Gott Nytt År

Nu börjar ett nytt år och det som sägs ska vara det sista året i historien. Vi får väll se hur det blir med det. Jag hoppas iallafall att 2012 kommer att bli ett bra år till skillnad från förra. Förra året var ett år där allt vändes imot en på ett eller annat sätt men kan också säga att det tog en posetiv vändning på slutet.


Jag är så förälskad i Dennis, och vi har verkligen fått en ny start på något mycket bättre. Det känns som i alla motgångar och medgångar så har vi nu funnit en väg där vi vill gå tillsammans. Början på förra året var det väldigt upp och ner och fram och tillbaka men i mars bestämmde vi oss för att fortsätta ett liv tillsammans. men inte från i juni flyttade vi tillsammans igen. och sen fick vi en lägenhet som vi skulle börja om i, men den brann ner och därefter blev alla band starkare än någonsin förr. som det brukar heta, man vet aldrig vad man går miste om fråns man mist det. som tur miste vi inga liv. men ett rörigt hem där allting var antingen hans eller mitt. sen fick vi nya saker och ett nytt hem som blev VÅRT. I Oktober firade vi det som vi kallade 7 år. vi träffades och bestämmde oss för att bli vi två den 14 Oktober 2004 och 7 år efter 2011 var det vi två den dagen. så man kan säga att det är 7 år. bortsätt från dem små uppbrotten vi haft. Och i slutet på oktober Gjorde vi vår första familje semester till ett annat varmt och mysigt land teneriffa. där förlovade vi också om oss. Några giftemåls planer finns ännu inte på kartan, för vi tycker att något måste vi ju ändå spara till fram tiden vi har flyttat ihopa, vi har fått två barn, vi har förlovat oss och gjort en massa roliga saker ihopa men gifta oss, nej inte inu på många år. hehe


Men som sagt, idag börjar ett nytt år med en massa nya saker att uppleva och utforska.  vi har lite planer som vi ska försöka göra verklighet av. Kommer att bli ett intressant år. Idag tar vi det lugnt... Har städat undan lite efter  gårdagen och Dennis och barnen kollar på film. om en stund kommer min syster hit så ska vi äta söndags mat. Potatis, Köttbullar och sås. Mys söndag idag faktist.


Kommentarer
Pialotta

Vilken härlig läsning gumman! De där smÅ uppbrotten ni haft är ju också en del av uppbyggnaden av ert förhållande! Ni har verkligen lärt er även av det!

Jag önskar er verkligen ett långt härligt liv tillsammans! Du kunde inte hittat en bättre livskamrat och pappa till dina barn!

Älskar er alla 4 och önskar ett spännande, och roligt men lugnt och harmoniskt 2012

2012-01-04 @ 02:17:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0