21 mars 2012

Vilket underbart väder det är idag. Och resten av veckan ska tydligen vara lika fin. På fredag ska det blir 15 grader och sol så det ser vi fram emot. Hoppas på att kunna premiär grilla då kanske. Och förstås hjälpa mamma med kolonin.


Hon har på börjat en renovering av kolonins insida som kommer bli så himla bra i slut ändan. Alla vägar har vi målat vita, fönster och dörrar, Köksluckor också. Och snart ska taket också målas så att hon sen kan få om sitt nya golv. Kommer bli så mysigt där. Jag får nog slänga mig i rabatterna där på påsk lovet så att trädgården också är fin när det sen ska hållas kalas där för mig och mamma flyttar ut för sommaren. :)


Annars rullar dagarna på i samma hjul spår som alltid. Skola dagis och andra tråkiga vardags sysslor. Snart är det ännu skönare väder och man slipper vara inne så mycket. Skönt ska det bli minsann. Idag har mina pojkar varit och klippt sig båda två så nu är dem fina i håret. :)


Och förresten så har vi nu fått brev hem om att nellie har kommit in på alleskolan. Så troligtvis är det där hon kommer att börja till hösten.Kommentarer
essay

In my opinion Children's room should be spacious.

2012-03-30 @ 15:33:47
URL: http://essayshelp.org/
PiaLotta!

Jaa! Så himla fint blir det i stugan! Kramis o tack för hjälpen gumman!

2012-04-02 @ 21:45:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0