NellieNilo

Första natten

Allmänt Permalink1
Har varit bra. Riktigt skönt var det att gå och lägga sig igår kväll efter en lång dag. Nilo har också sovit jätte bra  :) åter står hur nellie sover här inatt. Vaknade kl 7 och gick upp med Nilo. Skönt när solen smyger sig på och fåglarna kvittrar.  Det tråkiga är att ´man trodligt viss får stå inomhus hela dagen ch fixa till här i lägenheten. Något som också är tråkigt att man måste köpa massa nya saker. som gardin hållare till alla rummen, ducsh stång osv. Det roliga bli när man sen får pengar att köpa nya gardiner. älskade gardinerna vi hade i storarummet men nu har vi två fönster där så får hitta något nytt.  Har fått upp nästan allt i köket. ska snart packa upp alla kläder och lägga dom på plats. Nu somnade nilo för att sova midda . tog en liten stund för han är van vid att det är mörkt i rummet när han sover. Men det gick ju bra ändå. Nä nu får jag fortsätta här innan jag ska bort till dagis och hämta Nellie.  Blir nog rätt mycke bus och liv i lägenheten när hon kommer hem. hon kommer vara överallt. Saknar henne. men om en halv timme kommer hon hem :)

Blev bara ett välldigt kort inlägg. men ska försöka uppdattera lite mer nu så det blir nog mycke av dom här små inläggen .

#1 - - Sara:

Lägenheten var super fin! Hoppas ni trivs! Nu åker jag i helgen, kommer sakna er! Men vi hörs på Måndag igen, då ska vi ha vår lilla "mys" kväll :) PUSS <3

Till top