Barn kalas delux

Nilo fyllde 5 år i juni men eftersom att det var så mycket just där runt hans födelsedag  ( Midsommar, jobb, Två karnevalshelger osv) så fick han ha ett barnkalas nu när dagis har kommit igång och jag inte har så många jobb dagar kvar.
 
I alla fall Idag har vi haft en 9-10 galna pågar här hemma :) korv till middag och Glass i stora lass, lekar och en massa bus. och en stolt och nöjd Nilo :) Han fick en massa nya bilar att leka med. Och det älskar han ju mer än något annat.
 
Finns det något underbarare än att se sitt barn ha roligt och verkligen trivas i stunden. när det finns det nog inte. jo möjligtvis den dagen dem kom till världen men det är en annan story :P
 
här är lite bilder från alla galenskaper idag :)
 
 
 
 
 

målning och bygg.

efter skola och jobb så rusade vi såklart ut i stugan. vill ju hinna vara där så mycket som möjligt av dem få soldagar som är kvar. måleri och målerA och grabbarna och min pappa fixade inner taket i köket. :) barnen busade och skuttade runder i trädgården. och sprang fram och tillbaka mellan mormors stuga och vår. bara för att dem kan lixom. innertaket blev dessutom jätte bra. sen stack jag och barnen hem medans killarna fortsatte med taket.
 
 
 

koloni mys och resan beställd.

Igår fick vi nycklarna till vår koloni som vi köpt :) idag har jag börjat måla och rensa runt. och så fick vi besök av mamma och Annette som fika med oss. och sen kom tina och jordan, sen  sara och barnen och sen kom min syster. och sist men inte minst dennis och sjöbbe. alla pojkarna stack iväg på monster truck show efter att vi grillat lite. Och vi andra målade i uterummet. Sen när pågarna kommit tillbaka och alla gått hem så tog vi fram datorn och letade resa.
 
Efter många om och men så beställde vi en resa ner till värmen utan barn denna gången.
Eftersom att vi fick barn ganska tidigt i vårt förhålande så hann vi aldrig göra sånt här innan tillsammans. och eftersom vi båda jobbat hårt i sommar så tänkte vi att vi hade förtjänat en vecka tillsammans utan några måsten.
 
iallafall nu har vi beställt resan och betalat den så den 22 Oktober åker vi från kastrup till Turkiet en vecka. ska bli så skönt att byta miljö för en stund. och min syster ska också följa med oss på resan.
 
Det blev Turkiet, Alanya  och hotelet vi ska bo på heter Karat hotel med all inklusive och pool.
 
 
 
Dennis njuter i hängmattan.
Nikki njuter
 
 
 
 
 
 
 

Nu har vi fått nycklarna!

i början av sommaren fick vi ett bra erbjudande på en kolonilott i Larvi koloniområde. på samma stig som min mamma har sitt paradis. Så detta erbjudandet kunde vi bara inte tacka nej till.
 
så nu har vi gått och väntat och längtat hela sommaren efter att få nycklarna till kolonin och idag fick vi dem :)
Känner dock med dem som hade stugan, dem har haft den i en herrans många år. och nu var det dags för dem att ta förväl av stugan och det kändes så klart jätte jobbigt. så vi träffades på ett annat ställe än i stugan för att överta och lämna nycklarna.
 
 
sen skyndade jag mig och hämta barnen för att sedan hinna ut en snabb sväng i stugan och slänga i oss lite fika innan jag skulle iväg och jobba. Och jag bara älskar vår koloni där är så fint och mysigt. Men lite fix här och var ska ju förstår ske.
 
 
 
vårt underbara smultronställe :)
 
 
RSS 2.0