NellieNilo

24 Juni

Allmänt Permalink2
Tiden går fort nu och jag har nästan helt glömmt bort bloggen.



Midsommar får vi väll börja med. Midsommar afton. Vi gjorde ve oss här hemma. och körde och handlade lite. Sen körde vi till mamma i kolonin. Där vi direkt gick upp till Larvis gröning och dansade runt stången. Eller det var bara mamma och nellie som dansade. men nellie var inte så road av att dansa hon ville hälldre åa karuseller.  Så först gick vi och gungade  på den lilla lekplatsen som ligger där. Sen Fick alla barnen en piggelin glass. Efter det var det dax att få åka lite karuseller. Nellie tyckte det var jätte roligt.  några små nyckelpigor som guppade upp och ner och runt runt. Sen en liten veriation av virvelvinden. Jätte kul hade nellie.


Sen gick vi tillbaka till kolonin.  där ingemar väntade. Förberede maten och  Sen kom Mimmi, Jossan och jim. Och efter en stund kom my och ingemars kompis. Sen blev det massa god mat. Jag älskar verkligen midsommar maten :) . Sen började det dugga lite så vi flyttade in i stugan och åt massor av jordgubbar. Och barnen busade. Ingemar och hans kompis fasnade framför Emil i löneberga på tven :P såg lite kul ut. Sen åkte Ingemar , my och mimmi hem .


Vi andra klädde på oss och åkte till borstahusen. Där det var tivoli. Jim testade något boll spel och fick en nalle som han gav till nellie :) välldigt snällt . Sen åkte nellie karusell, så gick vi en runda sen åkte hon en till. Sen stack jossan och jim vidare. så åkte Nilo sin alldra första karusell, med Nellie förstås. Så gulliga var dom . och han gillade det massor. Sen gick vi en runda till och då började det oska , blixtra, hagla & spö regna. så mamma tog fram sitt paraply så sprang vi till  bilen.  lämnade mamma i kolonierna . sen åkte vi hem och nattade barnen och kollade på film. Ett perfekt avslut på dagen. Och midsommar blev verkligen super mysig. även fast det regnade och så mesta delen av dagen. Vi hann iaf äta och leka lite ute.


Annars har det inte hänt så mycket.  Jag, Nilo & Cece gick till borstahusen på lördagen.  Cece skulle äta Langos. sen gick vi hem igen . på söndags kvällen Följde jag med Cece till Videomix , Och handla godis. stans godaste godis :P Sen  gick vi förbi saara på vägen hem och snacka lite. i måndes gick jag upp till Cece en stund där saara också var. Cece försökte få till sin nya heder på bloggen. men tillslut blev det hennes gamla. Saara gjorde en jätte fin heder till mig men den gick tyvärr inte att sätta in här på bloggen :(  Sen snacka vi lite och så .


Äntligen har Cece & Dan gått ut med att dom ska bli tre :D Grattis grattis. Nu börjar den långa väntan. Så spännande :D
#1 - - PiaLia:

Ja visst var det en mysig midsommarafton! Härligt att Cece ska bli mamma!

#2 - - My J:

älskar också midsommar maten :D yumyum

Till top