NellieNilo

5 januari 2009

Allmänt Permalink2
Händer inte speciellt mycke här nu.

Idag var Nellie tillbaka på dagis, och det tyckte hon var jätte roligt :) hon hade pratat massor om lillebror idag sa dom och sara´s marwin hade hon också pratat om :P  Skönt att se att det var roligt att komma tillbaka efter nästan 3 veckor hemma.


Nilo har typ vänt på dygnet efter nyårs natten. han somnar vid 8 som vanligt men vaknar vid 11 och är uppe till halv 1 och inatt var han till och med vaken till halv 3 :( hoppas verkligen att det ändras tillbaka nu när nellie börjar dagis och dennis åker iväg och jobbar igen . så vi kommer in i dom vanliga vardagarna igen.


Började kolla på en ny serie idag på TV 400. som hette, Secret Life Of The American Teenager. Jag gillade den faktist, så den ska jag följa. Handlar om en 16 åring som blir gravid - och så får man följa hennes resa och alla andras åsikter. det är som villken serie som hälst . inget dokumentär liknande. utan en vanlig serie :)


Imorgon ska dennis åka till söderåsen och åka snowbord med grabbarna. Och Nellie ska få vara ute hos farmor och leka. Jag och nilo ska ner till stan och handla presenter, sen på kalas. så vi får se hur dagen imorgon blir.


Idag har jakob och jessica varit och hälsat på :) Är så himla kul nu när nellie och Jakob börjat prata mera. Och inget bråk blev det idag, annars brukar dom vara duktiga på att bråka om saker. men idag gick det jätte bra :) verkligen jätte roligt :)


Nej , just nu har jag två barn som inte vill sova. eller ja den stora fröken löken vill inte sova hon vill bara leka i sängen. och lilleman har ju som sakt vänt på dygnet men nu är kl bara halv 11 så förhoppningsvis somnar han om tidigare iadag . lägger in lite bilder på dagen i detta inlägget senare.
#1 - - Tilda:

har sett den serien en gång också.. men vet inte när den går - så har inte sett den igen =/

vet du när den går? kramkraam

#2 - - malin:

har oxå samma problem här:( Dom små är i helt fel rutine i dygnet:(..Undrar hur det kommer gå nu när dom börjar på dagis..Hm..hoppas det kommer gå bra:D..kramar

Till top