Har nästan glömt bloggen

som rubriken säger så har jag nästan glömt bort bloggen. men får väll ta och skriva lite idag .

I veckan har vi inte gjort så mycke.
i måndes var vi bara hemma och tog det lugnt hela dagen.
Igår lämnade jag nellie på dagis sen lämnade vi nilo hos heidi sen åkte jag och mamma till lödde först in på ica maxi handla massa fina kläder till nilo och lite till nellie. dom har verkligen jätte fina kläder och till bra priser. jag gillar dom faktist.  Sen körde vi vidare till malmö, till panduro (lager shoppen) hittade lite pyssel till scarbooking. sen åkte vi och åt på mc donalds sen hämtade vi nilo och sen nellie. och efter det åkte vi hem. så kom Mimmi och lånade nellie en stund. Sara och marwin kom hit och kollade på oth. Äntligen har jag hittat mitt usb minne så man bara kan ta avsnittet från datan och kolla direkt på tven :)  iaf sen kolla vi lite tv och sen kom nellie hem .  när sara och marwin hade gått la jag barnen och *viskar* Nellie har lagt sig fint nu i tre dagar i rad utan  protester. :D  iaf  Alexandra och Linus lilla dotter kom äntligen till världen igår runt 2 tiden . Vällkommen till världen lilla Tindra, och stort GRATTIS till dom nyblivna föräldrarna :D
Idag har vi städat . sen kom prästen efter många om och men. planerade hur det ska gå till på söndag.  jossan var här också . sen kom pappa och körde mig till Hemmakväll och handla godis och två filmer faktist. sen hem och hade mys kväll med  mamma jossan och nellie. vi kollade på sex and the city - the movie. sen gick jossan och mamma och jag natta nellie. nilo somnade redan innan filmen .  annars inte mycke mer jag ville skriva idag . Förutom att jag älskar mina barn så otroligt mycke .

Lite om allt möjligt.

Tiden går verkligen så otroligt fort. , om 2 timmar och typ 4 min så är det 4 hela månader sen Nilo kom till världen . det är så ofattbart igentligen. Min lilla pojke börjar nu bli stor.  Han är verkligen den lugnaste lille killen jag vet, och den gladaste. Han är alltid glad, dom få gånger han är ledsen är när han är hungrig, trött eller vill ha ny blöja, och det inte går tillräkligt fort. Men annars är han aldrig otröstlig. Och det är verkligen jätte skönt.
Nellie där imott. hon har förvanlats till ett monster det senaste halvåret. alltså redan innan nilo tittade ut. Tror det har mycke med förändringarna att göra. Först att jag då i slutet av gaviditeten inte kunde röra mig speciellt mycke, som jag gärna velat göra. Det fanns knappt någon ork till någonting den sista tiden. knappt något bus och lek med nellie, då jag hade så ont av foglossningen. Sedan kom nästa stora förändring. Hon var inte längre det ända barnet för mamma och pappa. Utan där fanns en liten kille som då bara skrek och tog all mamma tid. Sen till nästa förändring då hennes pappa inte kom hem efter jobbet varje dag. Nä, då var han borta några dagar och sen kom han hem några och sen åkte han igen. Förändringar kan vara bra men också välldigt förvirrande för ett litet barn som Nellie. När man är så van vid att ha alla runt kring sig och alla ögonen på sig. Sen en dag förändras så mycke och det blir förvirrande. Varför är nog hennes stora fråga. Men förhoppningsvis blir det bättre med tiden.
Till min stora fråga, är : var finns alla Lägenheter när man behöver en ? Det börjar bli så otroligt jobbigt. att gå bärandes på både nellie och Nilo upp och ner för trapporna. Båda två växer hela tiden och blir allt tyngre och min rygg blir allt dåligare. Hur länge orkar man hålla på så.  jag hatar skillnader. men ibland måste man nog göra vissa skillnader på sina barn. Som te.x Nellie KAN gå  upp och ner för trapporna själv. men hon blir så ledsen för lillebror blir ju buren både upp och ner alltid. varför blir inte hon det? Nilo får "välling" (ersättning) hela tiden. kan inte jag också få det ? Nilo får komma upp till mamma när han gråter, varför får inte jag det när jag låsats gråter ? Det är nog många frågor i hennes lilla huvud som sakt. Men vissa saker måste man ju skilja på. Nellie kan inte få välling varje gång nilo får det. för hon ska ju äta riktig mat också. Nellie kan inte bli upp buren hela tiden, när man hör på henne att hon inte gråter på riktigt. för det är tungt och jobbigt för ryggen. Men vad gör man. Man vill inte göra skillnader, så att hon faktist blir ledsen. Man vill göra samma sak för henne. men hon är inte längre en liten bebis.
Jag bablar för mycke nu tror jag.
skriver lite om vad vi gjort idag istället.
Idag  åkte Nellie ut en stund till Farmor. och då passade vi på att sticka iväg till IKEA för att handla lite. Blev lite allt möjligt. men mest saker till köket.  Behövliga saker helt enkelt. sen åkte vi in till rusta och handlade en matta till nellies rum (villket jag har skullat göra jätte länge.) En filt till nilo och en bok och termobyxor till nellie. Sen åkte vi hem och packa upp och dennis åkte och hämtade Nellie.  Sen åkte jag med mamma till citygross och handla lite mat och blöjor. Haha, det var länge sedan jag var iväg med mamma på något själv, visst nu skulle vi bara handla. men jag har saknat MIN Mamma tid lite grann. Vi fick oss ett gott skratt i affären och det var kul. Får se till att hitta på något med mamma snart igen. Miss you mammi. Sen hem och städade lite och dennis tvättade. Sen har vi bara kollat på film, ätit och Lagt barnen till sängs. Nu stack dennis iväg och hämta och lämna några kompisar. Nu ska jag ladda upp några bilder på Bilddagboken sen sängen .Hittade inga andra bilder på mig och mammi , fick bli dom här.  Love you !

