror. Sen går hon och ger alla kramen innan hon går. söta göta. Sen vid halv 5 kom dennis hem och då kom sjöbbe också och hälsa på en stund, sen kom sara och marwin. Trevligt när man har dom på besök.  det blir så livat och glatt :) Sen kolladevi faktist på min förlossningsfilm med nilo.  jag hade inte kollat på hella inu . och jag förvånades faktist över hur otroligt lugn jag var.  Det var typ tre gånger jag pep till : Ajjj. Sen andades jag lungt och sa inte ett knyst. sara var nog också lite shockad. Det är en sån härlig upplevelse. och det är kul att vissa  när hon också gåttigenom det själv . asså misstolka mig nu inte att det skulle vara kul att vissa mitt privata, hehe.  nä men iaf . sen somnade nilo och då gick sara och marwin hem så lille marwin också kunde få sova lite. här finnsju en busig nellie som inte låter någon sova. sen kom dennis hem efter en runda på street race. Och sen kom olle och hälsa på :D alltid trevligt att träffa han också (En kill-kompis jag umgicks mycket med innan.) ja sen nattavi nellie sen har det inte hänt mycke mer idag. inte skrivbart iaf.  Men dagen har varit härlig och kvällens bästa var ett besked jag så länge väntat på . YEEEEES .

Nä nu ska jag se ifal jag kan fixa till något av inbjudningskorten. sen sängen . Ha det fint :)

       

 

Tiden går

Och inte har jag skrevit blogg på några dagar nu.
Nu är det 6 dagar kvar tills min lilla flicka blir hela 2 år.  det går fort ett-tu-tre så var hon ingen bebis mer.  Har gett henne en av presenterna idag. kritor och målarbok.  för det är rätt svårt att sysselsätta henne när hon inte är på dagis. men snart har hon massa nytt att leka med.
Nilo är mer vaken nu , det betyder mer ont i armarna eftersom han bara är nöjd om han får vara uppe i famnen och gå. man kan sitta ner med honom en stund si så där en halv timme 40 min sen upp och gå.  tills han till slut somnar. när vi är ute och går sover han rätt bra  i vagnen. så det är skönt. Blir nog inte mycke skrevit här idag ihäller.
I söndes var vi ute med marwin och sara och gick en runda och lekte i granet. Igår var vi också ute med sara och marwin i granet hehe sen gick vi en runda och sen hem .  ont i mina ben och fötter har jag och handlederna efter att ha kört syskon vagnen. den är riktigt tung att köra. och lutar vägen lite så måste man gå och hålla den uppe så den kör rakt.  men men får bli en ny sen när nilo också ska sitta upp i vagnen. skriver kanske mer ikväll. just nu ska jag bara städa lite innan gubbarna som ska fixa köket kommer.       

1. Dennis & Nilo Myser

2. Nellie i Granet

3. Marwin myser i vagnen.

4. Nello i gungan gör West side med fingrarna hehe.

Humm,

Får nog börja skriva lite mer i bloggen nu , Antalet läsare sjunker för var dag. kanske är den inte lika spännande längre eller så har jag inte uppdaterat till räkligt :P  Ska bättra mig på det lovar.

Vår Helg :
I fredes körde dennis ut Nellie till sin mamma , dom skulle handla present till nellie som fyller 2 år om 8 dagar. Nilo sov så jag passade på att kolla lite i min gammla Scrapbooking låda eller pyssel  låda. Tänkte att jag skulle göra lite inbjudningskort till dopet. alltid roligt när man gjort dom själv :P  så ska sätta fart med dom när kidsen somnat på kvällarna eller när nellie är på dagis och nilo sover. iaf. Sen kom nellie hem igen efter 1½ - 2 timmar. Sen var vi bara hemma . Finns ingen ork till att göra speciellt mycke :( Iaf det blev tv och slappa för oss. 

