Helgen

I Fredes, Fyllde D 26 år :) grattis. jag var hemma med barnen. nellie hade feber och nilo är hes och snorig. Sen vid 5 lämnade D barnen hos sin mamma. sen åkte vi och handla godis. Sen parkerade vi bilen och så skulle jag öerraska D med Bio. Så bio blev det . han har velat se Snabba cash så länge så det blev den filmen. Den var rätt bra. Sen körde vi och handlade mat och åkte hem till han. 


Lördag. vaknade vid halv 9. gick hem och började städa undan. åkte med pappa och handlade och hämtade en hylla till nilo´s rum. Sen hem och byggde ihop hyllan och gjorde fint på nilo´s nya rum. Sen kom jessica och lämnade en säng och hämtade min. så nu har jag min säng i storarummet och därför har nilo ett eget rum nu. väldigt skönt faktist. Senare kom dennis och barnen. nilo so midda och vi plockade undan en del till. Sen vid 3 kom Chrille, Malin och Neo. ar ett bra tag sen vi träffades sist så det var väldigt treligt. nellie och Neo gick jättebra ihop. dom lekte  massor hela kvällen. Nilo fick inte riktigt vara med hela tiden men han hade skoj med oss vuxna istället. Sen lagades det mat. och så åt vi. blev lyckat. Sen lite efterrätt. Nilo ar trött där efter så han fick gå och lägga sig. Nellie och Neo fick lördasgodis och lekte så fint på nellies rum. och sen hann dom även med ett bad. det tyckte dom också var jätte roligt. Vid 12 åkte Chrille malin och neo hem. Neo ville inte alls åka hem. Så vi har bestämmt att dom får komma ner en annan helg och bli här över helgen. Nellie somnade som en stock när dom hade gått.


Söndag. Vaknade tidigt , redan halv 8. åt frukost och sen åkte D och barnen till farmor och jag följde med S hem till hennes lägenhet och fixade lite. Skruva ihopa lite möblor och så. vi åkte till jysk där hittade jag iaf två korgar till min hall :D och sara hitta något sen åkte vi hem till henne igen en snabb runda. Sen kom mamma så följde vi med henne till city gross. Handlade. och Sen gick vi till rodhos (?) och tog en pizza. Sen hem och städa undan lite innan D kom med barnen. Nilo är fortf hes och snuvig men nellie är nog frisk nu.


Måndag. Har soigt riktigt dåligt inatt. för nellie har vaknat flera gånger. och börjat prata med mig och sa hela tiden att vi skulle vara vakna. Känns nog lite konstigt för henne att jag soer i storarummet nu. iaf. hon sprang upp och tände lamporna och satt igång tven. och höll på så vi vaknade inte fråns 10 idag. åt frukost och kolla barnkanalen. Får verkligen hoppas nilo är bättre imorgon så jag kan gå till skolan.


Lite bilder blir det här också .



lite av nilos rum



Midda & Lek



Bus med pappa & med mamma



Nellie och Neo lekte hela kvällen


Sen åkte dom hem



Kommentarer
anonym

Bor ni inte ihop längre?

2010-02-02 @ 21:54:41
Barakids - uppdaterar om allt som har med barn att göra

God dag! Vi surfar runt till föräldrabloggar och vill passa på att tipsa om denna nystartade blogg som kommer uppdatera om allt nytt som har med barn att göra. Kläder, prylar, erbjudanden och rabatter

2010-02-03 @ 14:15:08
URL: http://barakids.blogg.se/
PiaLotta

Åh så skoj arr Nellie o Neo gillade att leka med varann! oCH ATT NI HADE EN MYSIG LÖRDAGSKVÄLL!

2010-02-04 @ 00:17:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0