Turkiet, Alanya Dag 1

Första dagen i Alanya.
Jag och jossan var här med mormor och morfar typ -99. man känner igen sig lite men inte allt för mycket.
När vi vaknade gick vi ner och åt frukost även om det inte var mycket att hänga i julgranen. Sen gick vi ut och satte oss vid poolen en stund innan vi gick upp och bytte om för att dra ner på stranden.
 
 
Vi hade inte speciellt långt till den fina stranden Kleopatra beach. men vi hann nog stanna en 25 gånger på vägen ner av alla resturanger och affärer osv. När vi väl kom ner där tog vi vars en solstol och gick och bada. och det var så himla underbart. vattnet var varmt och super fint. vi badade länge och solade in emellan.
 
 
efter det gick vi en liten rundtur upp mot bergen för att kolla utsikten och där var så himla vackert. Massor av kattungar över allt. och frukter i träden. Vi gick runt berget till den andra stranden och den var inte alls lika fin som Kleopatra så vi badade inte där. istället gick vi och åt lunch på en strand bar. Drack en öl och åt lite.
 
 
Sen gick vi tillbaka till hotellet och tog ett dopp i poolen också och några öl till. och efter en två timmar i poolen gick vi upp och duscha och gjorde ve oss. Sen satt vi på vårt hotell rum och drack lite mer öl och lyssna på musik spela kort och snacka. Sen gick vi ner till Poolbaren igen ett tag
 
 
Sen efter det gick vi till en restaurang över gatan och åt. Sen gick vi till en bar och tog en drink sen var vi alla helt slut så det fick bli hem till hotellet och sova efter det.
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0