NellieNilo

Nilos första ord

Allmänt Permalink2
Imorse gick jag och nilo upp kl 7, lite rubbningar i rutinerna nu när man ställt om klockan. Iaf. vi satt och mös framför tven. Sen sa Nilo sitt första riktiga ord :) Nämligen : Titta :D åhh så glad jag blev :) det är så underbart när dom gör saker för första gången och talet är ju något speciellt det också. Efter det har han sakt titta till allt hela dagen . varje gång jag har försökt filma honom så har han inte velat sägga det. men till sist lyckades jag få med det på rätt många film snuttar.  så här får ni en :)


 



Helgen, som jag glömde skriva om igår.



I fredes. Gick dennis och nellie ut med Andy och hans dotter Lisen. och cyklade. Jag och nilo gick och mötte mimmi sen ner i stan till banken och träffa Jossan. Sen stack mimmi så gick jag och jossan i affärer. Jossan hittade massa fint till sig själv. Sen köpte jag en vår jaka till Nellie, jätte föt  :) Efter stan gick vi till sibylla. Sen gick jag och nilo hem och åt.  sen gjorde jag och dennis ve oss, pappa kom och var barnvakt några timmar. När vi gick till Roy på inflyttnings fest :) Först var vi bara 5 st. Sen kom Jossan mimmi & Emma. och 4 killar till.
Hade rätt så trevligt. Haha skrattade åt mimmi som var så himla rolig :P Sen kom Jimmy och Saara :) trevligt. satt och snackade med sara ett bra tag. har aldrig riktigt tagit chansen att snacka med henne innan. är rätt blyg av mig. Men hon är så underbart trevlig :) Vid 2 tror jag vi gick hem. och barnen hade varit snälla och sov så sött.


I lördes, var jag inte ett dugg bakis :)  skönt. men brukar inte vara det häller. iaf . när dennis vaknade så gick jag ner och handla. passade på att ta en cigg och snacka med saara. Sen hem igen . och senare gick vi till pappa och åt god midda. Sen träffa vi jessica och jakob så följde dom med hem till oss en stund. Sen var det lägg dax för kidsen .



I går.   Gjorde vi inte så mycke till en början åt frukost med bullar :) sen Åkte dennis och nellie ut till hans mamma. dennis skulle fixa med sin crossbil. Så jag städa lite. och när nilo vaknade gick vi ut och träffade saara. Gick till en liten lekplats där nilo fick gunga och busa lite :)Fick massa kläder av saara också .  Sen hem igen provade alla kläderna och dom var så "Jag". känndes så himla skönt att få lite kläder som jag kan använda. har ju typ ingenting till mig själv längre. mer än kläderna jag använde när jag var gravid också :(  Så himla snällt av henne. hon är så go :) när vi kom hem städa jag lite till och åt mat. sen kom nellie hem som hade varit med farmor och faster och kusinerna och grillat i järavallen :) Sen var det dax för barnen att sova.



Idag, har jag varit hemma bara . städat och packat. Vid 4 kom Min pappa och hans sambo och hjälpte mig att packa. Dennis och nellie stack bort till andy. Vi fick packat typ hela köket. men blev avbrutna av en rolig nyhet. vill inte skriva något nu men det kommer.  men en hel del fick vi packat. och imorgon kväll kommer dom igen med nya kartonger och hjälper mig lite till . sen är det onsdag och då börjar vi köra lådor till nya lägenheten :) iaf . sen kom dennis och nellie hem . nilo fick mat . Sen körde dennis och hämta pizza. så stökig flytt röra i köket idag :S  Sen natta vi kidsen. och nu har jag suttit här och uppdaterat lite. så dett var lite om det senaste.










Till top