Teneriffa dag 5

Idag gjorde vi inte speciellt mycket. efter frukosten stack dennis och nellie iväg till stan och handlade. jag och nilo gick ut till poolen och badade. Sen när vi gick in igen kom dennis och nellie tillbaka och nellie ville såklart också bada. så det blev några timmar till i poolen. sedan gick vi in och duscha och gjorde ve oss.


Sen gick vi till resturangen där vi åt första dagen åt där och mös. Sedan gick vi till en affär och köpte glass. och sen till en annan och köpte vatten och solglasögon. för att sedan börja klättra i bergen. På vägen upp mötte vi många ödlor stora som små. och barnen plockade en massa stenar. set var verkligen en lång bit att gå upp för bärget men till sist nåde vi första toppen. där stannade vi lite och tog foto filmade och drack massa vatten för att sen gå ännu högre upp. jätte fin utsikt där uppe ifrån. Stannade också där ett tag och där var ett par som tog foto på oss allihopa tillsammans. sen var det vandringen neråt. inte så rolig. barnen hade foppa tofflor så dom kasade hela tiden. men till sist kom vi ner och då fick vi vila ett tag till .


Sedan hade barnen roligt åt alla konstiga träd som finns här. tog foto vid flera stycken sen gick vi och handlade lite till kvällen på hotell rummet. när vi kom tillbaka var barnen inte alls trötta dom kollade på en film och sen  fick vi lägga oss med dem i sängarna så somnade vi allihopa till sist.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0