25 APRILGrattis till mig själv på födelsedagen

april

eller mars. har fortf inte skrivigt klart om mars men det hände inte så mycket i slutet på mars. Vi var iväg och handlade några presenter till nilo. lite tidigt. jo jag vet. men bättre det än sista minuten. dock fick han en när vi kom hem. tre polisbilar och en helikopter. Sen den 30 mars var vi sorgligt nog på begravning. Vila i frid Tom.


Annars då ? jo april månad , härlig månad. en nyvårs månad. solen skiner och himlen är för det mesta blå. knopparna på träd, buskar och blommor växer med stormens fart. det är så uppigande att se dem växa :) tycker jag . underbart med vår. tyvärr har det dock haglat och snöat och varit väldigt konstigt väder nu i dagarna. undra om det kan ha med vulkanutbrottet på island att göra. att klimatet ändrats så på bara några dagar. värt att fundera på.


1 april
vi hämtade upp verona vid 2. så åkte vi till busfabriken i helsingborg. jag hade aldrig varit där förr. men det vissade sig vara ett jätte roligt ställe. både för vuxna och barn hehe. barnen sprang runder och skulle testa allt :) vissa saker var roligare än andra. sen pausade vi och åt lite. sen full fart igen. vi avslutade med massa flygande bollar. och det gillade skarpt av alla tre barnen. :D dit åker vi absolut igen. Sen åkte vi till tågarp och lämnade av lilla nellie som skulle sova hos faster och kusinerna. sen lämnade vi verona hemma. och sen åkte vi också hem. nilo var super trött och somnade rätt så fort.


2 april.
Dennis och nellie stack ut till axeltofta . så jag och nilo gick ut en runda. mötte upp sara och marwin. gick en lång runda ner om borstahusen och sen förbi konsum. där utanför fikade vi lite och barnen fick springa och leka en stund. Sen gick vi hem till min pappa där vi åt påsk midda. gott och trevligt. Sen åkte vi hem. sen gick jag till anna N en stund.


3 april
Anna och moa kom och hälsade på- vi påsk pysslade med barnen. målade ägg som dom tyckte var jätte kul. sen busade nellie och moa på nellies rum klädde ut sig och hade roligt. nilo  busade med anna :D Sen åt vi pissa. och sen gick dom hem. en riktigt mysig dag :)


4 april.
ännu en påskmidda. men denna gången i häljarp hos min mormor och morfar.god mat och massa trevligt snack. lite påsk godis också förstås. sen åkte vi ut till dennis mamma en stund. annars hittade vi inte på allt för mycke.


5 april
Vi åkte ner till stan och mötte upp mamma, ingemar och jossan och även Raydi med barnen. sen promenerade vi ner på torget för att delta i manifestationen för våldet mot inger som avled efter en misshandel på en parkering. Sen var det Påsk midda nummer 3. i tågarp hos dennis syster. god mat även där. och mycket folk :D barnen lekte som bara den . dom flesta var på nedervåningen medans dom två minsta höll oss på ovanvåningen underhållna. annars tog vi bara det lugnt sista dagen på ledigheten .


7 April. Skolan . sen på eftermiddan åkte vi till lund och köpte en ny kamera till mig :D blev en nikon D3000 :) super nöjd blev jag :D Sen åkte vi hem igen . Dennis och nilo åkte iväg och kollade crossar. medans jag mimmi jossan och nellie gick en runda och fotograferade lite :D mysigt men lite kyligt. sen hem och åt och sen var det dags för sängen.


8 april.
skola och dagis sen massa bus . efter det gick jag ut till mamma en stund i kolonin. jossan följde också med. mamma höll på att betsa alt i kolonin haha. såg bra ut iaf. sen gick vi hem till mig busade med små fisarna innan läggdags. sen kollade vi på debatt. och efter det blev det en film .


9 april. ja nu är det massa koloni visits. vi var i kolonin och busade , jag rensade rabatter :P så som jag brukar göra. blev väligt nöjd med den faktist :D nellie lekte med sitt gigantiska barbie hus och nilo lekte så klart med sin gå bil. vad är roligare  :) Sen gick vi hem och åt. för att sen bada och sova .


