NellieNilo

25 Juni

Allmänt Permalink5
Nu börjar det bli riktigt varmt ute. Igår gick vi bort till mimmi och jossan som låg vid poolen och solade i huset. Direkt i badkläder och hoppade i den häärliga poolen. Ungarna mina älskar vatten :) Små vatten djur är dom. Nellie har börjat tycka det är kul att dycka under vattnet. Och hoppade från kanten till oss ville hon göra heela tiden. super mysigt hade vi. Massa plask och mycke sol.


Idag, gick vi ut i kolonin ganska tidigt. Myst i det fina vädret. Gick och plockade jordgubbar. Sen satt vi på gräset och åt dom medans nellie badade och gjorde konster. Sen kom jakob och jessica förbi en stund. Nilo blev hummle stucken i foten för första gången idag. stackaren. Men det läkte rätt fort. så han är nog inte allergisk iaf. sköönt.  jakob och nellie lekte medans jag försöktenatta nilo. och Mamma och jessica letade blommor till jessica´s lilla trädgård.  Sen tog vi på oss och gick. Jessica och jakob gick hem och planterade blommorna och vi gick hem till huset där jossan låg och solade.


Även idag blev det massa bad, plask och lek i poolen. Det är så underbart härligt att bada. Men man blir lite mesigare med att hoppa i för vart år som går. men när man väll kommer i kan man vara där hur länge som hällst.  Jätte skönt var det faktist.


Ja, nu är det bara 2 dagar kvar. Tills min lilla pojke fyller 1 år. Det är sjukt vad tiden går fort. Ni som följt min blogg länge. håller ni inte med om att tiden bara rusat iväg? Känns som att man var gravid för en vecka sen. hehe nä inte riktigt men det känns inte som det var 1 år sen man var höggravid med Nilo i magen.


Och nu är klockan över 12. GRATTIS Saara på din födelsedag :) 18 år idag . Gratttttis gumman :D

Nä nu får det bli lite bilder .


Lille manns stuckna fot.


Hahaha  Han är så söt :P detta blir nog lätt studentfotot till denna lilla grabb.
#1 - - Jessie - 21 år & mamma till Jacob:

Haha vilka härliga bilder=) Förutom stackars Jakob då. Var du på unga m. i onsdes? Tack för länkningen=) Har lagt till dig med=) kram

#2 - - PiaLia:

Haha! Vilka underbara bilder! Och vilka fina dagar vi har haft! Mmm!

#3 - - therese:

hehe ja elly fyller oxå år idag skulle ni komma

#4 - - Jessie - 21 år & mamma till Jacob:

haha sorry, hade fel namn i mitt huve, skyller det på trötthet haha. Nej va tråkigt, hur hände det då? kram

#5 - - Cecilia:

Haha det fotot på Nilobus vad ju klockrent, håller med dig där. Perfekt studentfoto :D

Till top