NellieNilo

Hejsan svejsan

Allmänt Permalink12
Vet verkligen inte vad jag ska blogga om. Det är tomt i huvudet.


Har verkligen gjort så otroligt mycke dom senaste två veckorna.  Kroppen pallar inte riktigt med längre. Städa tvätta , tvätta städa osv. Iaf, igår var Mina underbara Mor-föräldrar här. Dom hade gardinstänger och gardiner med sig :) Dom fixade och donade här och det blev jätte fint. Tack så hemst mycke mormor och morfar. Tyvärr han jag inte ta foto på storarummet innan den ena gardin stången åktener igen . för väggarna här är så kassa att borra i :(  vi ska försöka fixa det ikväll. Så kanske kommer foto en dag. 



Vi har möblerat om vårt sovrum igen . Sängen stod inte bra bakom dörren så vi fick ändra på det igen . Men men Gaderober eller åt minstonde hyllor i våra 3 gaderober måste vi på något sätt fixa.  vet inte om jag skrevit det innan men vi har en gaderob på 4 personer. den är FULL. 



Igår var vi i stugan och busade. där kom andra underbara människor också :) trevligt. Mamma Hade Nellie några timmar igår. Jag och nilo gick och handla sen gick vi och hälsade på dagis där han ska  gå. Vi skulle bara hämta mer information om inskolningen . och så Börjar Nellie redan nu på måndag igen :) så då får jag lite extra tid med Nilo.  Sen gick vi och träffade Sara och Cece. Fick se Ceces Ultraljudsbilder :) dom ska få en liten Pojk :)  Sen gick jag och Nilo ut i kolonin som jag skrev här uppe. Då Heidi och ray kom :) Sen mammas kompis åsa :) Sen kom dennis och hämtade oss. sara N följde med hem till oss. sen kom Sara A en stund på kvällen :) trevligt .


Idag är det riktigt tråkigt väder. vi får se vad som händer denna dag. och hoppas att vädret blir bättre snart.


För på lördag är det Mamma träff i karslunds parken. Och om vädret tillåter ska vi nog ner där. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva här just nu . Jag har en ny design på gång snart. så förhoppningsvis får min blogg snart ett nytt utseende :)



Till top