Teneriffa dag 3

Idag vaknade vi vid 9 typ. gick och åt frukost sen in och packade väskan och tog på oss andra kläder.


Sedan tog vi en taxi Till Siam park (ett vattenland). Väldigt dyrt var det. När vi kom in tog dem foto på oss vid en jätte stor Elefant staty. Sedan yrade vi runder och till sist hittade vi barn poolerna. Där fick barnen bada ett tag . vi fick ju inte lov att åka med dom där eller vara i barn poolen så vi stod och kollade på istället. sen åkte vi den ända vi kunde åka tillsammans med barnen. en typ kanal där man sitter i jättestora dubbel badringar. Den åkte vi med barnen och det tog ca 40 minuter att åka runt hela. det var det ända barnen fick åka med oss och det ända roliga där typ . sen gick vi tillbaka till barnpoolerna ige  och satt där medans barnen badade. Nilo ville mest vara i "Baby" poolen :p men han hade jätte roligt där.


Vi var där i kanske 3 timmar. sen köpte vi fotot dem tog när vi gick in och sen tog vi en taxi tillbaka till hotellet. har jag förresten berättat att ALLA kör som idioter här. det står 30 stort på gatan, så jag undrar fasiken vad 30 betyder i detta landet. och förträde för gående finns INTE här iallafall. Sen kom vi tillbaka till hotellet. bytade om gjorde ve oss och gick en runda för att hitta en bra resturang. men vi valde helt fel väg och gator att gå på för där fannis inte en ända resturang den vägen vi gick. bara en massa små affärer. så vi gick och gick och gick tills vi tillslut kom till en resturang som passade oss. och gott var där faktist också :)


Sedan gick vi och kollade lite på stan och åt en glass. sen hittade vi häst och vagn vilket nellie verkligen ville att vi skulle åka. så häst och vagn blev det. Vi åkte först en liten sväng runt staden sedan körde den oss till hotellet. Nellie fick sitta framme hos chaförren hela vägen. och det gjorde verkligen hela hennes dag. gud va stolt hon var där hon satt. hahaha och Nellie satt och knuffa till chaffören hela tiden och skrek GUL BIL varjegång hon såg en gul bil. hahaha han fattade ingenting.


Sen när vi kom fram till hotellet igen så gick vi in och bytade om till badkläder och gick ut och slängde oss i poolen. för idag kom vi ju på att det fanns fler pooler på hotellet. Både en stor till och en barn pool. så där spenderade vi två timmar och plaskade och hoppade och hade super kul med barnen. Sen var klockan mycket och det var dags att gå och sova. fast det ville inte barnen förstås. Jag hade ont i huvudet så jag gick och la mig och dennis tog hand om kidsen tills dem somnade.


























Kommentarer
PiaLotta

Hahaha! Som jag skrattade när jag läste om Nellies GUL BIL! Ni verkar ha det härligt där nere!

2011-10-30 @ 15:41:28
URL: http://piaviktigt.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0