Teneriffa dag 4

Idag vaknade vi super tidigt. klockan var typ 7 här. mös lite med barnen innan vi klädde på oss och gick ner och åt frukost. Sen gick vi in och tog det lugnt ett tag till. Sen gick vi ut till poolen så barnen fick bada lite. ganska vilda. och dem lyssnade inte alls så dem fick gå in och vila midda ett tag.


Sen tog vi en taxi till Jungel park. Köpte en dubbel ticket där så vi både fick gå in där och vid ett senare tillfälle gå på ett annat vatten land som heter Aqua park. Där det också finns delfin show som vi ska titta på :) Iallafall så gick vi in och precis i början var dem stora tigrarna :) Sen kom man in i en liten jungel där Dem först tog ett foto på hela familjen med en Jätte stor uggla och sen tog dem en skillda foto på Nellie och Nilo när dem höll en vit "Papegoja". vet inte riktigt vad den sortens papegoja heter. men dem var så söta. och papegojan var super gullig och snäll. Sen gick vi vidare och tittade på en Fågel show. Med örnar och gamar och andra fårglar riktitgt stora fåglar kanske jag ska skriva. Efter det gick vi och tittade på super söta vingviner. och Papegojor i alla möjliga färger.


Sen gick vi och åt glass. Sedan vidare och kollade på Herr nilsson apor och andra apor. Krokodiler osv . Vi gick över en jätte stor hängbro. som var över krokodillerna. och där uppe hittade nellie en liten liten ödla som sprang förbi :) Efter det gick vi och tittade på lejonen, pantrar, pumor och leoparder. Så stora dem är i verkligheten utbrast dennis :p hahaha afan :p Precis intill var där massvis med flamingos. och andra fåglar.


Sedan åkte vi rodell eller vad det heter här heter det BOB iaf. man sitter på någon svart sak med en bloms på sedan åker man i en ränna med dem. haha iallafall det tyckte barnen var jätte roligt. efter den rundan gick klättrade vi upp i ett högt torn där man såg ut över hela teneriffa. jätte fint. Nellie och dennis tog någon sorts hängbro ner där ifrån medans jag och nilo klättrade ner igen :P Efter det såg vi något konstigt djur super söt var den lurvig som bara den :P sen gick vi och kollade på andra apor och sen började vi gå tillbaka igen. kollade på pingvinerna en extre gång. och denna gången simmade dem :) Sen gick vi förbi tigrarna igen och då hade dem släppt ut dem vita super fina. Sedan köpte vi fotona på familjen och barnen sen tog vi taxi tillbaka till hotellet.Gjorde ve oss och gick ut och åt :) sedan tillbaka till hotellet och gick och la oss.Kommentarer
PiaLotta

Åh vilken dag! Låter helt underbart!

2011-10-30 @ 15:47:18
URL: http://piaviktigt.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0