NellieNilo

Svar

Allmänt Permalink0

Sara : Hur gick det med vattenskadan som diskmaskinen orsakade? Hoppas det har löst sig. Kramar

Svar :
för ca 1½ månad sen var fastighets skötaren här och kollade ännu en gång under vasken.
Han sa att det såg bra ut och att det såg ut som att det hade själv torkat. Men han tog mitt nummer, och sa att han skulle ringa nångång under den veckan så att en mögel specialist fick titta på det. Men min telefon har varit tyst. inte ett enda samtal från dom och det har som sakt gått över 1½ månad. Så vi vet inte alls hur det kommer gå. Jag tycker det är deras ansvar att ta tag i detta eftersom det är deras fastighet som går sönder, ifall det nu inte är torrt som han trodde. Men men, jag har även fått höra att 3 andra i dom här två sammanslagna husen har riktigt mycke mögel/fukt skador i sina lägenheter. Och att fastighetsägarna inte har gjort något åt dom alls och dom har varit där lääänge och blir bara värre och värre. Och vi som har två barn här, jag vill inte utsätta mina barn för att få asma och allt vad som kan medfölja efter mögel och fukt. så  vi är i stort behov av en ny lägenhet nu .
blev ett långt svar, men nu fick ni veta lite om det. Jag glömmer själv bort det till och från.

Anne :

Tänkte på det, du var ganska ung när du fick ditt första barn. Vad hade din familj och folk runt om dig för åsikter då? Många föräldrar reagerar ju olika.

Svar : 
Kan börja med att när jag berättade för min pojkvän att vi väntade nellie (Eller att jag var med barn heter det.) Så blev han chokad, han sa bara - hur ska du göra med skolan ? iaf han hade redan lagt sig för natten för han skulle upp och jobba så vi sa väll inte så mycke mer. vi skulle prata om det dan efter. Dagen efter gick dennis på jobb och tänkte på vad jag berättade för honom. och han hade gått och sakt till sig själv  - Jag ska bli pappa, om och om igen. så på lunchen ringde han och sa att han nog tyckte vi skulle behålla. och självklart var det också vad jag ville. jag sprang bort till min mamma. som hade min (Extra mamma, på skoj då.) där.  alltså då kvällen innan efter att jag berättat för dennis. Båda två fick väll också en liten chok där men dom var glada. jag var lite mer av ett nervvrak så  jag och en kill-kompis gick till statoil och handla. när jag kom tillbaka hem till min mamma så hade hon och B, letat upp lite böker och kollat på nätet ungefär hur långt jag kunde vara gången. Det säger väll i prencip hur dom tyckte just där och då . I efter hand när dom sett ett tag hur jag sköte livet som mamma. så kom sanningen fram. dom hade varit oroliga. jag var ju inte den perfekta tonåringen om man säger så. alltid något skit för mig. så dom hade tänkt. hur ska detta gå - jessica som knappt vet vem hon själv är. ja typ nått sånt. Men även berättade dom efter att jag fött nellie att dom tyckte / tycker att jag är en underbar mamma och gör ett bra jobb. även nu som två barns mamma.  Detta blev ju lite mer om hur dom reagera och så. men svar som svar väll ? .  Vissa vänner tog det bra och andra kanske inte så mycke.  Men mina äkta vänner står kvar så det är väll det jag bryr mig om :) Min pappa blev också chokad. han trodde inte han skulle bli morfar fråns han var iaf 50 men han tycker också nu att allting går jätte bra.

Nä nu vet jag inte mer vad jag ska skriva här.

Till top