Data uppgift
1 Orginal....
1 Omgjord....

2 Orginal.....

2 Omgjord.....

Helgen !!!

Fredag....  Lämnade Barnen på dagis, sen iväg till skolan träffade Alla i skolan och planerade med dom inför kvällen. Sen ner i stan med sötaste Matilda. Köpte ett par jeans leggings sen hem. Sen kom Aaron och Dan hem till mig så spelade vi Buzzdriver och Började dricka. Sen kom Mimi och Evelina. Sen vid kvart över 6 började vi gå ut mot bowlinghallen . Mötte upp resten av folket där ute Micke, Robin och tommy. Sen spelade vi bowlin . Nöjd gick man ut där ifrån det var många år sen jag spelade sist men jag kom 2:a av 8 stycken. så sådära kass var jag inte :D Sen tog några taxi ner till micke . medans jag Aaron och dan gick och handla och hämtade vår dricka hos mig. Sen gick vi till micke. Var inte där så länge tills vi flyttade till nästa fest, Inte så roligt där ihäller så vi drog ner i stan. Sen gick jag upp til snurre och hämtade anna sen ner igen till sir henry´s  Sen vid 3 åkte jag emd macki och robin en runda sen hem och sov .


Lördag.... På lördagen var man inte så pigg. segade mig en stund framför datorn. Sen vid 2 gick jag hem till mamma där Manoo "store bror" var, sen kom även mamas kompisar. fickade lite och sen följde jag med manoo till Arlöv. men några stopp på vägen hanns det med. In om Center syd och handlade 2 kg godis, sen in om netto och när vi kom till arlöv svängde vi in om en pizzeria och köpte kebab som vi sen åt hon en kompis till honom som vi träffade på pizzerian. Sen körde vi hem till manoo. kollade på tre filmer och käka godis. Första filmen Easy A, var rätt så bra lite dryg men den funkade. Andra filmen var Inception den var välldigt spännande men höll på att somna en massa gånger.  Sen sista filmen  Psalm 21, haha jag är inte så glad för skrekisar. Speciellt inte när sällskapet somnar haha . satt med mitt täcke precis under ögonen och hoppade till ett antal gånger. Sen somnade jag till 2½ män :P


Söndag.... Manoo väckte mig vid 8 så drack vi lite te och sen Körde vi mot Landskrona . Körde ion om Lena och matti och hälsade på sen körde han mig hem. Sedan gjorde jag absolut ingenting typ jo plockade undan lite och åkte och handlade med pappa. Sen inväntades barnen kl 6. Myste med dom. Sen var det dax att sova .Lite bilder från helgen.


Mimi & EvelinaAaron, Mimi & MickeAaron, Evelina och tommy


Hahaha ...Aaron, Jag och Dan. Redo för utgång :D


Systers 20 års fest

Efter en smått stressig dag så sprang jag snabbt in om lilla syster och grattade henne. Sa till henne att jag skulle komma senare och gick hem och gjorde ve mig lite sen kom pappa och hämtade mig så åkte vi ner i verkstan där hennes fest skulle vara, vilket hon ite visste :P


Vi fixade lite där nere och sen kom gästerna smygandes. tyvärr var där inte så många kommna än när jossan kom dit med ögonbindel. Men det blev lyckat än dån hon hade inte en aning . hon trodde att hon själv skulle ha lite folk hemma. men alla dom hade vi redan bjudit ner där.


Sen åt vi smörgåstårta och för min del kycklingsallad. sen satte kareoken igång och vi började dricka . Sedan höll jag ett litet tal för syrran och läste upp ett litet rim till hennes present som var en Rosa gummig (ja resten förstår ni nog) hehe. hon blev väldigt generad :P men sen hade vi roligt :)


Efter några timmar stack jag, Emmylinn och Emma ner i stan . Skulle dansa på tages men där var typ inte en människa där inne. sen kom det iaf lite mer folk. men till slut gick Emmylinn hem. Emma var försvunnen haha och jag gick hem och la mig :P


Bilder :
Lillasyster 20 år :D

Idag fyller Min Älskade Lilla syster 20 år :)


Back to School...

Nu har Skolan börjat igen och Terminen kunde inte börjat bättre. Vi har ett underbart nytt gäng på skolan. Vi alla hjälps åt och har väldigt trevligt tillsammans . Även ett foto krig har på börjats, Oförberädda foto brukar aldrig vara kul. sepeciellt inte när dom hamnar på nätet. Men detta är faktist rätt kul ändå :P Skönt är det iaf att vi nu är en lite större grupp som kan umgås på dagarna i skolan . Det gör det roligare att komma dit på något sätt.


Annars händer det inte alls för mycke i våra liv. vi är tillbaka på dagis och skolan och vardagarna börjar på nytt. Ett nytt år och många nya mål och kunskaper att hämta. Barnen är inte allt för roliga på morgnarna nu, när vi haft lov så länge och inte behövs gå upp så tidigt på morgnarna. Men om en tid har vi förhoppningsvis fått in rutinerna igen .
1 Januari

Första dagen på året, Låg i sängen till 14. Sen upp så kom Jessica Och så gick vi till don pedro och åt lite. Efter det gick vi hem till mig igen och försökte komma på något att göra. Men vi var sååå slöa. Vid 10 kom vi på att vi skulle dricka lite så vi stack ner till en vän i stan. Drack lite där och snackade en massa. sen stack Jessica så skulle vi andra ner i stan . Jag Halkade i målar färg men gick ändå ner i stan helt vit. Sen vidare på efter fest och där slutade denna dagen.
RSS 2.0