Bad med Mamma & Pappa

Idag Har vi varit iväg och badat med Nellie på badhuset. Nilo lämnade vi hos mormor så länge. Nellie Behövde få komma iväg lite ensam med mamma och pappa utan att Lillebror tar uppmärksamheten. Vid halv 11 lämnade vi Nilo hos mamma. Sen åkte vi till badet. Nellie tyckte det var lite skrämande med så många människor i omklädnings rummet. Men när hon märkte att vi inte skulle hälsa på allt folk eller vara med dom så blev hon lugn igen.  Hon tyckte det var jätte kul att bada. Det hon gillade mest var när vi simma ut där ute. Sen tyckte hon det var roligt att åka vatten rutchikanan. Sen åt vi lite pommes. och badade lite till vi var där i ca 2 timmar bara. Finns inte så mycke att göra där faktist. där är jätte fint men kanske lite för lite aktiviteter och underhållning till barnen. Ja sen låter jag bilderna tala för sig själva :P

GRATTIS

stort GRATTIS till Jessica som idag har fixat körkortet.

Nilo

Och här är lite bilder från Nilo i magen och förlossningen . tog inte så mycke bilder under graviditeten men här är några.

1. 
2.
 3.

1. Vecka 34+4
2. Vecka 34+4
3. vecka 26, Nellie har målat på magen :)

4.
5.
 6.
7. 
8.
 9.

4. Redan när vi kom in på förlossningen var det rätt intensivt. så inte många foto under själva födseln, inga som jag kan vissa iallafall.
5. Så var Lill killen ute efter bara 50 min på BB.
6. Lyckliga två barns föräldrar.
7. Första gången pappa höll sin son
8. Nilo ca 2 timmar gammal
9. Mamma & son på väg hem  från BB, Här är han 6 timmar gammal.

Nellie

Vi börjar då med Graviditeten med Nellie och hennes förlossning. hittar tyvär inte bilderna  på magen från början men här är två bilder från vecka 39och lite bilder från  förlosningen och när hon nyss är ut kommen

1. 2.
3. 4.
5. 6.
7.

1. Älsklingen håller om och peppar mig genom värkarna.
2. CTG:n andra gången den var på. Och lustgas som inte smaka gott.
3. Väntan, väntan, eviga väntan
4. Värkarna är inte speciellt behagliga. ont ont.
5. "DET BLEV EN NELLIE !!! " utbrast jag när jag fick lyfta på filten och kolla vad det var för kön.
6. Vår Lilla flicka var äntligen ute i stora världen
7. ca 2 timmar gammal.

