12 Mars

Idag var vi först på dagis och i skolan. sen när vi kom hem ville barnen så gärna gå ut och leka på gården. så det gjorde dem och nellie åkte ruller. sen kom ellen också ner och lekte en stund. senare åkte vi och hälsade på lilla söta Nikki och hennes familj så klart. det känns så overkligt att barn verkligen  är så små när dem föds. nu när man tittar på mina busar och marwin så förstår man verkligen hur stora dem egentligen börjar bli hehe. tiden går fort och om 2-3 månader fyller både marwin och och nilo 4 år :) helt galet. och till hösten fyller nellie 6 år och börjar förskolan (nollan).


ja tiden går fort och nu har nikki kommit till världen och för henne väntar en lång resa med massa roliga saker. hela första året är ju så otroligt spännande det är oftast då allt händer. de lyfter huvudet, de rullar runt, får tänder, börjar krypa och resa sig mot saker och börjar gå. alla gulliga ljud och deras första ord osv. ja det händer verkligen mycket under barnets första år. ska bli kul att följa lilla nikki nu också :)


Söt är hon lilla tjejen och sååå liten. Nellie kunde knappt slita sig från henne när hon fick chansen att hålla henne. pojkarna busade på marwins rum med alla bilar. men sen kom även marwin och pussade lite på sin lilla syster. massa mys och trevligt snack med sara och hennes syster. sen var det dax att gå hem och äta lite och sova.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0