Våååår :) 10 April

Tack så mycket för kommentaren Erica. Det värmer verkligen att läsa sånt :D Tack tack.



Idag har vi varit uppe med tuppen i princip. Vid 11 gjorde vi oss i ordning för att åka till helsingborg. Var och hälsade på Berga, Sara A  & deras lille Hampus. Han var så ytte pytte liten och så underbart söt. Barnen ville hålla honom mest nellie hela tiden hon tyckte också att han var jätte gosig. Vi fikade lite och snackade. Sen  massa massa mer mys med sötnosen innan det var dags att ge sig av. Sara fyllde år idag och så vi köpte en bukett och ett kort till henne också . Grattis på din dag Sara A.


När vi kom tillbaka till stan så åkte dennis och Nellie och fixade dennis bil. Medans jag och Nilo gick till kolonin och myste där i några timmar. Nilo fick en hel korg med bilar och grejor av mormor så han var road och överlyckligt. Satt och lekte i sin egna lilla fantasi värld :D medans jag gick på Ros buskarna. Ajaj, vad mycke taggar rosbuskar ska ha :( men men det blir en massa underbara roser även denna sommaren ska ni se :) Har ju en favorit bild på rosorna i kolonin förra sommaren. (kommer bild längre ner). Då undrade alla vad mamma hade gjort med rosenbusken för att den skulle blomma så härligt . och då var det minnsan jag som hade lagt mina gröna fingrar på dom. så får ju verkligen hoppas att dom är lika underbara i år :P


Annars har det inte hänt mycket mer idag. Körde och handlade med dennis när dom var färdiga i verkstan. Sen hem till honom och åt köttfärsås och spagetti. Sen kolla vi lite tv och sen somnade barnen så gick jag hem till Mamma och syster och kollade på Bigbrother. Tyckte det var helt rätt person som åkte ut. tycker han varit ganka lam och tråkig i huset. han kanske inte är så på utsidan men där platsade han inte tyckte jag.










Hos Sara, Berga & Hampus






Mys med Nilo i kolonin



Ros bilden


Kommentarer
Maria Ester <3

du har nog en gåva för blommor :). Det blir nog lika fint i år :)

2011-04-11 @ 03:15:34
URL: http://marialatina.blogg.se/
PiaLotta

Ja du har verkligen de gröna fingrarna efter mor, morfar och morfars far!

Vilka underbara bilder du har lagt upp gumman! Helt ljuvliga!

2011-04-11 @ 18:51:55
PiaLotta

Förresten... så stor Nilo ser ut på fotot vid gungan! <3

Mormors älskling växer så det knakar!

2011-04-11 @ 18:56:51
pia willy

Finfina bilder jessica,kan du fixa våra rosor oxå

2011-04-11 @ 19:13:21
Anonym

Hej! Vad fina bilderna blev=)

Kul att ni kom förbi=)

Kram

2011-04-11 @ 21:50:03
URL: http://mammaochhampus.blogg.se/
Madelene & Alice

Vilka fina bilder. Sprudlar av glädje och energi!

2011-04-13 @ 11:20:08
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0