Det var lite bilder från nellies graviditet och förlossning.

Hejsan

Jo visst kan jag ladda upp bilder på graviditeten och förlossningarna. ska bara leta igenom några skivor . så dom kommer inom kort kanske redan till lunch eller innan. Ha det fint

Här kommer svaren

var söker ni lägenheter nu?
Hur är ekonomin för unga föräldrar?
Finns det planer på ett 3:dje barn?

Svar:

  1. Vi söker lägenhet i Landskrona efter antingen en  stor 3:a eller en 4:a. Vi försöker ta oss neråt till en lägenhet som ligger på första våningen eller med hiss.  För detta funkar inte i längden. man känner att ryggen blir sämre och sämre.
  2. Ekonomin är väll inget man vill prata om . men Jag får den lägsta föräldra penningen eftersom jag inte jobbat innan.  och Sen är det min sambo som drar in pengar till hyra och räkningarna. Jag kan säga att vissa dagar är man bara så förtvivlad för att man känner att man så gärna skulle vilja hjälpa till mer ekonomiskt med räkningar och så. Men min sambo tycker jag ska lägga dom pengar jag har på mat och på barnen. så det är nästan en liten överens kommelse. så vi klarar oss iaf.
  3. Nej, det finns inga planer på ett tredje barn. Vi har sakt stopp nu. Vi har två underbara barn en flicka och en pojke. Det är rätt jobbigt med bara två stycken så det blir inget tredje barn. då jag är själv ganska mycke med barnen och är trots allt bara 19 år.  sen vad framtiden har planer för det har vi ingen aning om . men nu säger vi nej, inga fler  barn.

hur gick det med det tråkiga som hände i lägenheten med diskmaskinen? måste ni betala?Svar:

Vi har faktist ingen aning om vad som händer. det hände för ca 6-7 veckor sen nu och  hyresvärden och andra fixare var här och kollade och dom sa att något måste göras snarast . in med värme fläkt osv.  och att dom skulle skicka ett brev hem till oss veckan efter och där skulle också komma en kille som skulle riva upp golvet. detta också veckan efter. Men där har fortf inte kommit varken brev eller killen som skulle fixa. så vi vet inte hur det blir . om skadan förvärats nu så vet jag inte vad man ska göra . för det borde ju vara hyresvärldens ansvar att fixa hit någon så fort som möjligt eftersom det var så brottom , tycker man.Vill du studera i framtiden eller hitta ett arbete?Svar :
Jag hade velat hitta ett arbete efter mamma ledigheten , men med mina betyg så kommer jag nog inte särskillt långt faktist. Så det blir antagligen att plugga upp iaf betygen på Komvux eller en folkhögskola här i stan.  Efter det vill jag gå någon slags linje för florist. skulle vilja jobba med blommor i framtidin faktist.Jag undrar om du går i skolan eller om du jobbar?Svar :
Just nu går jag verken i skolan eller jobbar. jag är mamma ledig till juni nästa år. Sen får vi se som jag skrev i svaret här ovanför.en fråga: va e det som gör att du orkar gå upp varje dag?Svar:
Vad som får mig att gå upp på morgonen. är ju först och främst mina barn. hur skulle dom klara sig om jag inte gick upp och bytte blöja, fixa frukost osv.  Nu den senaste tiden  har jag  gått upp tidigt om morgnarna för att lämna nellie på dagis . det får mig också att gå upp. Låter jätte taskigt jag vet, men när jag nyss hade fått nilo så hade jag en liten baby blues eller vad det nu kallas en liten förlossnings deprision. Vill hällst inte skriva så mycke om det, eftersom man tänker så otroligt korkat/konstigt när man är i en deprision. tyvärr.  Därför känns det skönt för mig nu att kunna lämna iväg nellie en stund på dagis, medans jag får lära känna lill killen , i lugn och ro.  Men som helhets svar på frågan så är det mina barn som ger mig den ork att gå upp.