11 april
idag tog dennis nilo och åkte ut på någon cross bana. jag och nellie gick ut i kolonin. fikade lite och lekte jag var på rabatterna igen :P Sen kom dennis, jossan och nilo så grillade vi :D riktigt gott. och mysigt. en perfekt vår dag. hem igen bada och hoppa i sängen .


12 april
nellie var iväg med dennis ute i axeltofta. jag och nilo var i kolonin. sen kom pernilla förbi och då kom mamma också cyklandes :D satt och snackade ett tag sen kom dennis och nellie och hämtade oss. så åkte vi hem och åt


Nu orkar jag inte skriva fler dagar i ordning :P blir alldeldes för mycket. det har inte hännt så mycket annars. jessica var här en löärdag med nemo. så lekte barnen . sen var emelie och julius också här en dag . vi har för det mesta varit ute i kolonin och fixat. nu io lördes var jag där ute själv med mamma och drocg ner struktur tapet från en vägg . för att mamma skulle kunna tapetsera. och det har hon faktist gjort nu . och det blev superfint. för att vara första gången ever som hon tapetserar :D skola har såklart också varit med varje vardag. idag var det skola har kännt mig riktigt off i allt idag tills jag kom hem då vände det :D färgade håret och sen kom my. Klippte mitt hår. Tack så mycket. Sen åt vi tillsammans. och snackade en massa. annars är det helt lugnt här. händer inte alt för mycket .
April <3

Jaha, då är vi en bit in på April månad och det var sjukt längesen jag uppdatterade. Ska se vad jag orkar skriva här nu :P  Som sakt April är det nu och det är bara 16 dagar kvar tills jag blir Tjugoett.


okej i mars gjorde vi väll en hel del saker. 


Andre Mars
Då var vi på skola och dagis till 4. Sen träffade vi jessica och jakob och gick till granet , där var sara och marwin också. Det var riktigt kallt så vi var inte där så länge. och som alltid på tisdagar och torsdagar då jag slutar 4 så hinnar man inte göra så mycket innan det är dax för barnen att sova .


Tredje Mars : Var i skolan till 12. sen hämtade vi barnen och jossan så åkte vi till tekniska museet i Malmö. Ur gammla bilar flygplan och tåg osv. Nilo tyckte det var rätt intressant. Nellie tyckte därimot inte det var så jätte roligt. Vi lekte lite i ett lekrum som var där. sen gick vi en runda till och sen ut igen. var inte alls som jag minns det från när jag var yngre. Vi åkte hem igen. Senare på kvällen kom mamma och åt med oss :D sen var det dax att sova .


sjätte Mars : massa bus med barnen på morgonen. vi byggde koja på nilos rum och busa där i . sen sov Nilo midda. vid 2 kom mamma och hämtade nellie som skulle få sova hos dom. När nilo vaknade kom Jessica och jakob. så gick vi till roro och handlade lite sen hem till oss igen och åt våfflor.  sen kom min pappi. Jessica och jakob gick hem och Nilo somnade. så kollade jag och pappa på Andra chansen.


Sjunde Mars : Nellie kom hem igen. så kom jessica och jakob så gick vi ut på en lång runda. Frst ner till slottscafeet, men där var knappt några fåglar som vi kunde mata. så vi gich mot stranden. stannade utanför konsthallen. där lekte barnen lite. sen gick vi vidare och utanför strand var där en jätte stor is plätt på gräset där busade barnen lite. sen vidare ner till stranden där det var fullt med hungriga fåglar. matade fåglarna sen fortsatte vi mot Granet där barnen fick leka ännu mer. Sen hem när det började bli mörkt och kallt.


Åttonde Mars : Var vi i skolan och på dagis igen. Vi startade antirasist veckan på skolan med en film/serie som heter rötter. om kunta kinte. riktigt intressant flm faktist. sen gick jag och hämtade barnen så gick vi ut i kolonin. massor av sn låg där fortf. tråkigt nog. så när vi började frysa gick vi hem.


