Träning

Asså träning är himla roligt. men resultatet av träningen går inget vidare bra. tränar tre kvällar i veckan och det händer ju ingenting. Nu från och med den 2 Februari kommer vi träna som vanligt på tisdagar och på torsdagar ska vi försöka köra Zumba först och träning efter och sen vanlig träning igen på söndagen. får se om det går bättre då . älskar verkligen zumban. och har verkligen saknat den. men den andre kör det igång igen och det ska bli så härligt :)


Dieter och sånt? finns det någon vättig diet som faktist funkar ? som man går ner i vikt fortare av. jag funderar på att testa den här nya nutrilett - quick weight loss. någon som testat den ? är det bra? jaja vi får se vad det blir.


Kommentarer
Pia

Ja för sjutton! Fixar du att gå på nutrilett ett par veckor så lovar jag att kilona rasar. En bra kickstart är det! Och investera i ett måttband snarast. Träningen tar ofta på cm långt innan den tar på vikten! Nettan tränar också som en galning sedan några veckor tillbaka, men har inte heller tappat speciellt i vikt ännu! Men det kommer, promise you!

Tycker ni e superduktiga!

2012-01-25 @ 13:04:54
URL: http://piaviktigt.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0