Fråga gärna mer om ni vill veta något mer.Jag måste bara veta hur ni kom på namnet Nilo =)


Svar:
 först var vi helt ine på noel, men dennis bror och hans tjej skulle också ha barn några dagar efter oss och när vi båda fick veta att vi väntade pojkar så sa vi att vår skulle heta noel, och då sa dennis bror nä, det kan han inte göra för det ska vår heta. sen gav vi med oss. och börja tänka på nya namn. så ville vi hitta något annat på N som passade med Nellie. så jag satt och rabbla upp massa namn för dennis på N. sen sa jag men kan man inte heta Nilo istället för Milo. så tyckte han att det lät skit bra. så det körde vi på och vi fasnade rätt hårt för Nilo, när vi hade sakt det några gånger under graviditeten :)

Fråge stund !

Hehe, ja då tänkte jag prova på det här med frågestund som alla andra gör.  
Så får vi se om där kommer in några frågor. Ha det fint allihop.

Vår Dag

När vi vaknade imorrse stack dennis och handla Frukost. Så åpt vi tillsammans och kollade på barnprogram med nellie och nilo. Sen Gick jag och kidsen med sara och marwin ner till unga föräldra gruppen. Snackade lite och Nilo sov hela tiden . Förresten vi tog upp det här med åldern på själva unga föräldra gruppen den var från 15 till 20  Men eftersom vi bara är 2 stycken i stort sett, Jag och sara och våra kids som är där varje fredag. Och i och med att det är typ som villken dag som hällst eftersom jag och sara och våra barn umgås rätt mycke utanför gruppen också. Så tyckte vi att det skulle vara roligare om fler kom till unga föräldra gruppen. så vi fixade så att dom stäcker sig till iaf 23 år nu . för det finns fler unga mammor i stan, Frågan är bara vart dom gömmer sig. om dom inte vet om att gruppen finns eller om dom bara inte tycker det är något att gå på. Finns det fler unga mammor från Landskrona som läser här så kan jag berätta för er att det är jätte trevligt att på fredag eftermiddan gå ner till rådstugan få chansen att lära känna andra unga mammor och Låta barnen leka, snacka lite med andra mammor, kolla på film om lite bra att veta saker, Fika och lite andra aktiviteter. så jag tycker absolut att ni ska kika förbi ner där en fredag halv 1 till halv 3 är tiderna. Det var väll det jag ville ha sakt med det hela :P  Sen gick vi då hem . Kela lite med kidsen innan Dennis körde och lämna Nellie hos farmor och sen Nilo hos faster Jessica. Hoppa in i dushen och plockade undan här lite när han var iväg med barnen . sen  var det hans tur. Sen åkte vi ner till bowling hallen där vi mötte upp krunk och sara. Så spelade vi en timme, natt bowling kl 20.  Jag är riktigt kass på bowling vill jag lova jag har inte spelat på över 10 år snart. Innan gick jag på bowling en gång i veckan och var med på någon tävling. Men den förmågan är sen långt tillbaka borta. Så jag gick där ifrån som en förlorar tyvärr.  Sen körde vi och hämta hem mat. Och sjöäng litet till singing bee när vi åt :P Sen skulle vi kolla film men den funkade tyvärr inte, så nu har dennis somnat på soffan och jag sitter här . känns som villken vanlig kväll som hälst.  förutom att barnen inte ligger i sina sängar.
Ang. imorgons barn passning så  blev det ändrade planer. Saga hade skadat sin fot så dom blir hemma. Lite tråkigt men det kommer fler tillfälle. Så imorgon blir det mat med pappa, sen en runda ut till berga och sara.
Lite bilder från bowlingen:
 

Kommentar:
Har kollat in din blogg. De är skitabra på att skriva. Är det sant att du bara är 19? Så jävla söta dina barn är.
Svar :
Tack så mycke för din kommentar. Jadå, jag är bara 19 år :) Tack :D

Full show hela helgen.

Nu ska vi strax springa ner till stan på unga föräldra gruppen, Sen vid 6 ska vi lämna barnen. sen får vi se vad vi ska hitta på idag för att fira 4 år tsm. Imorgon ska vi passa Saga & verona från ca 10 på förmiddan till 18 på kvällen :) ska bli roligt. Nellie och Heidi´s Kids kommer så bra överens och leker masor. sen ska vi ut till Berga och sara en liten sväng. På söndag ska vi på midda i häljarp till min mormor som fyller år. Det var väll allt . men ändå mycke hehe.
Nä nu ska jag fixa till mig och kidsen så vi kan gå till stan . Ha det bäst .

