NellieNilo

Skottår och Frieri.

Permalink1
29 Februari och skott år. 
Det betyder enligt gamla traditioner att Kvinnan kan fria till mannen. 
Och eftersom att det tagit sån tid för Dennis att gå ner på knä och fria till mig, så fick jag helt enkelt ta tag i saken själv. 
 
 
Jag gjorde en skattjakt för han och barnen. Där jag hade skrivit ut ledtrådar på varje ställe, han och barnen fick åka runt på olika platser som har brtytt något för mig och dennis. Tex där vi träffades förstas gången, där vi först flyttade ihopa, där vi bodde när vi fick våra barn osv. Tillslut tog ledtrådarna dem till vår stuga där inne låg ett kuvert med en nyckel. Som han skulle lista ut vart nycklen ledde till. han ringde då och fråga är det nycklen till ditt hjärta? haha nej, någonstans i huset sa jag till honom. 
(från början var det tänkt att jag skulle stå på vår altan med massa marschaller formade som ett hjärta.) Men just den dagen vräkte regnet ner.
 
Så det fick bli en nödlösning i hallen där ställde jag upp ljuslyktor i ett hjärta och hade målat en tavla som jag satte på ett stafli där det stod vill du gifta dig med mig? Så när han öppnade dörren så stod jag där och frågade om han ville gifta sig med mig och han sa JA. 
 
 
Jag hade bjudit in både vänner och min familj. Så när han sa JA så skålade vi i champange och mina föräldrar tog barnen medans vi åkte vidare och åt på thyco i stan och firade. 
Till top