NellieNilo

13 december

Allmänt Permalink1

idag vakna vi vid 8, öppna kalender klapparn och kolla på tv. Sen har vi inte gjort speciellt mycke på förmiddan. Nilo somnade för midda vid 1 sen vid halv 3 kom mamma och hämtade mig och nellie. och dennis tog nilo. Så åkte vi till annelöv för att kolla på häst-julshow. men det var fruktansvärt kallt i stallet. så åkte vi hem till min mormor och morfar och kolla i tidningen när lucia firandet på stallet i landskrona börja och det var kl 5 så vi åkte hem och hämtade upp verona. och åkte ut till stallet och kollade på en 2 ½ timmars lång lucia/jul-show. Det var fint iaf. och i pausen fick nellie och verona rida. och det uppskattades verkligen :) Det var en annorlunda firning för mig. men en lyckad sådan. synd bara att det inte blev något lussande för barnen - får ta på dom lucialinne/tomtedräckt och fota dom iaf. iaf. halv 8 kom vi hem från jul showen. sen mat och sängen för barnen.


Så det var inte mycket att skriva om idag men har hänt mycket. skriver mer imorgon. ska till skolan imrogon för dennis kunde ta barnen imorgon . sen får vi se hur resten av veckan blir. 




underbara när dom sover



Datan är min näst bästa vän, efter damsugaren såklart.

#1 - - Pia:

KAnske en ny Luciatradition! Mysigt var det iallafall! Fast det hade ju räckt med Landskrona ridhus! Hihi! Jaa! Hoppas du tog foto på barnen i Luciakläder! Puss!

Till top