Svar : Faster Jessica, vi har bjudigt 69 st till dopet . Men jag gjorde några extra. För nellie Är väldigt glad för att ta i sönder allt som är gjort av papper . så det vara bara 10 st i back up  :P...

Tack för alla Grattis i inlägget på vår 4 års dag :)


Sömn problem

Vid 8 la jag nilo i gårkväll, Sen gick jag med nellie in på hennes rum och la oss och läste. Sen har vi somnat båda två kort där efter. Jag vaknade 4-halv 5 hur pigg som  hälst . Går inte att somna om. nu är det ju dock försent att somna om . Nellie ska till dagis kl 9, så om en timme skulle jag gått upp ändå. Jaha, vad gör man såhär mitt i natten när man inte kan sova då ? Jag gör det jag älskar som mest efter barnen, familjen, vänner, foto osv, jo Jag Satte mig med lite pyssel til dopet. Inte nog med att jag pysslade ihop inbjudningskorten själv. (dock inte inatt då) Nu gjorde jag även 80 st Foto på Nilo med lite blommor och glitter. (haha glitter och blommor till en kille.) ja men det får gå ändå . Iallafall, tänkte att dom skulle ligga på tallrikarna när folket kommer till lokalen efter kyrkan :) Det blir nog bra. skulle vilja göra mer mer mer. men att göra 80 exemplar av något på frihand klippa klistra och ha sig så tar det rätt lång tid. och den tiden har man inte när man har två underbara barn som man vill ge uppmärksamhet istället. Så det blir  bara dom jag gjort nu till tallrikarna. Men det är inte så bara.  Jaja nu ska jag väll fixa till mig lite leta fram kläder till kidsen osv. så slipper jag ju stressa med det sen. så kan vi bara ta det lugnt, (inte för lugnt) men lugnt tills vi ska gå iväg med nellie till dagis. Hörs senare .

Här får ni en liten titt på dom jag gjorde inatt :

4 år tillsammansIdag är det 4 år sen vi satte vårt datum tillsammans, dagen då vi två blev en.
Jag älskar dig lika mycke nu som då. Vi har vuxit igenom 4 år tsm och hunnit med en massa. Vi har två underbara barn, Jag är evigt tacksam varje dag för att jag får dela Två små undervärk med dig. Tillsammans ska vi se våra kids växa upp, Bli gammla tillsammans du och jag. Jag älskar dig mer än ordet älska kan betyda. I vått och i torrt håller vi varandras händer. I regnet håller vi om varanndra och när solen skiner släpper vi ändå inte varandras famnar. Det är Kärlek på hög nivå, som bara du och jag någonsin kommer att förstå. Du betyder allt för mig , och har vi inte skapat världens finaste barn så säg.  Du är något av det bästa som har hänt mig , och jag släpper aldrig dig.
(fick jag rimmat till det lite också :P bara för dig my love.. ) 
Vi har förlovat oss alldeldes intill havet i din lila manta, det är en av dom första dagarna med dig som jag aldrig glömmer. Sedan flyttade vi ihopa, Några månader senare fick vi veta att vi skulle bli tre och det blev vi också till en underbart söt liten dotter vars namn är Nellie och Sedan fick vi beskedet om att vi nu skulle bli 4. Och det blev vi det också, till en underbart söt liten son vars namn är Nilo. Vi har gått igenom så mycket älskling. både bra och dåliga. Och det är fortf vi två än idag. 4 år kan du förstå det älskling. 4 år tillsammans det är nästan ofatbart.  Jag kan inte mycke mer än skriva att jag älskar dig, för inga ord räcker någonsin till. Det tråkiga är att jag inte kommer att få dela denna dagen tillsammans med dig. :(  Men i helgen ska vi vara lite barnlediga du och jag och fira med lite midda. Nu ska jag krypa ner i vår stora säng och hålla om dig en liten stund innan du åker iväg til norge. Grattis på vår speciella dag. tänk dig 4 år idag.
Det är gaaaaaaaalet vad jag är kär i dig. 

Tiden går

Men varför känns det som att man jämt står kvar på samma ställe?

