Danmark, köpenhamn

Igår åkte vi över till grannlandet danmark. tänkte att vi skulle ta tåget in där istället för att köra bil. så vi blev skjusade till stationen och där var riktigt mycket folk när vi skulle köpa biljetter och precis när vi fått biljetterna och kommit ut så går vårt tåg. så vi fick vänta en timme på stationen tills nästa tåg kom.


Tåget kom och där var så mycket folk på tåget att vi trodde att vi skulle få stå upp hela vägen till danmark. men så hittade vi två små platser. i köpenhamn höll dem på att bygga om så vi fick hoppa av på flygplatsen kastrup. och ta en metro därifrån. har aldrig åkt metro innan (ett tåg utan förare typ) och sen kom nästa problem, var skulle vi hoppa av ? dennis sa vi chansar och hoppar av här och som tur var det rätt håll plats.


Rakt in på ströget kom vi så vi gick och kollade lite på allt möjligt tog en pölse och njöt av vår vädret. sen letade vi upp reapliy´s belive it or not. Där vi gick in och kollade på alla möjliga saker. vi köpte också biljetter där till giunnies rekord så vi vandrade bort där också . Nilo älskade ju så klart att där var en formellett bil som man fick lov att sitta i :D


Efter en stund där inne så gav vi oss ut i folk havet igen och så hittade jag en disney affär. blev förälskad direkt. älskar disney saker. och här fanns verkligen sååå mycket att titta på . Blev en radio styrd bil till nilo (francessco) och till nellie köpte vi två barbie docker från tingeling filmerna, tingeling så klart och en som heter Lidia. ville egentligen köpa så mycket mer. men skulle inte orkat bära mer. så jag får såklart åka dit igen och handla senare. kanske födelsedags presenter till barnen och julklappar :)

hur som helst . efter en heldag i danmark så satte vi oss på metro tåget igen och åkte till kastrup. sen satt vi i säkert 1½ timme och väntade på ett tåg som skulle ta oss till landskrona. men där kom inget så när ett annat tåg kom som skulle gå förbi lund kom så hoppade vi på det. och i lund fikade vi lite när vi väntade på att danne skulle hämta oss. en lång dag och krånglig så nästa gång kör vi dit med bilen. sen när vi kom hem deckade nilo och jag kollade på melodifestivalen :) det var vår härliga lördag :D


Kommentarer
Pia

Låter som en hääärlig dag! Love you!

2012-03-04 @ 21:38:08


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0