NellieNilo

Förlängt livet med ett dussin skratt

Allmänt Permalink3

Vi har verkligen haft så himla roligt i skolan idag . tänk om alla dagar hade varit så sjukt roliga. tiden har gått fort . vi har fått mycke gjort, och ändå haft jätte roligt. lämnade barnen i tid i morse. gick och mötte upp mimmi och gick till skolan. till andra lektionen kom emmylinn. så gick vi och handla. Till lunch kom jossan. och på hela lunchen satt vi och skrattade åt varanndras roliga torra humor. filmade jossan och mimmi när dom fula sig tyvärr får jag inte lägga upp den än. men kul var det iaf. Rätt vad det var kastar Emmy något på mimmi och skriket f**t-raket, det visade sig vara en tampong. ochlåter kanske inte roligt men så kul det var :P ja det har hänt mycke sjukt idag..


Nu är det snart lov iaf . bara skola imorgon också. sen en veckas lov. sååå häärligt. bara va hemma och mysa med barnen. och något helloween kul blir det nog till nästa helg...


Annars har det inte hänt mycke annat.   



#1 - - PiaLia:

Haha! Ni e ju bara såå himla söta! Roligt måste man ha! Och jag håller tummarna för att det blir en sjutusan så bautafet studentfest när ni tagit er igenom skolan! Hihi! Ni får peppa varandra!!!

#2 - - tilda - änglamamma till Liam:

kul att det går så bra i skolan :) hoppas ni får en trevlig helg också (;

#3 - - My:

söta bilder :)

Till top