3 mån & 13 dagar

Lill killen börjar bli stor nu, Här är en film från i fredes när
 Nilo vänder sig från rygg till mage.
på unga föräldra gruppen :D


Trött man är då

Nilo är nog inne i någon vaken period nu. han sover högst  40 min om dagen och när han är vaken vill han hela tiden vara med. Idag Vänd han sig från rygg till mage på en filt på golvet. Kom ju på det när jag läste theres blogg hennes lille kille hade vänt sig nu. och då kom jag på att jag har ju inte låtit Nilo ligga på en filt på golvet än.  det har varit ha honom i famnen eller sitta i gungan. Men han gillade nog att ligga på filten och dra i leksaker :) iaf efter en stund på golvet så vände han sig, då från rygg till mage.  duktiga killen . jag undrar varför man inte märker saker andra barnet kan göra och när dom gör det första gången. Man har så mycke att tänka på hela tiden så man glömer lixom bort att reagera när man ser det. och änu värre man glömmer skriva upp det. För jag gillar jämnlikheter mellan barnen. Nellie har massa album scrapbook  och mina första böker och där har jag skrevit massor . Vill ju så klart göra likadant till nilo .  ska bli bättre på att kolla och skriva upp sakerna.  Iaf Nilo somnar senast 8 på kvällarna och sen sover han till 6 på morgonen. villket är skönt. men så har jag en stor busunge som man börjar gå och lägga kl 8  och har man tur somnar hon vid 11. men tvådagar nu igen har hon somnar runt 8-9 skönt.  men sen kommer hon in mitt inatten till oss och tänder taklampan hoppas i sängen och snackar en massa. runt 4-5 kommer hon in och hon somnar inte från vid 6 så ska man upp halv 8 igen . Så det blir inte mycke sömn .

Vad händer annars, ingenting. jag är så förkyld så förkyld, hvudet känns som ett bowling klot. ögonen rinner och alla leder är slöa och svaga.  Har till och med kräkt två gånger idag av ingen anlidning alls. mys att veta :P Så mamma fick hämta lilla dockan snäckan på dagis sen hade hon henne fram mot 6. Nilo var vaken hela tiden så blev ingen vilo stund för denna lilla jessica som inte mår bra idag. Hoppas det är bättre imorgon. Imorgon ska Nellie fotograferas på dagis :) Så jag måste upp och iväg med henne. för det vill jag inte missa. Dom blir oftast så himla bra (fotona) . mycke mer händer inte just nu . nu ska jag skriva dagboken och sen blir det natti natti för min del .  Ha det fint


Vad gör man

Ja, vad gör man när man inte längre vet varken ut eller in på vissa saker. Jag har tagit ett beslut som gör mig ont om hjärtat. men just nu känns det helt rätt. Men jag vet att i framtiden kommer jag att ångra all förlorad tid. Men jag har mått dåligt av saker en person gjort mot mig och min familj. Vill visa denna personen hur det känns att bli sårad av en i familjen. Men jag vet inte riktigt längre om det är rätt. Men det höll på så länge och sen kom det till en punkt där jag inte längre kunde hålla tillbaka och le. för då ens Närmsta familj, ens barn blir drabbade på ett eller annat sätt, då tar man inte risken. Så om det bara var ord som kom från en persons mun det var starka ord som gjorde ONT. Jag försökte gå vidare med det som det var. men det kom ifatt mig. och personen sårade oss en gång till. Detta är bara lite om hur jag tänker känner att jag behövde skriva det även om ingen förstår.

"ibland gör man misstag, ibland får misstagen personer att må dåligt. ibland ångrar man sig. Men vad ångrar man när man inte vet? det är svårt ."

Man får helt enkelt leva med det som det är.

