NellieNilo

valborg 30 April

Allmänt Permalink2

Uppe med tuppen idag. vi kom ju på att Nellie ska på kalas idag. så kl 9 var vi fixade och färdiga .så åkte vi och hämtade Nellie. Sen hade vi ju så klart inte hunnit köpa något. så vi fick köra till Toys´r`us och köpa en present. hittade även en present till Nilo. Sedan rullade vi till Busfabriken där kalaset var. Vi kom in där och Nellie fick ett oranget band på armen för kalas.Också köpte vi ett rött till Nilo så han också kunde leka eftersom vi ändå skulle vara kvar där under kalaset. Så vi sprang runt med Nilo där. och Nellie var med Nilo och lekte i mellan åt. Sen skulle kalaset äta så det gjorde vi också. sen kom Elefanten ut och Nellie var verkligen inte blyg för den hon gjorde give me five, och kramade elefanten.


När kalaset var slut efter 2½ timme. så åkte vi tillbaka till stan. Skulle egentligen ner till granet och leka men där var så himla mycket folk så vi hoppade över det och åkte vidare ut till dennis mamma. Dennis fixade sin bil och barnen lekte med alla kusinerna. och vi andra satt och snackade.


Sen Åkte vi och handlade. och sen körde vi ut till min mamma och Kramade om jossan som var hemma:) sen grillade vi, och det var riktigt gott. Nellie sprang bort till sin kompis och jag och nilo lekte med bilar. Saara färgade slingor i jossans hår och jag hjälpte till lite. Dennis och Nilo stack iväg på street race i helsingborg. Jag och Nellie åkte hem och mös lite innan dennis och nilo kom hem. Nilo var super trött efter en lång dag så han somnade fort. Nellie somnade också efter en stund. Och vi kollar på film nu. Natti tatti



 




 

 
Haha, pojken med massa miner


#1 - - PiaLotta:

Åh vilka underbara bilder Jessica! IGEN! Hihi!

#2 - - Sara:

Gud vad fina bilder! Ni kan skratta er lyckliga som har så fina barn! Ta hand om dig!

Till top