NellieNilo

Midsommar :)

Allmänt Permalink0
Midsommar afton. 
 
 
Idag är det midsommar, vi lämnade barnen hos sin farmor . så körde dennis mamma oss hem. vi fixade oss lite. sen kom jossan så körde vi och handlade det sista. sen hem igen en stund drack en öl och väntade på ola sen körde vi och hämtade stefan. sen till kolonin.


när vi väl kom dit var det dags att laga mat. sedan åt vi och hade trevligt. lite blåsigt var det men det gick att sitta ute ändå. vid 9 gick vi ut till borstahusens tivoli och tänkte sätta oss i öl tältet men så klart fanns det inget detta året. grabbarna spelade lite sen åkte dennis och ola karusell. sen åkte vi en sån där maskin som ska kännas som att mn åker berg och dal bana, det fattigaste skitet jag någon sin åkt till och men tåkigare än brn karusellerna. men ola hade roligt där inne så vi skrattade mest åt honom. haha. Sen gick vi mot kolonin igen.


Men på vägen gick vi genom väster vång och grabbarna blev som barn på nytt. dennis klättrade upp i en basket korg och stefan och ola också. sen gick dom upp på taket. väldigt roligt tills dom skulle ner. då tilla ola ner så klart. man ska då aldrig klättra onykter tror jag det var någon om lärde sig . sen knuffa dom varanndra över staket och grejor sen gick vi tillbaka till kolonin.


Lovisa hade kommit dit och satt där inne jossan körde några kompisar och krunk satt där utanför och vänta på att vi skulle komma. sen drack vi lite till sen gick vi hemåt medans dm andra drog ner i stan.


























Till top