Blixten Mc queen

Idag åkte vi till malmös motor mässa med dennis krunk och barnen. Först gick vi bara och tittade lite på bilar och så sen kom vi till höjdpunkten på stället. Nilo och marwins älskade Blixten mcqueen i egen högperson :) super cool tyckte jag men barnen var lite besvikna att han varjen pratade eller rörde på ögonen. men dem tyckte ändå det var skit kul att se blixten i sånt stort format :P och så var där så klart jätte mycke blixten saker.


Vi tog lite foto och sen gick vi vidare och tittade på Måns zelmerlöv som uppträdde där på cenen. sen gick vi en sväng till innan vi satt oss ner för att fika lite. Efter fikan fick Barnen köra små blixten elbilar och det tyckte dem var jätte roligt. Sen när vi hade gått runt där färdigt så gick vi.


jag dennis och barnen åkte till lödde och handlade varsin tjoketröja och mössa till barnen. jätte fina blev dem nellie fick en ljus och mörk lila randig tröja och mössa och nilo fick ljus och mörk blå randigt. sen åkte vi förbi city gross och handlade lördags godis. sen stack dennis iväg med grabbarna och turade. jag och barnen satte på Trassel filmen och kröp ner i soffan med kuddar och täcke och lite godis så klart :) perfekt avslut på dagen och mina små hjärtan somnade som stockar när filmen slutade. :)


Kommentarer
custom research paper

Not only children liked this cartoon. A lot of adults watched it with pleasure.

2012-03-30 @ 15:32:51
URL: http://iresearchpapers.com/
PiaLotta!

Så mysigt! Och deras tröjor är sååå himla fina!!!

2012-04-02 @ 21:43:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0