Fjärde Advent

Jahapp fjärde advent idag och nästan en vecka kvar till jul. Det är inte varje år det är så långt i mellan siste advent och julafton. Idag är det 5 Dagar kvar tills vi firar julafton. För på Julafton den 24 ska jag jobba och min syster och moster ska också jobba så det blir dagen innan i år och sen blir det inte från den 28 December hos min pappa. Dennis och barnen funderar på att åka upp till landeryd till hans mamma på julafton när jag jobbar. Ganska skönt ändå att det är lite utspritt. annars brukar vi fara och flänga över allt julafton och dagarna innan och efter. så i år blir det lugnare. Och jag tycker det ska bli riktigt roligt att jobba :D


Jaha vad har då hänt i helgen ? Nut mutch. I fredes åkte vi hem till Sara, krunk och marwin. Åt Pizza tillsammans spelade lite skip-bo och denna gången fick även männen vara med haha. Dem var lite ledsna över att vi aldrig frågar om dem vill vara med längre. så några runder skip-bo blev det innan maten. Sen tog vi fram gurka och dippa och kollade på Svenska hjältar galan. Inte riktigt så spännande och roligt som vi hade förväntat oss men men. Barnen lekte massor på marwins rum och länge. Tror inte vi åkte hem från vid 23.00 typ.


Svenska hjältar galan. Nu när galan är över så kan jag ta och berätta att Nellie och carolina var Juryn välldigt intresserade av från början . Dennis fick ett samtal i september från en journalist från aftonbladet som undrade om vi skulle kunna tänka oss att ställa upp och vara med på tv. Alltå då på svenska hjältar galan. Men att vi absolut inte fick berätta det för någon och aldra hällst inte för Carolina. Dennis sa visst det kan vi göra. Och några veckor efter kom en kamera man och Filmade och interjuvade Nellie här hemma. Nellie ville inte riktigt prata. hon var blyg och sa  inte alls mycket på filmen. Men som ni kanske såg så kom inte Carolina med i Galan vilket är väldigt synd. för hon skulle verkligen platsat där. Hon är i villket fall som hälst Vår hjälte.


Löööördags mys. Vi gjorde inte allt för mycket denna lördag. Städade och tvättade lite och tog det lungt. jag och nellie gick och handlade lite. Och senare fick jag gå iväg och handla igen. hittade då två filmer på city gross. Vad passar inte bätre en mysig december lördag som denna att kolla på Ensam hemma 1 och 2 :) Barnen satt som fast klistrade framför tven och skrattade höt och gott åt tjuvarna och alla hyss KEvin har för sig. Så det blev en lyckad kväll. Åt middag och kollade sen på andra filmen. Sen blev det förstår lördags godis också. Söndag och pepparkaks bak. Söndag blev en stressig morgon. vaknade lite för sent eftersom vi skulle vara i Häljarp klockan halv 10. Men hör och häpna vi var faktist i tid ändå trots allt :P nog första gången på länge. Sen var det stora pepparkaks baket i full gång. Barnen tryckte massa pepparkakor och åt massa deg. sen som allt annat så efter en stund var det inte kul längre då fick vi vuxna ta över och barnen klädde julgranen och lekte. När vi bakat klart och så, så tog vi en liten paus. Sen fikade vi och hade det mysigt. efter det var det mera snack och lek. innan vi åkte hem handlade lite på vägen. sen åke vi hem och kollade på film och barnen lekte. sen kom Min pappa Med bord och stolar till Nilo. Nilo blev jätte glad. där var ju så klart blixten mcqueen på dem. Sen hände det inte mycket mer här hemma. god midda och ljus bara sen natti natti .

Kommentarer
PiaLotta

Riktigt mysigt! Det känns som att där har lagt sig en frid över er lilla familj! Underbart!

Jaja, barn är ju barn, och det är deras jobb att driva en till vansinne ibland! Älskar er!

2011-12-21 @ 23:14:52
URL: http://piaviktigt.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0