I Går Gjorde vi inte häller något speciellt. Städat och rensat ut kläder. Nellie växer så sjukt fort nu. Kläder vi köpte till henne när jag väntade nilo , i slutet där det vill säga lite mer än 2 månader sen . dom är ta mig F*n försmå nu. Måste verkligen hitta en penga källa nu snart. så att Nellie kan få lite nya kläder villket verkligen behövs. Nilo växer också massor, Kläder vi fick när han var nyfödd som var i stl 68 passar honom nu. jag satt och tänkte då att det kommer ju ta en evighet innan han kan ha dom kläderna. Så hans kläder har jag också börjat rensa ut. Tur jag har så många jag kan ge det till. För sälja det på loppis är inte min grej, Därför ger jag bort kläderna till andra som är i behov av dom, eller som har användning för dom kanske låter bättre. Känner 4 st som ska ha barn inom det närmsta halv året. Kul kul :)

Idag har det ju inte hänt något än kl är 2 på natten så får skriva om dagaen senare idag . 


Nellie öppnar dörren till källaren

Baby girl med bus i bliken

Och lill killen

En sån här lista nu igen

1. vad heter du? Jessica
2. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? När jag var mindre ville jag heta Natalie, hehe
3. vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Om jag hade blivit en pojke skulle jag hetat Marcus
4. vilket stjärntecken är du? Oxen
5. vilken årgång är du? 89
6. vart bor du? Landskrona
7. bott utomlands?  Nej
8. flyttat antal gånger? Många gånger, "ska räkna" 9 ggr med mamma, 5 ggr med pappa och tre gånger med dennis.
9. vart skulle du vilja bo? Vill bo i landskrona men i en större lägenhet eller en som har hiss eller liger på plan våning.
10. vilken skolklass? Ingen, just nu.
11. vad vill du bli när du blir äldre? Florist

UTSEENDE
1. hur lång är du? 177
2. hur mycket väger du? kg haha :P 
3. hårfärg och frisyr? Brunett, lugg och lite uppklippt
4. ögonfärg? bruna
5. mest nöjd med? humm, inget
6. minst nöjd med? Det blir ju en hel lista det ju
7. skostorlek? 40
8. glasögon? Nej
9. har du några piercingar/tatueringar? Ja, tungan,öron. och tatuering på benet kommer fler inom kort.

FAVORITER
1. filmer? komedier
2. låtar? Allätare, gillar dock inte tecno så mycke.
3. årstider? Sommaren och vinter
4. mat/dryck? Kassler grattäng / Tropisk juice
5. djur? Katt
6. färg? många
7. parfym? armani till killar hehe älskar den , (använder den dock inte på mig själv )
8. tv-program? One tree hill
9. ämne i skolan? Engelska faktist
10. sysselsättning? Vara med familj och vänner

KLÄDER
1. vad använder du just nu för jacka? ingen, en tjokare tröja bara.
2. vad använder du just nu för skor? gympa skor typ 
3. favoritfärg på kläder? svart
4. favoritmaterial på kläder? ingen aning.
5. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? skulle behövt en helt ny gaderob .
6. favoritaffärer? Gina  &  H&M
7. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Ingen aning, handlar när jag har råd
8. favoritmärke? inget speciellt
9. vad har du för byxstorlek? ingen aning testar och tar dom om dom sitter bra  :P
10. vad har du för tröjstorlek? XXL kanske haha nä men M

DITT RUM (vardagsrummet)
1. stort, litet eller mitt emellan? Mittemellan
2. vilken färg på tapeterna? vitt, vitt och dystert vitt
3. vilka färger går rummet i i övrigt? mörka färger
4. favoritmöbel i rummet och varför? Soffan, älskar den.
5. vad vill du ändra där inne? Färgen på väggarna, nytt bord och tv hylla
6. vad har du där inne av följande:
a) tv? Ja
b) video/dvd? Ja
c) dator? Ja
d) stereo? Ja
e) telefon? Nej
7. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? Ett hus
8. vad gör du oftast i ditt rum? Sitter i soffan eller vid datorn, pysslar (behåller anna´s svar)
9. vem förutom du brukar sova i din säng? Dennis, nellie och nilo
10. favoritpryl i rummet? Soffan

