NellieNilo

Veckan

Allmänt Permalink1
i Tistes var det skolavslutning. Som vanligt blev det julklapps lek och jag fick en stooor tändare i mitt paket :P Sen iväg och hämtade barnen på dagis deras sista dag också innan ett långt jullov :D Annars bestod dagen inte av speciellt mycket. och på kvällen spyde nellie ner sängen .


Onsdag. Det var nog inget värre med nellie för idag har hon minsan varit frisk och ingen mer kräk sjuka. Vi åkte ner till Bvc vid halv 2 tiden . Det gick bra, nilo växer efter sin kurva men är snart som en 4 åring i storleken . Han är nu 100 cm lång och väger 18 kg. Efter det gick vi in på apoteket och handla lite salva till nellie för hon är så torr av denna kylan. Sen gick vi vidare till leksaks affären och tittade lite. lyckades köpa två paket till barnen fast att barnen var med. jossan handlade också lite  :D sen tog vi bussen en väldigt onödig sträcka men skönt var det att komma 700 meter fram för nellie var på dåligt humör. Sen när vi kom hem drack vi varm choklad och sen åt vi midda. annars hände det inte mycke mer den dagen .


Och idag är det torsdag och det är den 23 december villket betyder att imorgon är det julafton :D Ikväll ska vi hem till min pappa och spela bingolotto och äta lite och barnen ska få öppna två paketer :D blir nog en mysig kväll :)


#1 - - PiaLotta:

Låter som en härlig vecka gumman! <3 Älskar dig!

Till top