NellieNilo

Har helt glömt skriva

Allmänt Permalink5
Har börjat med Lite rutiner till Nellie. vilket har gått välldigt bra hittills. Vid kl 7 har hon fått ett bad, Sen sitter vi framför tven en liten stund. efter det går vi in och lägger oss i hennes säng och sjunger lite och sen läser vi en bok. Och god natt puss och kram sen går jag ut och hon har somnat. 3 dagar i rad har hon somnat mellan 8 halv 9. Verkligen jätte skönt så jag ska hålla fast vid dessa rutiner nu och göra samma sak varje dag. Nilo är såklart också med. Men han brukar somna runt halv 8 - 8 Sen sover han till 5 sen vill han ha mat så sover han vidare till 8. så han sover ganska bra faktist :)
Vad har vi gjort i veckan. I måndes försov vi oss från dagis så Nellie var hemma, sen gick vi ner på Citygross och handla med sara och Marwin.  på kvällen kom rebecca förbi en sväng. i tistes lämna vi nellie på dagis gick på möte och sen hämta vi nellie igen. Vi gick till roro med sara och marwin sen till donpedro och köpte pizza sen hem otill oss och kollade på One tree hill.Sen kom mamma en snabb sväng och hälsa på. I Onstes Lämnade vi nellie på dagis sen mötte vi upp Sara och marwin Gick ner på loppisen i stan as mycke folk. Så vi gick och kolla i affärer istället. Hittade underkläder till mig själv :) Hälsade på Berga och Jöns som jobbade i stan. Sen gick vi och hämtade nellie på dagis sen hem och tog det lugnt bara.  Idag torsadg , Gick och lämnade nellie på dagis sen bara hem och tog det lugnt Dennis kom hem. Sen hämta dennis nellie på dagis  sen åkte dom ut till hans mamma Sen kom sara och marwin och hälsa på :) Annars har vi inte gjort mycke mer denna veckan . Får se vad helgen har att bjuda på imorgon ska vi iaf på unga föräldrar sen ska vi handla mat. på lördag blir det kanske Loppis och kanske ullared har inte bestämmt oss än vilket det blir.  Och så skulle vi igentligen ätit midda hos pappa som fyllde år igår den 24. men vi får bjuda ut honom en annan gång, av olika anledningar.

Nilo & Marwin :)
#1 - - malin & Neo:

ja det ska bli jätte skönt :D dom hade tydligen en bra bok för dyslexxtiker också så den ska jag köpa :P. Men varför börjar du inte då?. Handleggerkursen är ju inte så dyr. Men du kanske ska vänta tills Nilo blir lite större och Nellie med. Så har du lite mer tid över :)

#2 - - Sara:

Vad skönt att det går bättre att lägga Nellie på kvällarna:) Hoppas allting är bra med dig. Kramar

#3 - - malin & Neo:

Tack så mycket :-) Ska bli skönt att få ihop lite extra pengar. Lite coolt att jag kommer jobba åt per gessle :P

#4 - - PiaLia:

ja och så har ni ju varit här o hälsat på oxå! hihi. kul att det blev ullared! synd bara att inte sara kunde komma med. puss kram

#5 - - Jennica:

Persson82 heter ja där. Vi mätte hennes fötter för ca en vecka sen & då sa hon iaffären att hon har stl 20-21 nu, lite beroende på innermåttet i skon.

Till top