NellieNilo

Karnevalen dag 1

Allmänt Permalink11
Idag har jag tvättat, tråkigt värre. men skönt när allt är rent :) barnen harbusat och badat och kollat lite på film. Happyfeet som nu är den ända skivan som går att spela på dvdn :S jaja det har varit en lugn förmidda. Sen sov nilo midda en stund.Och dennis kom hem från jobb.


Nu har karnevalen dragit igång. och jag hör den klart och tydligt hela vägen hem till oss. vi bor ändå rätt långt ifrån. Så vi gick ner där efter tvätte tiden var slut vid 2.  Träffade majsan , danne och maxx och stod och snackade med dom en stund. nellie satt och tjatade 5000 gånger om toovlit. Men först gick vi en runda. och när vi kom till sofia albertina fick nellie åka en karusell :)  Sen gick vi en runda igen. Nellie såg hästar som man fick rida på. så detfick hon också göra. men tyvärr ville inte min kamera funka just då.  Sen  såg vi Heidi och gick till henne, henes mamam och barnen. så åkte Verona och nellie larven (berg och dal bana) Det gilla nellie men verona var nervös över att nellie skulle ställa sig i karusellen eller något. Sen träffa vi Dennis syster Jessica och henens familj. Efter det skulle vi gå och handla dricka men kom inte så långt innan vi träffade Dennis mamma, Jatte och hans bror Tom. Nellie fick en ödla av farmor :D  Sen gick vi och handla lite mat sen gick vi hemåt. men på vägen gick vi förbi en ny byggd lekplats här vid oss så den fick vi ju prov leka på. Och det var skoj .


Sen drog Nellie och Dennis ut. Dom har arit ute 2-3 gånger denna veckan med Dennis kompis cross. nellie älskar att få vara med pappa när han kör kross :) Sånilo och jag har fått några härliga ensam stunder. Massa bus i den lille killen :)  han har lärt sig backa fort nu. han tycker det är jätte roligt så när jag går imot honom så backar han tills han trillar på rumpan sen kryper han iväg resten och bara skrattar :) han är så go. vid 8 var det som vanligt lägg dags för honom. så jag har bara suttit vid datorn ett tag nu och lagt in lite bilder.





Nellie i karusellen



nilo & heidi...  Nellie & Verona ... Farmor och Nellie... Och Nilo



Nellie & Nilo



Min lilla familj in Action :)
#1 - - sara:

Så fina ni är!! Idag ska vi ha kul, och bara sjunga o va glada :D Skita i allt annat som stör våran vardag. PUSS :D

#2 - - PiaLia:

Helt underbara bilder! Och en mysig blogg! Puss!

#3 - - My J:

Jättefina bilder :) :) Ska försöka få tid imorgon kväll till att göra om din blogg :) Förresten dags att toppa ditt hår? ^^ pusskram

#4 - - Jessie - 22 år & mamma till Jacob:

Tacktack gumman=) Söta bilder som vanligt=)

va hittar ni på idag då?? kramar

#5 - - J A G D E S I G N A R D I N B L O G G:

fin din blogg är! Allt väl idag?

#6 - - J A G D E S I G N A R D I N B L O G G:

jo det är bara bra med mig. Händer hos dig idag då? fina bilder..

#7 - - J A G D E S I G N A R D I N B L O G G:

här blir det design jobb sen blir det väl lite foto och städning..

#8 - - Florence:

Fin blogg^^ vad roligt med Karnival!

#9 - - J A G D E S I G N A R D I N B L O G G:

nja det är lagom..livnär mig på de så blir glad för en 100lapp :P

#10 - - My J:

S: Jossan sa Nellie hade haft sån :P Dem fanns på Citygross :)

#11 - - tilda - änglamamma till Liam:

jättehärliga bilder (:

tacktack :) jodå det går... hur e de sj? kram

Till top