25 April.

Hipp hipp hurra för mig idag :)
bra med förändringar.

Ibland är det väldigt bra med förändringar i vardagen. Jag har varit välldigt skeptisk mot att byta vårt sovrum med Nilo´s rum. För jag har alltid tyckt att om där finns stora rum i en lägenhet och ett litet så är det väll självklart att barnen ska få det stora, så dem kan leka på större yta. vi sover ju ändå bara i vårt sovrum. Men så har vi ju väldigt väldigt dåliga förvaringsmöjligheter i denna lägenheten. Så vi fick ett ryck en kväll och möblerade om.


Nilo fick vårt lilla sovrum och vi fick hans stora. så att vi kan ställa in gaderober i vårt rum och kanske ett skrivbord så att jag kan sitta och plugga vid något. och så att man kan sitta bekvämt med datorn och inte i soffan. iaf Nilo blev jätte nöjd med sitt rum. han trivdes som fisken i vatten och tyckte att där var mysigt. och jag får hålla med honom ett mysigt pojkigt rum fick han nu. Hör och häpna men han städar sitt rum själv varje dag nu och snabbt går det. så förändringen av rummen har bara blivigt till det bättre.


Lite bilder på det kanske.


Nilo´s nya rum
Vårt nya rum

Påsk pyssel.

Dagen började med en tripp till citygross. hämtade upp verona och gick hem till oss och åt frukost. Sen fortsatte vi resten av dagen med att göra påsk pyssel. Vi klippte ut påsk fåglar, målade ägg, gjorde små bo av ägg och kycklingar av toa rullar :) resultatet blev toppen . Nellie orkade inte mer efter två timmar men jag och verona satt med det mellan 12.30 - 18 ungefär hehe. sedan gjorde vi lite påskris. vi fikade lite och Sen kom veronas pappa och hämtade henne.


RSS 2.0