Tolvte Mars : Jag har inte hela månaden memorerad i huvudet som ni kanske förstår. kollar fotona och minns där med haha. så dom dagarna jag inte fotat minns jag inte så bra vad vi gjort. iaf den 12 mars, Var i skolan . sista dagen på anti rasism veckan kollade på en dokumentär som hete "blåögd" ochså väldigt bra och intressant. Sen hem och städade lite. Barnen åkte till sin pappa efter dagis. Så på kvällen kom min syster, jessica & sara. Vi spelade yatzy och kollade smått på film. och kollade filmer och foto på datan. gick nog och la mig 3-4.


Tretonde Mars : Vaknade vid 10 ändå trots att jag la mig sent. Gjorde inte allt5 för mycke . jessica kom hit . Sen kom jossan så gick vi och handla och hämta pengar och så sen hem till mig igen. jessica och jossan gick hem till sig . och gjorde ve sig. sen kom jossan igen och en stund efter kom jessica med Bella & carro. och mat :p Sen kom Emma också . Vi började smått att dricka och kolla på Melodifestivalen. Sen tog det fart så drack vi och hade kul. sen stack vi ner i stan där det var efter ski. Träffade massa roligt folk. till sist hamnade vi på tages jag jessca och carro. hade riktigt kul sen vid 3 gick vi hem .


Fjortonde Mars : Vaknade rätt tidigt idag gen . Städade undan här och bakade muffins. sen vid 6-7 kom barnen hem igen :D fikade med muffins .  och nbusade en stund innan det var dags att sova.


Femtonde Mars :  Efter skolan och dagis träffade vi jessica och jakob och gick till granet. mawin och sara var också där :P Barnen lekte som bara den . sen gick jessica och jakob. så var vi kvar ett tag till och lekte. För att sen gå hem och äta och busa sen sova. 


Tjugonde Mars : Vi var på middag hos min pappa :) gott. Efter det åkte vi en rundag. Sen hem . Nilo somnade och Nellie var vaken ett tag till. vi satt och riktade på hennes rittavla. och hon börjar bli vätte duktig på att rita huvudfotingar och så. stolt man blir :D mysig kväll med Nellabella.


tjugoandre Mars : Nilo vaknade med tuppen så vi gick upp. och satt och läste lite böker nnan nellie vaknade. så åt vi frukost. Senare mot kvällen kom Sara och marwin hit en stund. och så lekte barnen massor. med bilar och böker och dansade :D dom är så underbara att titta på när dom leker allihopa.


tjugotredje Mars : skola och dagis som vanligt. Sen kom dennis och hämtade mig på skolan så hämtade vi barnen och åkte ut till järavallen och gick en runda. fikade lite. Hittade en koja som barnen ville stanna i antagligen föralltid om dom hade fått bestämma. men sen körde vi en sväng till. och sen hem och åt. och natta barnen.


tjugofjärde  Mars : Efter skolan gick vi till kolonin. påvägen kom mamma cyklandes och skulle också dit. Nilo fick prova åka cykel en liten bit och han tyckte det var jätte roligt :D Sen kom vi fram till kolonin. så busade barnen medans jag och mamma som vanligt på våren går och plockar lite i hennes trägård :D jag älskar att vara där ute. Sen cyklade mamma vidare och vi gick hem och åt lite .


tjugofemte Mars : Dennis tog nellie efter dagis. Så jag och nilo passade på att gå till lekplatsen med Jessica, jakob, Sara & marwin. Lekte i granet nån timme. sen gick vi ner mot stranden och mata fåglarna. Sen gick jessica och jakob. så gick jag och sara och barnen en bit tillsammans sen gick vi hem. åt och natta barnenDetta inlägget blev nog alldeldes för långt  :P så jag avrundar här. få skriva mer senare så ni inte blir helt uttråkade.  några bilder får det bli också .RSS 2.0