NellieNilo

Vi har Gift oss!

Permalink0
16 Juli 2022 
 
Ett datum vi sent kommer att glömma. 
 
Vaknade upp och kände hur blodet i kroppen nästan bubblade som kolsyra, idag är dagen vi gifter oss. 
 
Jag åkte till Lokalen, där vi var till sent in på natten för att fixa inför den stora dagen. Vi fixade det sista med maten och ändrade runt lite smått innan det var dags att dra vidare.
 
Dennis stack till frisören och jag åkte iväg till en annan frisör och fick håret fixat. Mamma åkte iväg och hämtade blommorna.
 
och när jag var klar hos frisören åkte jag till lokalen igen fixade det lilla sista och sen skulle vi åka till församlingshemmet nära kyrkan där vi skulle göra oss i ordning inför bröllopet i lugn och ro. 
 
Kommer fram och där är helt mörkt, stängt och låst. Får åka tillbaka till lokalen och klä på oss där. Något stressad och fick fixa till sminket själv och på med klänningen. 
 
Sen körde vi iväg till Kyrkan. När vi kommer fram får jag skicka in mina brudtärnor för att se vart vi ska gå in och var vi ska stå medans gästerna går in. Blev upp ledd i en smutsig trappa i ett torn i kyrkan och där stod vi jag och min pappa. 
 
Då kommer en man ner från tornet och frågar hur vi tänkte gå in när låten började spela osv det visar sig att hon som skulle spela och sjunga är sjuk så snabbt får vi rodda om. brudföljet skulle gå in när klockorna ringer och jag och min pappa skulle gå in till bröllops marschen. Men något missades och musiken börja spela och alla gick in till bröllopsmarschen. 
 
Jaja, in kom vi iallafall och vigseln blev super fin. Vi fick äntligen säga JA till varandra. 
 
Sen går vi ut till nothing else matters av metallica som skulle sjungas av hon som skulle spelat orgeln så det blev en flopp. När vi kommer ut hade prästen sagt att vi ska gå runt kyrkan och in längst bak. Vi går bak där kommer ingen och öppnar där står vi som två fån.  till sist börjar vi gå mott gästerna som tagit sig ut ur kyrkan då står prästen där på kortsidan och sa - oj jag trodde inte ni skulle kommavar blev ni av. längst bak på kyrkan som de sagt tidigare. vi gick in genom kyrkan och ut igen där gästerna stod. Och det blåste och blåste. mina brudtärnor hade åkt iväg till lokalen så det blev inga foto där. 
 
Sen åkte vi iväg och tog bröllopsfoto uppe i rönneberga backar. 
 
Efter det åkte vi tillbaka till Lokalen och åt middag, fotograferade, lyssnade på några fina tal och festade långt in på natten,när lokalen stängdes gick vi vidare hem till oss. och sen när vi skulle gå och lägga oss så ska dennis plocka undan några burkar han snubblar på soff kanten och far i golvet och slår ut halva framtanden. hahaha. 
 
Meeen vi är iallafall gifta nu Hahaha!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
Till top