BLANDAT
1. vad heter din morfar? Stanley
2. var har du i din:
a) jackficka just nu? Inget
b) skolväska just nu? Har ingen just nu.
c) handväska eller liknande just nu? nycklar, borste, bank kort, recept m.m.
3. vad är du beroende av? Cigg, tyvärr
4. vilket land kommer du i från? Sverige 
5. vilken sorts lypsyl använder du? Brukar inte använda lypsyl.
6. vad tror du på? Min familj
7. vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? Tillhör ingen
8. vad köpte du senast? Blöjor och välling/ ersättning
9. har du nåt husdjur? Nej
10. vad bor du i? En lägenhet

GREJER
plånbok: Ingen faktist. har tänkt skaffa en i flera år men blir aldrig av .
tandborste: En rosa
smycken: just nu bara tungsmycket på mig.
solglasögon: Nej
underkläder: Oftast
nagellack: Ibland

Grattis på 2års dagen !
Grattis, Grattis på 2 års dagen lille (förlåt) numera stora Casper :)
Stort GRATTIS från oss i skåne :D 

Svårt

va svårt det blev att blogg nu helt plötsligt. har varit inne och klickat på "nytt inlägg" flera gånger. men kan inte skriva  :( lite jobbigt faktist.
Nellie är på dagis och Nilo sover och här sitter jag, skulle igentligen tagit en liten powernap eller  städat lite. men så har det inte blivigt. Får väll börja lite smått nu och Fortsätta ikväll när dennis kommer hem. Jag är nog konstig, men när jag känner mig tvingad till att göra något så går det inte. Men när jag låter det komma av sig själv så går det som smort. Då kan det vara riktigt kul också .  Fick precis en inbjudan till dop i brevlådan, så den 13 september ska vi på dop :) Lille marwin som ska döpas :D Men vi visste att vi skulle  få komma (har läst det i saras blogg & hon har sakt det tidigare) så jag har redan handlat dop present :) Hoppas det duger, nöjd är jag själv iaf , hehe . den är lite unik och rolig :) mer säger jag inte.  På tal om dop så har jag faktist ringt kyrkan i tofta och bokat dop till Nil, och han kommer döpas i samma kyrka och med samma präst som nellie :) lite kul. Men det är så mycke nu framöver som kostar pengar tyvärr. så dopet är bokat till den 2 november. Det ska bli kul. Tycker dop är så fint :) Lite mer specifikt så ska han ha den dopklänningen som dennis bar på sitt dop när han var liten. Nellie hade min på sig. så nu var det inte mer än rätt att dennis skulle få bli använd igen. okej hans syskon barn har också använt den :)
Nu fick jag till ett litet inlägg men nu vaknar nilo så nu ska vi mysa innnan vi ska hämta storasyster bus.

Anledningen till hemförsäkring.

