Turkiet dag 4

 
 
 
      

Turkiet dag 3

 tredje dagen i turkiet. vi tog en lugn dag i hotellets pool och sen gjorde vi ve oss lite för att ta en taxi upp till borgen i alanya jag och jossan hade varit där flera år innan när vi var på semester där med vår mormor och morfar. men det var inte som man mindes det. det var nästan bättre denna gången :) vi hade iaf kul uppe i borgen och sen bestämmde vi oss för att gå ner för berget. på vägen hittade vi en fin resturang längst klippväggen dennis och dick var lite veliga först så de ville gärna se köket hahaha jag och jossan skämdes och gick och tog ett bord :P visade sig att det var ett mycket fint fräsht kök så vi åt där och det var helt magiskt både maten och utsikten :) efter maten fortsatte vi gå ner för berget sen tog vi taxi till hotellet och satte oss och spella kort vid poolen. sen gick vi och la oss eftersom vi skulle på utflykt dagen efter :)
 
 
 
   

Turkiet dag 2

Dag två i turkiet. hel dag på stranden. kolla lite i affärer och slappa i poolen på hotellet. sen gick vi upp och gjorde ve oss inför en trevlig kväll. gick ner till hamnen och åt en utsökt middag. drack nån öl och kolla läget vid tornet. sen gick vi till hotellet och drack några öl till för att sen kolla de närmsta uteställena. en hel rolig kväll med måååånga skratt och mycket trams. lurade en stackars inkastare att jossan fyllde år haha bara för att göra det lite roligare. ni vet nog att dem är ganska tjatiga utanför alla uteställen så vi drog en fuling tillbaka och hade så roligt åt det hela kvällen :P
 
 
   
 
 
 
 
 

Turkiet, Alanya Dag 1

Första dagen i Alanya.
Jag och jossan var här med mormor och morfar typ -99. man känner igen sig lite men inte allt för mycket.
När vi vaknade gick vi ner och åt frukost även om det inte var mycket att hänga i julgranen. Sen gick vi ut och satte oss vid poolen en stund innan vi gick upp och bytte om för att dra ner på stranden.
 
 
Vi hade inte speciellt långt till den fina stranden Kleopatra beach. men vi hann nog stanna en 25 gånger på vägen ner av alla resturanger och affärer osv. När vi väl kom ner där tog vi vars en solstol och gick och bada. och det var så himla underbart. vattnet var varmt och super fint. vi badade länge och solade in emellan.
 
 
efter det gick vi en liten rundtur upp mot bergen för att kolla utsikten och där var så himla vackert. Massor av kattungar över allt. och frukter i träden. Vi gick runt berget till den andra stranden och den var inte alls lika fin som Kleopatra så vi badade inte där. istället gick vi och åt lunch på en strand bar. Drack en öl och åt lite.
 
 
Sen gick vi tillbaka till hotellet och tog ett dopp i poolen också och några öl till. och efter en två timmar i poolen gick vi upp och duscha och gjorde ve oss. Sen satt vi på vårt hotell rum och drack lite mer öl och lyssna på musik spela kort och snacka. Sen gick vi ner till Poolbaren igen ett tag
 
 
Sen efter det gick vi till en restaurang över gatan och åt. Sen gick vi till en bar och tog en drink sen var vi alla helt slut så det fick bli hem till hotellet och sova efter det.
 
 
 
 
 

Bye bye sweden, hello Turkey

Gick upp tidigt för att cheka resväskorna och all packning. Gick nog igenom dem ett antal gånger. Sen ringde pappa och sa att han skulle komma och bjuda på frukost. så det gjorde han, vi åt mumsigt god frukost och sen en timme efter kom mamma också med bullar. Synd vi redan hade ätit då. Men blev lite mys tid med familjen och sen tog mamma Nellie så öppnade vi en öl och räknade ner tills vi skulle åka.
 
 
Lite i tolv stack vi till Stationen, väntade på tåget som sen körde till Kastrup. vi checkade in och sen tog vi en öl till och bara väntade på flyget. Sen var det dags att stiga på. och när vi flög såg vi solnedgången och sen var det mörkt dem sista två timmarna och man såg inte ett skit utanför flyget. inte gick det att sona ihäller.
 
 
Sen landade vi efter 3.5 timme på Flygplatsen Gazipasa i Turkiet. och där väntade bussen efter ytterligare 1 timme på bussen så var vi ganska trötta. vi checkade in på hotellet och slängde av oss våra saker gick ner och kollade baren och sen gick vi ut och åt. satt inte helt fel med mat just då. Sen gick vi och kollade lite innan vi gick tillbaka till hotellet och sov :)
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0