Oktober

Nu är det oktober och hela helgen har det varit piss väder och storm typ . Eller inte typ det har varit storm. Igår kollade jag och dennis på mamma mia här hemma. han somnade som han alltid gör när vi kollar film sent. men iaf efter filmen då bara jag var vaken . Låter det som om någon bara sliter upp dörren. mitt hjärta satt uppe i halsen vill jag lova.  jag gick ut och kollade och det var för att vi hade fönstret på hasp här inne och trapp fönstret var vid öppet. men kan ni förstå vilken kraft vindarna måste ha haft. Sen när vi gick och la oss i sovrummet. rycker det till i fönstret där inna och det blåser upp. Asså vi måste verkligen flytta. inte för att fönster blåser upp utan för att efter att vi bott här en tid nu har vi sett massor av "fel" om man kan kalla det det. Sånt smått som man ändå stör sig fruktans värt på. Som att nästan alla golven är snea och typ listerna sitter en centimeter mellan vägg och golv alltså en öppen springa längst golvet in till husfasaden. Fast att man haspar alla fönster så drar det in. som bara den . nellies rum är någerlunda värmt men vårt sovrum är kattastroff då killen som bodde här innan har borrat hår i sidan på fönstret för att kunna dra internet sladdar med grannen. ich eftersom där inte är någon sladd nu så drar det rätt in . och blir svin kallt. ja, jag vet i sommras klagade jag på värmen att det var för värmt men som jag skrev för några inlägg sen så har vi vädret med oss här inne. är det varmt ute då är det varmt inne är det kallt ute så är det kallt inne. Bla bla bla. här sitte rjag och bablar om såååå otroligt tråkiga saker.
Idag har vi varit på kalas. hos dennis syster dotter. trevligt och så, som alltid. Som jag skrevit innan jag fick inte bara en underbar pojkvän utan en helt underbar familj hade han på köpet också :) Iaf, barnen lekte och hade kul, vi äldre satt och prata och dom två minstingarna Nilo och Noel sov i skift. lite på slutet var dom vakna sammtidigt. men Nilo var hungrig då så några bra foto blev det nog inte. Jag fotade inget själv då jag klantade mig i fredes och Min kamera som länge varit sönder  med krossad display . tog nu sitt sista foto i fredes vilket jag aldrig kommer få se , bilderna då för kortet förstördes också tyvärr. Så nu är jag helt kamera lös. och vet ni vad, Det SUGER. Jag älskade min underbara kamera och svek den inte en enda sekund. fråns nu då. men det är jobbigt, rikitgt jobbigt är det att vara utan kamera. Dels för att Nilo fortfarande är liten och den tiden är den man vill ha som mest dokumenterad på bild. för dom är bara så små en gång i livet. och nu kommer jag bara ha minnena i huvudet. eller bara och bara  det är ju bra det också. men tänk på den dagen man går och blir senil och glömmer allt och alla. då kan man titta på foto osv:P haha nu bablar jag om onödiga saker igen . jaja helgen har flytit på som den ska , eller inte ska. jaja, saker förändras var dag och vissa förblir dom samma. Nu ska jag Leta upp min kära vän Dagboken och fylla några sidor om helgen. Ha det nice everyone så hörs vi snart igen hoppas jag .


Me and my baby boy :D

Städ städ.

Jag sitter här, när hela lägenheten behöver en extrem stor städning. När vi lämnat nellie på dagis i morse tänkte man idag ska det städas. Man måste ju hinna en hel del på 5 timmar, Eller? Men nä då såblev det inte. När vi kom hem var Nilo tjurig inte sova inte hungrig och inte var det blöjan. och inte sällskapet. Han ville bara vara grinig. Säkerligen för att jag skulle städa. Jag bara skulle göra det. När han blev lugn en stund börja jag städa. när man kommer igång i städandet så börjar han igen.  sen får man en annan tanke nästa gång han är lugn börjar på ett annat rum och så börjar han igen. Vårt sovrum, stora rummet, köket & nellies gaderob. Saker precis över allt. ni vet när jag ska städa blir det lätt en rensning också eller iaf ska jag försöka . men det slutar med att allt ligger i högar och jag har inte en anning om var jag ska göra av allt. SUCK. Jaja, nu har jag iaf rensat i vårt sovrum bädat sängarna och damsugat  även gjort så att jag och denis nu har varsen gaderob. Innan stod där fullt av saker i ena gaderoben, som numera står och blokerar hallen . SUCK igen. var ska man göra av allt. och hur mycke saker kan 4 personer ha igentligen. jaja sovrummet är klart iaf. men innan jag har hunnit styäda alla dom andra rummen så kommer sovrummet vara stökigt igen . men börjar jag nu kanske jag hinner några rum till innan det börjar stökas igen . See ya :P
RSS 2.0