I lördes sent på kvällen kom grannen under oss upp och frågade om vi hade spillt något i sovrumet, vi smög in och kolla men vi kunde inte hitta något. En timme senare skickade hon in en lapp i brevlådan där det stod att hon hade ringt till hyres jouren och berättat att det läkte vatten in i hennes sovrum. så dom sa till henne att uppmana alla som bor över henne (villket bara är vi) , att vi skulle använda så ytterst lite vatten som möjligt tills på måndagen. då några skulle kolla vad som hade hänt . på måndagen kom där ingen hit , men på tisdagen. Tisdag morgon kom det en kille från heimstaden och kollade Det vissade sig att vårat kök ligger över hennes sovrum och då alltså inte vårt sovrum som hon trodde vi hade spillt något i. och det vissade sig sen vara vår diskmaskin som läkte vatten, efter några timmar kom två killar tillbaka och lagade där det läkte. Sen vid 2 kom där ytterligare tre killar för att kolla vilka skador som hade orsakats. Jag försökte hålla nellie borta från köket medans dom kollade och därför var hon inte glad på mig. Sen kalla dom in mig i köket och frågade vad jag hade för hemförsäkring. jag hade ju ingen aning det är dennis som har koll på det. men det visade sig att vi inte skaffat något i denna lägenheten. Så sa han till mig vem äger diskmaskinen så sa jag det vet jag inte han som bodde här innan hade väll satt dit den om jag inte minns helt fel så sa han -jaja men då är det ni som äger den nu eller hur? så sa han - man ska ha hemförsäkring så du vet, det var dumt av dig att inte fixat det än. jo för han frågade mig innan också hur länge vi bott här villket är exakt ett år.  iaf. så han sa till mig att detta kommer iaf komma upp i 30-40 000 kr att fixa detta och det är ni som får betala det då. och tro mig jag hölll på att svimma när han sa det. Ville bara gråta. jaha var ska vi få 30-40 000 kr i från ?  dom pengarna finns inte. och inget lån kan vi få :S  Så det är bara att kämpa på och hålla minen uppe. Och inte nog med det då . från och med kanske fredag eller måndag  så måste vi flytta ut från lägenheten och bo någon annan stans medans dom fixar köket. eftersom jag har två små barn och risken för mögel och skit och mög fanns. Och då har jag en fråga var hittar man ett hem med två barn på så kort tid.  Vi kunde tydligen inte få någon annan stans att bo så länge av dom, medans dom fixar vår lägenhet. eftersom vi inte har någon hemförsäkring. alla dessa problem för att vi inte har någon hem försäkring. så  det ända som snurrar i mitt huvud nu är : var ska vi få pengar ifrån och var ska vi bo ? För det är inte lätt att flytta in hos en vän eller familje medlem med 2 barn.  Vi har ju ingen aning om hur lång tid detta kommer att ta :(  Nä detta suger ordentligt. Pallar inte detta. Så om jag slutar blogga dom närmsta dagarna så bor vi någon annan stans ett tag. ha d fint, och glöm nu inte teckna hemförsäkring om ni inte har . jag känner mig så dum som inte gjort det tidigare. känner mig om en riktigt dålig människa för alla andra verkar ha det det är bara jag som är trög.

Ny uppdetering

Kommer så fort jag får lilleman till att somna. nu har jag nog precis lyckats få nellie att somna. Skulle flytta en tung sak innan idag och det satte ju sina spår. hela dagen har jag haft ont i ryggen och det gör ont som bara den om jag tar djupare  andetag. och nu ska jag gå runder ytterliggare en stund med nilo och hopppas att han somnar snart. har redan gått runder med han i två timmar. armarna värker. men vi hörs här om en liten stund .

Uppdaterar imorgon istället. är sååå trött nu och ont i ryggen . Ha d fint tills dess

Vill bara skänka några enorma bamse kramar till Mailn och hennes familj som idag misste En familje medlem :( Beklagar, Vila i frid.  Och sen Vill jag Ge en stor kram till Neo malins son som samma dag Fyller 1 år . världen är inte rättvis :(  Men grattis Neo på din födelsedag <3 
 Neo

Hemförsäkring

för er som inte har hemförsäkring ta det nu, nu, nu....  Ni vet aldrig när det händer något :(

Galet

Det är galet hur Nere man kan vara ibland. Varför är man nere när man har allt man nånsin önskat och lite till. nä människan är nog aldrig nöjd man ska bara ha , ha och ha. Villken ålder måste man nå för att inte vilja ha mer?
Nä, nere kan man väll vara för massvis av olika anledningar. just nu är jag nog nere för att jag är så slut helt matt i hela kroppen och så less. Less på att ha en trotsig 2 åring som inte gör en ända sak man säger åt henne. En 2 månaders som bara skriker så fort man inte bär runder på honom. och en sambo som jobbar i ett annat land.(Norge). Min kropp värker efter allt bärande & mina stämband är snart uttorkade efter allt tjat om vad mitt lilla busfrö inte får göra. Mina ögon är svullna av trött het och tårar, som tyvärr faller då man känner att allting går imott en.  Ska livet någonsin bli lätt att leva? Finns det en tid i livet då ALLTING är bra?  Var finns energin när man behöver den ? ska man behöva drika kaffe för att klara några timmar extra innan man lägger huvudet i händerna ? Nej, vi är väll gjorda för att klara livets mottgångar så det är väll bara att kämpa på.
 

