Första advent

Och ganska besviken är jag :(
Ja, på vädret. Tack vare vädret blev julskyltningen inställd i stan och i andra städer. Det hör lixom till att man ska gå ner på julskyltningen den första advent. Det är nästan lika illa som  att det inte blir julafton för att det inte kommer någon snö. nä fy vad tråkigt.


Men vi har hållt igång rätt bra ändån idag. Började dagen med frukost sen en massa städ och sedan blev det ju självklart julpyntande i lägenheten. Sååå mysigt är det när tomtar, stjärnor och allt annat kommer upp. Och barnen tycker det är riktigt roligt med tomtar och julmys. Ganska besviken blev nellie också att vi inte kunde gå ner i stan. efter vi pyntat så sprang barnen runt som små vildingar i hela lägenheten och sjöng på julsånger :D


Vid 3 stack vi iaf hem till en liten tös som fyllde 2 år idag. Min "syster" dotter Emely. Barnen busade och stojade. Sen blev det lite fika med bullar och kakor. Och efter en stund blev det även tårta. Sen lekte barnen ett tag till sen skulle vi bege oss vidare.


Vi åkte då hem till mamma, Där var en gammal kompis och hans flickvän och köpte två av mammas söta kattungar. dem gick och vi gick upp på vinden och hämtade mammas julpynt.  FYRA lådor haha. mamma lilla, hon får nog kolla igenom och rensa pyntet till nästa år :P hehe. Barnen tyckte iallafall att det var väldigt spännande när vi ställde upp alla tomtarna på bordet. sen fick dom hjälpa till och ställa ut dem lite över allt. 


Sedan kom dennis och hämtade oss, så åkte vi och handlade sen åt vi mc donalds. Och när vi kom hem så avslutade vi denna dagen med Clementiner, papparkakor, julmust och tände första ljuset i ljusstaken :) och kollade på Vem kan slå Filip och fredrik sen natta vi barnen :)  Det är verkligen storm ute. låter i mellan åt som att havet är precis utanför fönstret. och det stänker verkligen massa vatten över hela parkeringen utanför oss. Hoppas att vi kan sova inatt trotts vädret.


RSS 2.0