Halloween 2013

Idag har Nellie varit på sitt allra första riktiga disco. Första halloween discot också. och det var på Tages natt klubb. Känns så sjukt att säga att Nellie har varit på Tages haha.
 
Har fixat och donat med hennes maskerad kläder hela dagen  typ, vid 4 kom moster Jossan och sminkade Nellie inför discot. och Nellie var stolt som en tupp när hon var redo för att gå :)  När vi väl kom dit möte vi upp Jennica och Cornelia utanför och ställde oss i den långa kön. Båda flickorna hade lite fjärilar i magen. Sen kom vi in och då hittade Nellie sina klass kompisar och gick och dansade med dem. Nellie försökte få med Cornelia men hon var lite blyg.
 
 
Nellie verkade ha jätte roligt hon dansade och sprang runder men bästisarna som man gör i den åldern på disco haha. Danstävlingen skulle dem absolut inte vara med på för om dem blev utvalda s skulle dem tvingas att dansa på scenen sa dom haha. Jag var med hela tiden i ett hörn med dem andra föräldrarna. Så roligt att se barnen släppa loss och ha kul. men två timmar går fort och sen var det dags att sticka hem igen. var precis så man fick med sig Nellie hem.
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0