Idag : Har jag då som jag skrev innan snackat med dagis. Nu går jag då och funderar på om jag ska byta till ett dagis jag sommarjobbat på innan, trevlig personal och så ligger bra men dock lite längre ifrån där vi bor. men om man tänker på kommande framtid så ligger dagiset perfekt. Det är på vägen ut mott komvux eller örenär där jag funderat på att söka till nästa höst. Iaf, mamma kom hem till oss vid halv 3 så hon tog  Nellie  medans jag och nilo gick till MVC på efter kontroll. men någon kontroll blev det inte som tur. inte än. Vi pratade om prevatimedel, just nu skulle jag bara vilja sterilisera mig. jag har en pojke och en flicka. det är väll mångas dröm. och jag har altid sakt att jag bara skulle ha ett barn för att jag själv som liten tyckte det var "pain in the as" med ett små syskon. men det blev ett barn mer än vad jag hade planerat. så nu är jag färdig. men någon sterilisering blir det inte. 25 ska man vara för det. och tills dess kanske jag har ändrat mig . men det tror jag knappast. Det får iaf bli hormon spiral i 5 år tror jag det var. Så jag hoppas verkligen att det funkar.  för några p-piller ska jag inte ha. domk är så lätta att gjömma och p-stav "No way",  Plåster är jag ur dålig på att hålla på mig. pillar alltid av det efter någon timme. då skulle man bett dennis sätta det mellan skuldrerna där man inte når det.  osv. nä men det fick bli spiral nu. så slipper jag tänka på det och kanske om jag har tur slipper jag mens också :) Jaojao. sen när det mötet var över gick jag hemmåt men träffade emelie och sarah på vägen så jag stod och snacka med dom en lång stund. sen hem. . nä nu slutar jag skriva för idag, ska gå in och somna brevid min lill kille.  ha d fint .

Dagis.

Nellie har typ inte varit på dagis på jätte länge. Det är så jobbigt att försöka ta sig upp på morgnarna när jag är helt själv med barnen, Försöker natta nellie i2-3 timmar medans nilo är arg och ledsen det är inte lätt. när nellie somnar  från allt mellan 8 till 1 på natten och sen vagga lillen till sömns, och sen få en liten stund för mig själv att varva ner innan jag går och lägger mig. och sen upp ibland på natten med nilo och Sen kommer nellie in vid runt 4 varje natt och håller på att vända och vrida på sig hur länge som hälst. då är man slut på morgonen och orkar inte ta sig upp kl halv 7 för att göra ve båda barnen och gå och lämna nellie på dagis. Ser ni vart jag vill komma ?

Iaf, Ringde dagis idag. och frågade om jag inte unde få ha henne där som när jag var sjukskriven. mellan 9-14 tre dagar i veckan istället. Men nä igentligen inte.  Rektorn skulle prata med personalen och ringa tillbaka. hon ringde efter en stund igen. och sa till mig att jag kunde få ha henne där mellan 9 -14 i tre veckor sen ska jag ha löst det. För det är 8-11 som gäller och inget annat.  " då ska du vara här i tid varje dag när hon ska vara här och inte försova dig jessica". Jag vet att man stirrar upp sig på små saker men hur känns det att höra det så . inte speciellt kul. Så jag funderar starkt på att byta dagis till min lilla ängel. För min mormor som varit dagis fröken i hur många år som hälst dom hade aldrig så på deras dagis  (också här i landskrona). Dom anpassade sig till föräldrarna , bara det att det var antingen varjedag 3 timmar ellet 3 dagar 5 timmar. men men , ska iaf ringa efter papperna och se om jag kan söka på ett annat dagis är så trött på allt på hennes dagis nu. 

ville bara skriva av mig lite .
RSS 2.0