NellieNilo

Fredag

Allmänt Permalink3

Fredag idag då, och en vecka i skolan avklarad.


Men utöver det har det ju varit en del annat också. I tistes Var vi på stan med skolan. gick samma stadsvandring som förra året. booring. hoppas verkligen att vi slipper den rundan nästa år. inte nog med att man hade lyssnat på historie guiden förr, Det blåste 10 gånger mer än förra gången också. ont i öronen och kalla gick vi in på maddes och åt lunch och drack varm choklad. sen jobbade jag kvällen, och det var härligt att vara tillbaka. fanns dock inte så mycket att göra.


I onstes, Hade vi engelska test i skolan. Sen hämta jag barnen och var hemma en stund. Sen kom jossan och mamma för att hämta mig, vi skulle på föreläsning med Mia Törnblom. Pappa kom och tog barnen den stunden för dennis jobba över. Iaf vi åkte på föreläsningen Ulli och hennes mamam hade paxat plats till oss haha. Härligt att träffa ullis förresten var såå längesen. Sen börja föreläsningen med att vi fick massera varandras axlar. Och under den här 1 och en halv timmen skrattade vi så otroligt mycke. Mia, har sån energi och Man blir så lugn och avslappnad av att lyssna på hennes kloka ord :D Det var verkligen en underbar föreläsning. och får jag tillfälle nån gång kommer jag lätt gå igen :D Mamma köpte en bok till oss också. En härlig bok heter den och där står en massa bra saker i. Har inte läst igenom hela än men jag citerar från en sida.

" Det sägs att ett barn skrattar
cirka 400 gånger per dag medan
en vuxen gör det 15 gånger per
dag. Hur många gånger vill du
skratta idag? "


Det är värt att tänka på. Tänk om vi hade skrattat fler gånger om dagen, hade vi inte varit gladare då ? Eller varför inte skratta med våra barn när dom skrattar. Hitta det där roliga som barn skrattar åt. Försöka se meningen bakom deras skratt. Eller helt enkelt se på allt annorlunda och låt oss vara posetiva åt saker vi många gånger är negativa mot. Livet är inte alltid roligt men många gånger kanske man kan ta det negativa och göra det till en posetiv och rolig sak. Som jag vet många gjort, Vi gör alla bort oss ibland skämmer ut oss och grubblar på det när det hänt, men året efter skrattar vi åt det och tycker att det var himla roligt ändå. Man kanske borde försöka se det när det händer istället och skratta åt det då. för alla gör vi bort oss ibland, ingen är perfekt. det är sånt som händer lixom. :P


Iaf det var en väldigt bra föreläsning och det satte huvudet i funderingar. Och efter föreläsningen kände man sig så lätt det var som att man sväva fram för att någon verkligen gjort en glad genom att bara stå där uppe med sin posetiva energi som smittar av sig. Det var väldigt roligt. 


Och då torsdag, Skolan först då. med vanliga lektioner . Sen hämta jag och jossan barnen och så gick vi till stan. Nellie skulle få göra hål i öronen. Kom ner till atelje bern men där ville dom inte göra det för hon var för liten. Så vi gick över till en annan och där kunde dom göra det. Nellie satte sig så fint och smilet var verkligen stort. Sen gjorde han på ena örat. ögonen tårades lite, vi frågade om hon ville göra det på andra också och hon tvekade inte utan sa ja direkt. så gjorde han det i andra. hon satt så still och var så duktig. sen fick hon en godis påse av han som gjorde hålen. Jossan gjorde också två hål. Sen gick vi till apoteket, sen bvc och sen ner i stan och handla lite kläder till barnen. 


För på lördag ska Vi till ullared och shoppa. Nellie ska då på bröllop med sin farmor. Så vi var ju tvugna att köpa något fint som hon kan ha på sig där. blev en blå tunika och svarta legings. Nilo fick Byxor och tröja (kommer bild nere). Tyvärr har vi inte hittat barnvakt till nilo, så det blir nog så att han får följa med oss till ullared. Detta var nog allt jag hade att skriva nu. Ikväll ska jag jobba igen och sen Hämta upp jossan och gå hem till oss och sova. 




 










#1 - - PiaLotta:

Jag är så glad att ni oxå gillade Mia Törnblom! Härligt! Hoppas du skriver i din bok! Puss kram o hoppas ni hittar många fynd idag på Ullared!

#2 - - Jennica:

Va skoj med Ullared vill oxå dit, speciellt när man har 2 barn lönar det sig att åka dit när höst/vinterkläder ska handlas & julklappar.

Va duktig Nellie är som vågade ta hål i öronen för det gör ju verkligen skit ont

#3 - - Maria:

Gu vilka söta barn du har :)

Till top