NellieNilo

Bad med Mamma & Pappa

Allmänt Permalink5
Idag Har vi varit iväg och badat med Nellie på badhuset. Nilo lämnade vi hos mormor så länge. Nellie Behövde få komma iväg lite ensam med mamma och pappa utan att Lillebror tar uppmärksamheten. Vid halv 11 lämnade vi Nilo hos mamma. Sen åkte vi till badet. Nellie tyckte det var lite skrämande med så många människor i omklädnings rummet. Men när hon märkte att vi inte skulle hälsa på allt folk eller vara med dom så blev hon lugn igen.  Hon tyckte det var jätte kul att bada. Det hon gillade mest var när vi simma ut där ute. Sen tyckte hon det var roligt att åka vatten rutchikanan. Sen åt vi lite pommes. och badade lite till vi var där i ca 2 timmar bara. Finns inte så mycke att göra där faktist. där är jätte fint men kanske lite för lite aktiviteter och underhållning till barnen. Ja sen låter jag bilderna tala för sig själva :P

#1 - - Jennica:

Va skoj för Nellie att ha mamma & pappa för sej själv & hon ser ut att trivas i vattnet..

#2 - - Rebecca:

Jag och min pojkvän brukar också åka till landskrona badet. Men vi tar alltid jacuzzin :) Det är jätte mysigt där.. Tyckte inte nellie det var kallt där ute? :)

#3 - - Jessie:

va kul det ser ut, vill oxå bada med Jacob men vill inte göra det för min kropp=(

va ni på unga mödra gruppen? Skulle gå dit men tyckte att vädret var så tråkig, plus så vill Jacob bli buren istället för att sitta i vagnen ( han hatar att sitta i vagnen) och om det skulle regna så skulle han vara alldels blöt, inte roligt!

#4 - - PiaLia:

Härligt härligt! OCh precis som du säger så är det jättebra att Nellan får ha mamma COH pappa för sig själv lite!

MYS!

#5 - - LAJSA.NET:

Vad mysigt :D

Till top