NellieNilo

30 december

Allmänt Permalink1

Dagarna efter jul.


Vi har inte gjort så där jätte mycke.

Jag har varit på Ikea och köpt lite nya möbler till storarummet. har dock två saker kvar att köpa och sen tre saker till att göra i storarummet innan det är klart. fick lite pengar i julklapp så det gick till möblerna. Det blev rätt fint faktist. lite tomt änu.


Sen i tistes . släppte dennis av oss i stan vi skulle till svenska hus. men där var ingen . så vi gick en liten runda på stan jag och barnen sen gick vi hem. tog ett bra tag att gå hela vägen hem . för nellie ville inte gå . Träffade jessica och jakob på vägen. Dom skulle ner i stan .  och när dom hade varit där kom dom hem om oss när dom gick hemmåt. nellie och jakob lekte. och nilo var jätte trött så vid 8 la jag honom. sen gick dom hem .


Idag började dagen med tvättstugan. sen när vi var färdiga gick vi till sara och marwin i granet. väldigt kallt. och nilo trilla i grusen och fick en liten fläskläpp. men det gick över fort. så han lekte vidare. sen gick vi strand vägen till stan . kom in på Svenska hus idag . så var det gjort. Sen gick sara och marwin hem och vi gick till bussen. Första gången nilo åker buss sen han var spädbarn. Han skrek hela vägen. Det var inget han gillade alls. men det går väll över det också . nellie tycker det är jätte roligt att åka buss. sen gick vi upp till dennis och hälsa på. Sen gick vi hem och åt och Sen var det säng dax .



Var med pappa på ikea. och efter åt vi god mat :)



Väldigt dålig bild. men så här ser det ut nu typ. Eller för två dagar sen.
nu har jag även fåt upp underbara tavlor som mamma gjort .






I granet med sara och marwin

 

#1 - - PiaLotta:

JÄTTEFINT!!!

Till top