Teneriffa dag 6

Idag har vi haft en fullspeckad dag.


Gick upp vid 7 och gick ner och åt frukost sen gick vi in och gjorde ve oss och packade väskan för att åka taxi till Aqualand. När vi kom dit vid 11 var där knappt något folk alls. vi tog foto hela familjen med en massa exotiska fåglar :) och jag fick hålla en röd papegoja :D sen gick vi in och tog platser vid mini park poolen. där badade barnen ett tag sen när vi hade fått betalt stolarna så gick vi en runda. Dennis åkte några rutchikanor.


Sen åkte jag med nellie i en vatten rutchikana som var super kul. nellie gillade den också . sen gick vi till en mini kana så nellie och nilo fick åka lite sen köpte vi glass. Sen fick jag åka en helt värdelös rutchikana. efter det fick barnen bada mer i första poolen, tills badvakten kom och mätte nellie, och hon var för lång för att bada där. tycker dom har sjuka regler här när det gäller vissa saker . Sen gick vi över till drak-poolen och där badade dom ännu mer. och till sist gick vi över till en annan barn pool där dem fick leka ett bra tag. efter det så gick vi och åt.


Sen gick vi in och kollade under vattnet på delfinerna i dem stora tankarna, verkligen älskar delfiner dem är fina och ser så underbart snälla ut. Sen klädde vi på oss och satte oss och väntade på att delfin showen skulle börja. åt lite mer glass när vi väntade och sen fick vi gå in. vi tog platser längst fram nästan och rakt framför. Satt drä och väntade på att det skulle börja. Så började det och vi satt där och tittade på dem underbara delfinerna ett bra tag i solen sen fick vi gå upp och sätta oss i skuggan för solen blev för varm för barnen som ålade sig fram och tillbaka och ville gå. när vi satte oss i skuggan så blev barnen plötsligt intresserade och satt och heade och klappa takten till musiken. Nellie blev lite sur för att dom inte tog med henne ut i poolen bara några få barn fick åka ut i poolen under showen.


Sedan efter showen var slut köpte vi biljetter så fick barnen gå ut i poolen till delfinerna klappa och pussa dem och ta foto med dem. Sen var vi helt slut så vi gick och köpte fotot vi tog när vi gick in och sen fick vi vänta en stund på att få fotona med delfinerna. sedan köpte vi varsen delfin nalle till dem som låter. sen tog vi taxin hem till hotellet igen. bytade om och gick ut i poolen och låg där och njöt en timme sen gick vi in och vilade en liten stund och gjorde ve oss.


Sen gick vi till en ny resturang. kände direkt att det typ inte var något för oss. men så åt vi där ändå. och min mat var inte alls god. och menyer hade dem inte utan dem berättade vad som var dagens meny sen fick vi bara välja något. Sen gick vi och handla och sen tillbaka till hotellet och la barnen.


Sen kom dennis med två glas champanj och i mitt glas låg en ring. Så nu har vi förlovar oss igen :) min ring är jätte fin champanjen satt inte lika fint hehe men myspys var det iaf. nu ska jag gå in och lägga mig och imorgon väntar den sista hel dagen här. för på söndag åker vi hem vid 15.45 typ.


Kommentarer
Kitty

Ohh vad mysigt ni verkar ha haft det hela veckan, och mycket har ni hunnit med. Att Dennis var så romantisk visste jag inte, men glad för er skull iaf :) Njut av sista dagen ordentligt! Kram

2011-10-29 @ 13:28:03
URL: http://drummla.blogg.se/
PiaLotta

Åh så himla mycket ni fått uppleva där nere! Så himla mysigt det låter! Och verkligen grattis till förlovningen! Så romantiskt!!!

(Tycker ju som dig, inte så speciellt mycket om champagne, men det är ju lite extra högtidligt vid sådana tillfällen!)

2011-10-30 @ 15:54:05
URL: http://piaviktigt.blogspot.com/
Erica

Grattis till förlovningen! Det är ju så självklart att det ska vara ni två! :D

2011-11-02 @ 22:06:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0