molnig men skön dag. 16 April

Vad har då hänt idag? Dennis kom vid 12 och släppte av Nilo här sen lämnade han Nellie hos Faster jessica som ville ha henne på övernattning idag. Sen kom dennis tillbaka hit så åt vi lite. Sen stack han iväg igen och jag vek all tvätt. medans nilo kollade på rorry och lekte med sina bilar. Sen pysslade vi lite med glitter. Funderar lite på att måla ägg och rulla ägg imorgon om vädret tillåter.


Iaf Sen när klockan blev runt 5 tiden så tog vi på oss och gick ut. Mötte upp Emelie och Julius sen gick vi till slottscafeet  Med pojkarna och matade ankorna. När vi kom ner där mötte vi Dennis, Sjöbbe och Danne där. sen mata vi fåglarna när dom gick. hehe killarna var heltsjö vilda. Kastade macka efter macka och då kom där fler fåglar. Inte riktigt lika många som brukar vara där men där kom ett gäng och en svan också :D Sedan kom Julius pappa förbi en snabb sväng.


Sen gick vi till en lekplats i närheten och satt där och flabbade om allt möjligt medans våra pojkar lekte och busade i klätter ställningen. Dom lekte jätte fint tillsammans. kastade en plast flaska i rutchikanan så åkte nilo ner och hämtade den sen klättra han upp och gav den till Julius så höll dom på så där ett bra tag båda skrattade och tyckte det var dö skoj :D Sedan jagade dom ankor och duvor över hela gröningen Julius sprang lite bakom Nilo ch skrattade så mycket att han trillade om kull några gånger när nilo var för snabb . Men dom hade verkligen kul. Sen började barnen bli lite trötta. skulle tagit med oss boll, spade och span till dom så dom kunde leka mera. Sen hade vi följe en bit. Sen gick dom hem och vi gick upp till dennis och åt. Sedan lite lördas godis och sen slocknade Nilo på soffan tur jag hade vagnen med så jag bar över honom där sen gick vi hem.


Emelie har varit min vän i 10 år nu vi träffades i skolan 2001-2002 när hon börjadei min klass på Albano skolan. Vi hittade varanndra ganska  fort och hade j*vligt roligt tillsammans. Hade också en massa jävelskap för oss. Mina roligaste minnen från början på tonårslivet har absolut varit med henne. Visst vi hade en massa upp och ner gångar ibland. Sedan träffade hon kille och så småning om jag också så vi träffades inte lika mycket längre. Men sen dom gångerna vi väll träffas så känns det som att man kan börja där man slutade sist. Det blir ingen pinsam tystnad och att man inte vet vad man ska prata om för att det var så längesen, så känns det absolut inte. Vi är bara oss själva och precis som förr typ lite mognare kanske hehe :P Men vi ska definitivs träffas mer nu. vi ska inte låta det gå 100 till nästa gång :P





 







 



Kommentarer
Pia

Ååh så härligt! Sicka fina pågar ni har!

Kramis

2011-04-17 @ 11:50:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0